Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Bana da hayırlı olsun...yamaha xj6 naked...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Naked :)
    Yurt dışından sipariş edin. Muhtemelen daha ucuza mal olur. 1 haftada falan kapınıza gelir. Ya da gümrüğe gelir. %18 verginizi öder çıkarsınız.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    worldwideweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlı uğurlu olsun, çok güzel maşallah

Motosikleti
    gsx1300r hayabusa 2010
    hayırlı olsun çok güzel makine. bana göre kullanımı fazer ve gsr 600 den daha güzel.

jeansatar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kocaoglan
    sn. hocaseko
    verdiğim linkte ön cam için özel çalişmalar yapan kişiyle görüşüp tanışmanızda fayda var,
    zira diğer ilanlarına da bakılırsa çok marka ve çeşit var ellerinde stokta bulundurdukları......kolay gelsin

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3399479/detay/
    “Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Hayırlı olsun, bu modelin çok güzel kaslı bir görüntüsü var. Allah kazasız sürüşler nasip etsin.

hocaseko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 XJ6 , 2014 MT 07 abs , 2018 cbr 650 FA
    ebay den mesela 100 euro'luk bir ürün beğendim..tam olarak kaç euro'ya elimde olur?...bilen cevap yazarsa sevinirim...
    her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....

Motosikleti
    130-140 euroya (en kötü ihtimalle) elinizde olur.

Gümrüğe takılmayabilir. Öyle olursa 100 euro + nakliye. That's all

arifziyaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XV950 BOLT
    Alıntı hocaseko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ebay den mesela 100 euro'luk bir ürün beğendim..tam olarak kaç euro'ya elimde olur?...bilen cevap yazarsa sevinirim...
    hocam ben yaklaşık 150 euroluk parça getirtim amerikadan ..sanırım 2-3 lira bişey aldılar gümrükte tam hatırlamıyorum ama % 18 filan filan kesinlikle olmadı. Ne var içinde dediler ayna elçik var dedim açmadı bile adam koliyi..(ama ben 29 veya 39 dolar yanlış hatırlamıyosam shipping ödedim)
    JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor

Motosikleti
    Gümrük sınırı 100 eurodan az diye biliyorum artık. 100 euro üzerinde gümrük vergisi alınır. Bu iş biraz gümrük memurunun insiyatifine kalmış bişey. Ben 400 euroluk ürünün kapıma geldiğini de bilirim. Ama 110 euro için vergi ödediğimde oldu. Ayrıca şehire göre de uygulama değişebiliyor. Yani biraz risk. Hocaseko nun siparişi benim tahminim gümrüğe takılmaz.

Yanlız ups gibi özel şirketlerle gelirse ve gümrüğe takılırsa o zaman işler yaş. UPS çok abartı masraflar çıkartıyor. O yüzden normal posta kullanın.

gümrük sınırı kargo hariç 75 euro. nakliye de satana göre değişiyor.

kaan898 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motoran torro,salcano astro 40
    ön maşanın amortisör keçelerinin orda olan yukarıya doğru çıkan plastik parçalar ne işe yarar arkadaşlar hep merak etmişimdir?

bluebird64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 '07,YBR125 ESD '11,Agility City 125 '11
    Hayırlı olsun ,kazasız sürüşler.....
    Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...

Motosikleti
    o zaman Türkiye'de ki ana bayiden almak daha karlı...çünkü ürünün yurt dışı fiyatıda 115 euro,türkiye'de de 115 euro...ilginize teşekkürler arkadaşlar...

yesewi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DEWOX CLASİC BİSİKLET
    Egzoz değiştirmeyi düşünürseniz biraz zor. Tüp katalizöre direk bağlı. İptal edilmesi yeni egzozun monte edilmesi çok zor.
    Diye bir yazı görmüştüm egzoz sesi tatmin edicimidir yoksa komple değiştirmekmi lazım ? yani CB600 Hornetle kıyaslarsak ses nasıl ? Eğer tatmin edici değilse ve masraf yapılacaksa cb600hornet tercihim olucak ama bu motordada gözüm kaldı.

Maşaallah çok güzelmiş motorun Allah Nazardan Saklasın
    bu motora insan binmeye kıyamaz. Eve çıkarıp salona koyar bakarsın artık

Oncelikle hayirli olsun, kazasiz belasiz kullanin. Bende 2011 Agustos'unda "ciddi ugraslar sonunda" bir xj6 n aldim, kirmizi. Ciddi ugraslar sonucu diyorum zira bu modelin ABS versiyonu Turkiye'de satilmiyor denildi, ilk motorum olacagindan ve acemiligim sebebiyle de ABS konusunda israr etmem sonucu Yamaha Avrupa'dan ozel siparisle bir tane alabildim, dediklerine gore Turkiye'de xj6 n ABS'li tek bendeymis Ilk motorum olmasina ragmen cok kolay adapte oldum, ve olabildigince de km yapmaya calisiyorum. Gorunumu sebebiyle naked modele yoneldim, ama suanki aklim olsa belki Diversion'i tercih edebilirdim zira ruzgar etkisi ciddi var motorda. Motorla birlikte birkac orjinal aksesuarda aldim, bunlardan biride "fly screen" idi. Bu belkide acemiligim sebebiyle cok etkiliyormus gibi geliyor ama fly screen'e ragmen ciddi bir ruzgar etkisine maruz kaliyorum. Tabi bu etki sadece uzun yolda ve Cesme otobani gibi bir yollarda yasiyorum, ozellikle 130 km/h sonrasi ciddi bir ruzgar siddeti var, kafami tutmakta zorluk yasiyorum. Bu sebeple, eger uzun yol yapma durumu varsa bence Diversion modeli daha uygun olacaktir. XJ6N modelinde uzun on cam yok, en azindan orjinalinde ve Givi'de yok. Internetten arastirdim ancak bulamadim, belki ozel uretim yapanlar vardir ama buda motorun goruntusunu olumsuz etkileyecektir bence. Ozetle yerinde uysal, yerinde agresif, kullanimi cok rahat, ozellikle yeni kullanicilar icin cok uygun bir motor.

Motosikleti
    Alıntı yozbutev adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oncelikle hayirli olsun, kazasiz belasiz kullanin. Bende 2011 Agustos'unda "ciddi ugraslar sonunda" bir xj6 n aldim, kirmizi. Ciddi ugraslar sonucu diyorum zira bu modelin ABS versiyonu Turkiye'de satilmiyor denildi, ilk motorum olacagindan ve acemiligim sebebiyle de ABS konusunda israr etmem sonucu Yamaha Avrupa'dan ozel siparisle bir tane alabildim, dediklerine gore Turkiye'de xj6 n ABS'li tek bendeymis Ilk motorum olmasina ragmen cok kolay adapte oldum, ve olabildigince de km yapmaya calisiyorum. Gorunumu sebebiyle naked modele yoneldim, ama suanki aklim olsa belki Diversion'i tercih edebilirdim zira ruzgar etkisi ciddi var motorda. Motorla birlikte birkac orjinal aksesuarda aldim, bunlardan biride "fly screen" idi. Bu belkide acemiligim sebebiyle cok etkiliyormus gibi geliyor ama fly screen'e ragmen ciddi bir ruzgar etkisine maruz kaliyorum. Tabi bu etki sadece uzun yolda ve Cesme otobani gibi bir yollarda yasiyorum, ozellikle 130 km/h sonrasi ciddi bir ruzgar siddeti var, kafami tutmakta zorluk yasiyorum. Bu sebeple, eger uzun yol yapma durumu varsa bence Diversion modeli daha uygun olacaktir. XJ6N modelinde uzun on cam yok, en azindan orjinalinde ve Givi'de yok. Internetten arastirdim ancak bulamadim, belki ozel uretim yapanlar vardir ama buda motorun goruntusunu olumsuz etkileyecektir bence. Ozetle yerinde uysal, yerinde agresif, kullanimi cok rahat, ozellikle yeni kullanicilar icin cok uygun bir motor.
    ben givi a286no aldım yeni...takınca buraya resmini koyacağım...ben halimden çok memnunum açıkçası...sesi yetiyor...

birde kaskında önemi var gibi...ben 130 km'de hafif kafamı eğiyorum gayet iyi oluyor...

Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Hayırlı olsun güle güle kullanın, fiyatı, kalitesi, yakıt ekonomisi ile iyi bir tercih olmuş, gerçekten güzel görünüyor
    Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!

Motosikleti
    ön camı taktım ama nazar olur diye resmini koyamıyorum

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)