hayırlı uğurlu olsun abi allah kaza bela vermesin
Hayırlı olsun hocaseko. Fiyat,yakıt tüketimi,güç ve kolay kullanım gibi kriterler bir araya geldiginde ideal denilebilecek bir motosiklet almışsın. Kazasız belasız kullanman dilegiyle..
bu motorun gercek yakıt tuketım degerlerını bılen varmı acaba ? sehir ici sehir dısı tuketım degerlerı ? mesela sureklı 140 150 km hızlarda ne yakıyor ? bu motoru cok arastırdım ama cogu kısı bılmıyor bu motor bu modele özel yapılan bır motor orıjınal sesinede bayılıyorum
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
hayırlı olsun 41 kere maşaallah
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
tekrar çok teşekkür ediyorum herkese...sürekli 140-150 km hızdaki tüketimi hakkında malesef yardımcı olamayacağım...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
hayırlı uğurlu olsun.. askerlik sonrası almayı düşündüğüm motosikletler listesinde....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
maşallah..hayırlı uğurlu olsun...sen şimdi bunu evinin oturma odasında tutarsın kışın ..doğalgazın yanına koyda üşümesin motorceiz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Güvenli ve keyifli sürüşler dilerim .
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
kayırlı uğurlu olsun kazasız belasız
Sür gari
çok teşekkür ediyorum herkese...
metehan kapalı otoparkta duruyor kendileri...24 saat güvenlik,20 tane kamera var ...yeterli mi?
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
biniyorum yahu...güneş açtımı tepesindeyim merak etme... sadece kapalı garaja koydum ne olur ne olmaz diye...35 yaşında sahip olunca kıymetli oluyor
üsütnü brandayla filan örtün gelip biri bakayım derken çizmesin canınınz sıkılır çok güzel makina Allah kaza bela vermesin..
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
Rüzgar durumları nasıl acaba
hayırlı olsun renk tercihide çok iyi hayallerimden biri bu motor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)