kamyonetin sıkıştırması ve beni düşürmesi
Reklamlar
-
Geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlara Teşekkürler..
Tünal abi sende kılpayı atlatmışsın anlaşılan.. Peşine düşsen ne olacak kavga etsen dövsen ne olacak adam adam olmadıktan sonra İstanbulda yaşıyoruz sabır tesbihiyle gezmek lazım..
Bir çok araç sürücüsünün motora bakış açısı farklı, mesela otobanda arabayla yan yana gıdıyoruz sola sınyal verıp benı kenara kaydırıp sıkıştırıyor göre göre nasılsa ınce alet kenara kaysın bende geceyım dıye..Bendede alışkanlık halıne gelmıstır şeridi her zaman ortalarım motorda bir vasıtadır ve o yol senın hakkındır.Ancak ınsanlara bir çok araç sürücüsüne göre motor, Bisiklettir. kenardan aradan gitsede olur düşüncesi var oyuzden kale almazlar pek..
Bu arada kamyonculara tırcılara bazen dıyoruz ya ehlıyetı kasaptanmı aldın dıye.. Aslında o yollarda gördüğünüz kamyon ve tır şöförünün çoğunun ehlıyeti yok.. ( Bir trafik polisinin kendi ağzıyla söylemesi)
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır.
Reklamlar
-
çok geçmiş olsun, allah beterinden saklasın. iyi taraftan bakarsak senin ki suçunu kabul etmiş. beni minibüs sıkıştırdı düşmedim ama kaldırıma dayandım artık birde kornaya basınca durup aşşa inmeye kalkıp beni dövmeye yeltendi... maganda doldu artık, medeniyet insanda varolan birşeydir; zamana ayak uyduramadığında hali ortada işte.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
çok geçmiş olsun emre gerçekten insanları anlamak zor! allah beterinden saklasın diyorum arkadaşım ...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
Öncelikle çok geçmiş olsun. Bir otomotiv fabrikasında çalışan olarak o sinyal kollarının takıldığına şahidim. O sinyal kollarınıda kullanmayanların biyerlerine o kollar kaçsın. Buyrun amin diyelim.
-
geçmiş olsun. Birde bunun sinyali dönerken verenler var tabi. yani sinyalle aynı anda direksiyon kıranlar.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)