Hayrlı olsun çok temiz bi mobilet bulmuşsunuz bu kadar temizini taşrada bizler bulamazken sizin orada bulmanız büyük şans güle güle kullanın -EGELİM 43 12055 KM-
Hayrlı olsun çok temiz bi mobilet bulmuşsunuz bu kadar temizini taşrada bizler bulamazken sizin orada bulmanız büyük şans güle güle kullanın -EGELİM 43 12055 KM-
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
Hayırlı olsun. Bende heyecanımı paylaşayım 1963 model mobylette buldum. Çekirge denen deposu sele altında olan, yavaş yavaş toplatıcam. Size de kolay gelsin.
10 numara değil 20 numara olmuş bu valla. Süper alet. Güle güle bin abi. Plakalı ruhsatlı bulsak bizde alsak 1 tane.
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
abi yanaklarda tam sexi durmuş lastikde
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
hayırlı olsun kardeş. ADANA'dan selamlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
ilhami abi güle güle kullan allah kaza bela vermesin çok temiz bulmuşsun aslında her eve çarşıda sürmek için bir mobilet lazım çok seviyorum her şeyini :D
biri necatiki durdursun, forumda en zevk aldigim kisimlarda birinci sira boyle guzelliklerin ortaya cikarilmasi, ikincisi ise test asamasi
Allah kazasiz surusler nasip etsin, hepsini en mutlu gunlerinde kullan.
Demek bir apaçi daha katıldı yollara.. hayırlı olsun ilhami paşammmm
Benim de mobylette'im var. Mondial Hyena 100 X
80 li yıllarda kimde varsa bu mobiletten valla ona zengın gözüyle bakılıyordu .Abi ne günlermiş yaaa rüya gibi ve ben cok istememe rahmen asla alamamıştım iyi hatırlıyorum bunların resımlerı gecmişti elıme onlara baka baka uyurdum .Neyse güle güle kullan valla gayette hoş olmuş
İlhami abi çok güzel olmuş ellerine sağlık. Ben de siyah mobylette seviyorum.Bizim bir tane vardı.Arka 2 amortisörü de patlaktı.Mercedes gibi esnemekten gidemezdi. Çok güzel aletler.Seninki gibi bir mobylette yada bionik almak isterim doğrusu.Ama güzel ve orjinal olsun.
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
hayırlı olsun ilhami abi benimde aynı renk mobylette var şimdi yatıyor ama uzun zamandır binmiyorum...bir ara bakımını yaptım çok parçası değişti italyan malı 15-15 karbüratör taktırmıştım üzerindeki orjinal karbüratör 14-12 ydi malum yazın hatay kavruluyor aynı adana gibi sıcak oluyor satandart karbüratör den dolayı gazı açtığımda gaz yemediği için italyan malı karbüratör taktırmıştım...yanlış hatırlamıyorsam italyan malı piston,silindir ve sekman seti var diye duymuştum yanlış hatırlamıyorsam o parçalar kaliteli diye duymuştum...
Benimkindede Dellardo marka 15-15 karbiratör var.söylediğin gibi italyan silindir,piston sekmanlar var.bunlaında en ünlüsü gilardoni setler.birde ispanyol malı airsal silindir ve pistonlar var.bunlar çift sekmanlı,iyi çekiş sağlıyor fakat çabuk hararet yapıyor.sizin Antakya ya uygun olmaz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)