Halo Dayı hayatını kaybetti
Reklamlar
-
Oyuncu Sönmez Atasoy, gece 00.15'te hayatını kaybetti. Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tuğrul Sezer, Atasoy'un beyin fonksiyonlarının yanıt vermemesi nedeniyle bir süredir Nöroloji Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altında bulunduğunu belirterek, ''Sönmez Atasoy, saat 00.15'de kalbinin durması sonucu hayatını kaybetti. Tüm ekiplerimiz gereken müdahaleyi yaptılar'' dedi.
Reklamlar
-
allah rahmet eylesin.vadinin eski çınarları hep vefar etti.
akrep bekir,hüsrev ağa,laz ziya,seyfo dayı ve şimdi de halo.
yağ:ipone 10w-40
buji:ngkcr7hsa
lastik:michelin pilot sporty(bir gün)
-
Allah rahmet eğlesin çok severdim valla. Kurtlar vadisinde öldüğünde bile üzülmüştüm
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
-
Allah rahmet eylesin çok sevirdim.
Domino'sPizza
-
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun
-
Motosiklet Eğitmeni
Allah rahmet eylesin.
Yillarini tiyatroya vermis koskoca hocayi da Halo dayi diye andigimizi bilse herhalde kahrindan bir kere daha ölürdü.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
Mersin İl Temsilcisi
Allah rahmet eylesin...
kılkurdu vadisi midir nedir hiç izlemedim ama demek ki o dizi de olmasa yılların trt sanatçısından behsedilmeyecekmiş....
neyse, çok sevmesem de bu dizi sektörü sayesinde az çok ekmek yiyen olmuş sanırım.
istihdam iyidir ama sanatçıların öldükten sonraki değer artış töresi iyi değildir....
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
-
-
15 Aralık 2011, 18:45
Allah rahmet eylesin.haberi duyan herkesi üzdü :( gerçekten hatrı sayılır bir süre tiyatro ve tv rollerinde tanıdık kendisini.rolünün hakkınıda vermiştir hep. Mekanı cennet olsun...
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
-
15 Aralık 2011, 19:20
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
15 Aralık 2011, 19:53
Allah (C.C.) rahmet eylesin.
Hatırlayanlar var mıdır bilemiyorum ama, biz çocukken (80' li- 90' lı yıllar) TRT ekranlarında ramazan ayında iftar vakti yapılan duayı seslendiren sanatçımızdı Sönmez Atasoy.
Allah ailesine sabır versin, amin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)