hayırlı uğurlu olsun kardeş...
harley is making love with davidson
hayırlı olsun ilk izlenimlerin nasıl? sıfırmı 2.el mi aldn kaça mal oldu.
Hayırlı olsun.Maşallah güzelmiş.
hayırlı olsun hoşgeldin aramıza.
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
Güzel renk. Böyle değişik renkleri seviyorum.Apachenin herşeyini seviyorum ama şu sol taraftaki parmaklık gibi demir ne işe yarıyor çözemedim? Çanta asıldığında lastiğe değmesin diye mi?
Hayırlı olsun.Bu motor çok iyi çok hoş fakat vibrasyon belirli bir hızdan sonra hissedilir derecede artıyormuş bu 2011 modelde nasıl izlenimleriniz nedir bu konuda?
Herkeze teşekkür ederim. O demir hindistanda ki bayanlar genellikle etek giydiğinden zincire takilmasın diye yapılmış diye biliyorum ama güzel abartı bişey değil ayrıcada yana yatmalarda falan motorun arka tarafını %60 varan bir koruma saglıyor
Hayırlı olsun..
Çok doğru bir seçim yapmışsın..
Süper ve oldukça tatlı bir motosiklet'dir
ALLAH kazalardan korusun..
[B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P
Vibrasyon olayına gelelim daha önce kawasaki er-5 motorumda vardı kalite ve sürüş keyfi olarak hicbir fark yok sadece cc farkı var. Ayrıca suanda kanunı windys motorumda var ve ondan vibrasyon tvs apaçiye göre degil vibrasyon resmen darbeli matkap kullanıyorsun o kadarını siz anlayın cbf150 ybr 125 de kullanmıslıgım vardır onlardan kat kat daha az bu kadarını söyliyim size. Ayrıca motor devirlerinde yırtınmıyor sanki 5000 devir de gidiyormus gibi oluyor uzun yolda 100 110 km hızla giderken hiç rahatsız olmyorsun
hayırlı olsun mehmet kardeş güle güle bin allah kaza bela vermesin
hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız sorunsuz nice km'lere inş.
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
hayırlı olsun kazasız belasız kullan inş. hoş geldin aramıza. yalnız 2011 model haziran ayında trafiğe çıkmış tvs motorum 10500 km şuan bunun ilk 1500 km civarını orjinal lastikleriyle almıştım. sana önemli bir tavsiyem orjinal lastiklerini mümkün olan en kısa sürede değiştir. sert frenler de ve ani manevralar da çok zayıf kalıyor. bilgin olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)