alper şimdi aklıma geldi senin motor alman iyi olmadı aslında neden mi biz şimdi kimle tatlı sert atışacağız bakalım
alper şimdi aklıma geldi senin motor alman iyi olmadı aslında neden mi biz şimdi kimle tatlı sert atışacağız bakalım
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
hayırlı olsun,kazasız belasız günlerde güle güle kullan...en güzel rengini almışsın hemde....bayılırım beyaza
abi yordunuz beni pes ettim artık kazandınız harbi kurtuldum sonunda yok yağ yakıyor yok tekliyor muhabbetlerine maruz kalmaktan :D
teşekkür ederim
---------- Post added at 03:47 ---------- Previous post was at 03:16 ----------
saol teşekkür ederim ustamda beyaz değil malesef beyaz ın yanında siyahıda var
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan arkadaşım
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
hayırlı olsun paşam yav...çok sevindimr enkde cirlop makinada...emjeksiyonlu sonucta...yolda it gibi bakarız artık...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Allah kaza bela vermesin ufaktan bi kan akıtın derim horoz filan maksat adet yerıni bulsun çok temiz sıfırmı
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
alper bak profilini değiştir yoksa gene başlarım hee
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
alper güle güle kullan
Mustafa Kemal Atatürk
ali adamın kanına girmişsiniz onuda hyocu yapmışsınız hehhehe şaka ...hayırlı olsun alper kardeş rüzgarın az tekerin düz bassın
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
Hayırlı olsun güvenli ve keyifli sürüşler dilerim.
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Allah kaza bela vermesin çok güzel ya başka türden racing e geçen olunca ayrı bi mutlu oluyorum neden bilmiyorum
Yavuz Sultan Selim Han
Nice güvenli kilometrelere...
Hayırlı olsun...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Darısı diğer isteyenlerin başına Hayırlı olsun Alperim, artık önümüzdeki buluşmalarda sadece mehmetle biz kaldık cbfli ama olsun ben motosikletimi seviyorum
saol teşekkürler
vala girdiler benim kanıma abi grubun çoğu hyocu zaten :D teşekkürler
saol olcan abide istanbulda güvenli keyifli sürüş çok zor
racing güzelde ilk günler çok yoruyor hele avcılar-beylikdüzü arası metrobüs çalışmaları felç :D
saolun teşekkürler :D
abi sat sende alya 100km hızla nereye kadar bomboş yollarda :D orhanda var tvs ile:D
Hayirli ugurlu olsun dostum.
RIDE or DIE
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)