Bugün 10 Kasım......
Bir kere daha özlem ve şükranla anıyoruz.
Bugün 10 Kasım......
Bir kere daha özlem ve şükranla anıyoruz.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Ben düşünemiyorum eğer çıkıpta gelseydi neler olurdu?
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Gün geçtikçe biribirimize düşüyoruz, biribirimizi yiyoruz, bunalıyoruz karışıyoruz; ULU bir ÖNDER'e ihtiyacımız var...
Olmayacak kişilerden, değmeyecek öbeklerden çekiyoruz, çekiniyoruz; genç yaşta ölüyoruz, yaşlıyız ağlıyoruz, bir BAŞ KOMUTAN'a ihtiyacımız var...
Yolumuzu şaşırıyoruz, yerimizi unutuyoruz; canımıza kastedenlere, bizim için canını ortaya koyanlardan daha çok değer veriyor, daha "adil" oluyoruz. İnsanlığımızı unutuyoruz, artık yaşı 13 olanlara bayram hediye edip, mutluluk vaadetmiyoruz; hayatlarını mahvedip yine de üste çıkıyoruz; geleceğimiz olduklarını unutup, onların geleceklerini karartıyoruz, bizi eğitip yola sokacak bir BAŞ ÖĞRETMEN'e ihtiyacımız var...
Arıyoruz MUSTAFA KEMAL, özlüyoruz ATATÜRK...
Üzülüyoruz GAZİ PAŞA, her birine; hem de senin yokluğunu hatırlayıp üzülmediğimiz kadar...
Neyse ki senede bir gün hatırlıyoruz, SAYGIYLA ANIYORUZ...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Söylenebilecek okadar çok şey varki. Ufaktan bir roman olur ama düşüncelerimin kısa bir özetini geçmek gerekirse;olurda birgün verilen onca emek,yapılan önce fedakarlık boşa çıkarsa yani başladıgımız noktaya tekrar dönecek olursak biliyorumki üzülecegim tek nokta zamanında kendi yaşadıkları zorlukları çoçuklarının ,torunlarının, milletinin yaşamaması için her türlü fekadarlıgı yapan Mustafa Kemal başta olmak üzere o dönem canla başla mücadele eden insanlar olacaktır.
Bazen kendi kendime soruyorum, bizler için okadar ugraşa degermiydi be ATAM. Ne vardı demokrasiyi getirecek. Biz alışmıştık hiç söz sahibi olmadıgımız ülkede yaşamaya, ve yine bizler alışmıştık herşeyimizin bir insanın dudaklarından çıkan sözcükleriyle belirlenmesine, ne vardı bukadar ugraşacak.Senden öncekilerin yaptıgı gibi sende otursaydınya o koltuga, taksaydınya o kavugu..Bu insanlara BİREY olmayı ögrettinde ne oldu.Bak hala senden şikayet eden, sana olmadık lafları söyleyenler var. Degermiydi be ATAM degermiydi ? Gerçekten bu sorunun cevabını okadar merak ediyorumki. Keşke zamanında o mücadeleyi verenler şuan bu soruya cevap verebilse...
Ruhu şad olsun. Her geçen gün bu ülkeyi ne zorluklarla kurdugunu daha iyi anlıyorum...
Atam öldümü????
Nezaman öldü??
Inanmiyorum ben buna...
Hassiktirin diyorum sadece....
Beni isletiyorsunuz ülem Alamanyalarda yasadigim icin...
O hicbirzaman ölmiyecek..
Ben yasadigim sürece Atam ölmiyecek..
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
ulu önder ATA'mızı saygıyla anıyoruz
sen bizler için ölmedin herzaman yaşıyorsun ATA'm
Mustafa Kemal Atatürk
Her geçen yıl daha çok özlüyoruz...
Her geçen yıl teşekkür etmemiz gereken ne kadar çok şey olduğunu daha iyi anlıyoruz...
Her geçen yıl varız.
Her geçen yıl olacağız.
Minnettarız Atam!
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
unutturmaya hiç kimsenin gücü yetmedi hiçbi zamanda yetmeyecek....
Bu vatan için yüreği çılgınca atanların en başında olan Mustafa Kemal ATATÜRK'e ve silah arkadaşlarına, onca imkansız gibi görünen tek dişi kalmış onlarca başlı canavara kafa tutarak bize bu günü hediye etnek için gerek nutuk atan, gerekse tetik çeken, cephane taşıyan, ölen ve öldüren ve düşmanının yarasında sargı bezini paylaşan ecdadımın hiç bir zaman ölmeyeceğini biliyorum.
çünkü ölüm; yaşarken bir tek dikili ağacı olmayana yakıştırılır. Oysa ki, O ve O'nlar dünya tarihini, haritalarını, düzenlerini değiştirdiler....
Ne mutlu bunları bilip şükredene....
saat 09:05'te ben O'nlara teşekkür edeceğim ve O'nları yaşatmak için her zamanki gibi ülkeme sahip çıkacağım...
YURTTA SULH, CİHANDA SULH
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
''Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacak,ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır''
K.Atatürk
Rahat uyu Atam... Her ne kadar rahat uyutmamaya çalışanlar olsa da bedhahların olacaktır.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
David LLoyd George den bir alinti (Bilmeyenler icin Turkiye ve Ataturke acilmis savaslari destekleyen bir siyasi karsit goruslu bir dusmandi kendisi)
"Arkadaşlar yüzyıllar nadir olarak dahi yetiştirir. Şu talihsizliğimize bakın ki o büyük dahi çağımızda Türk Milleti'ne nasip oldu. Mustafa Kemâl'in dehasına karşı elden ne gelirdi "
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Büyük ölülere matem gerekmez,fikirlerine bağlılık gerekir diyen atamın izindeyiz... ruhun şad olsun..
Saat 9:12 ve Antalya Dedeman bolgesinde tek bir okuldan siren yada tek bir arabadan korna sesi gelmedi. Benim ile ayni durumda olan varmi merak ediyorum yoksa burda mi bir sorun var? Yolda insanlar yuruyordu ve arabalar geciyordu. Kimse 9:05 te farkli bir sey yapmadi.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
burası kahramanmaraş;
cumhuriyetin kahraman şehirlerinden birisi ama mustafa ve kemal isimleri yan yana bile kullanılmıyor...
siren veya korna dersen, adamlar okul zilini kaldırdık, öğrenci kendi karar veriri deyip önce sesli araçları ortadan kaldırdılar, sonra törenlerde "techizatsızlık" sebebiyle uygulama yapmadılar...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Saygı, sevgi ve hasretle anıyoruz...
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Saat 9'u 5 geçe İstanbul Bayrampaşa'da siren ve korna sesleri çok net duyuldu, öyle akışında gitmedi her şey.
Saygıyla anıyoruz.
Muğla / Fethiye...
Hayat durdu yine Atam her sene 09:05 te olduğu gibi ve daima olacağı gibi...
Keşke ömrümden verebilseydim ömrüne...
"Adım, Admin..."
Seni Çok Özlüyoruz Saygılarımız ve Dualarımız Sen ve Silah Arkadaşların için Sayın Atam.
Yurtta Sulh Cihanda Sulh
Mustafa Kemal ATATÜRK
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)