Motosiklet tutkunu iki kardeşten biri öldü
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Allah rahmet eylesin. Geride kalanlarada rabbim sabırlar ihsan eylesin. Çok üzüldüm.
-
Allah Rahmet Eylesin Yakınlarına Sabır Versin.
-
mevlam rahmetini esirgemesin kalanlara sabır versin biz motorcularada emniyetli sürüş kabiliyeti versin bizleri korusun
-
ahh bide şu acı haberler olmasa...
Allah gani gani rahmet eylesin..
geride kalanlara sabırlar ihsan eylesin..
-
Kocaeli İl Temsilcisi
çok acı ve oldukça üzücü bir haber , keşke hiçbir kaza olmasa hiç bir kaza haberine konu olmasak ,hayatını kaybeden kardeşimize, allahtan rahmet,yaralanan kardeşimize acil şifalar ,ailelerine sabırlar dilerim , ateş düştüğü yeri yakar, üzüntülerine ortak oluyor tekrar tekrar sabırlar diliyorum..
allahım sen bizleri tüm şerlerden koru yarabbim....
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
allah rahmet eyleysin motorun o hale gelmesi için nasıl bir sürat yaptılar kimbilir havaların soğuması ile asfaltta çiğ oluşabiliyor lütfen sürerken dikkat edelim çok üzüldüm
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
Allah Rahmet Eylesin.Mekanları Cennet Olsun.
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
-
Çok üzücü...
Ölen arkadaşımıza Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı kardeşimize acil şifalar diliyorum.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
Allah rahmet eylesin,topragi bol olsun...üzücü cok üzücü...yine ss yine yüksek hizlar 150 mt sürüklenmis motor nasil bir hizda girdiyse viraja artik, :(
-
Allah rahmet eylesin, yine racing motosiklet, yine aynı şey...
---İTÜ Makina Mühendisliği 2009---
2009-2010 UYARI Model Uydu Takımı
2010- ? ITU Formula SAE Takımı
-
allah rahmet eylesin,şu haberlerde sinir olduğum 2 şey var biri motosiklet tutkunu öbürü ise feci şekilde öldü,neden bu ölümlü haberleri böyle bir dille anlatırlar anlamam neyse yeri değil tekrar alah rahmet eylesin diyelim
-
allah rahmet eylesin harbi feci şekilde yazılması daha bi trajik yapıyor
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
Allah rahmet eylesin.Allah yakinlarina sabir versin..
RIDE or DIE
-
Tekirdağ MT Nin Önceden Yaptığı Birçok Geziye Katılıyordu Rahmetli Tamer Abi.. Malkara Grubu ile Geliyordu hatta.. Geliboludan GEliyordu.. Çok Üzücü bir haber oldu.. Allahım Mekanını cennet Eylesin!!
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
Allah rahmet eylesin... Bu nokta kelimelerin kifayetsiz kaldığı noktadır...
-
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara da sabır ihsan ihsan eylesin.
Gerçekten çok üzücü bir olay.
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
-
Allah gani gani rahmet eylesin çok acı haberler bunlar.....yakınlarında başsağlığı diliyoruz....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
Allah rahmet eylesin. Geride kalanlarada rabbim sabırlar ihsan eylesin
Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)