Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hele bi bol bol km yapta görelim
Varyatör baga ları, kayış, debriyaj balatası, eskisin, görelim havanı , fena öpüyorlar adamı (suzuki,vespa,piaggio,honda)
Zincire iki fırt yağ sür oldu bitti olayları tarih oldu senin için artık
Ha bu arada yazcam yazcam unutuyorum, benim aşkım fuarda başladı, ceylan bakışlı pcx le
forumlarını fiyatlarını fotoğraflarını videolarını fullll izledim takip ettim/ediyorum.
4700 rakamdan beri şu anda dahil en düşük fiyatlı pcx ülkemizde satılmakta
Honda nın yunanistan, ispanya, italya kendi motosiklet sitelerininde ki rakmalarla güncel Avro (euro = cısssss ) kurunu çarpınca bu sonuç çıkıyor ortaya
Saygılar Köftestar
metehan abi bizim meslekte bayram seyranmı var sanki ben şuanda tepe güvenlikteyim 8 saat 800 tl servıs var yemek var agi maaşın içinde 4 5 mesai ile 1000 1100 felan denk getiriyoruz bende sımdı ısten geldım yatar ;)
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin inşallah plaka için ayrıca bi yardım topiciği aç bence sana mt olarak güzel bi plaka takalım
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Dostum inan ben fazla cidddiye almamıştım bu makinayı...fuarda görüp baktığımı bile hatırlamıyorum..herşey bir anda oldu...:p yıldırım aşk diyelim...eğer gökhan konşuk bana 2.el pcxle turlamama müsaade etmeseydi bu makina bana nasip ollmazdı...tork harika...yani milet bu makinayı space 110 sanıyor ama nası bir güç aktarması varsa neredeyse hiç boşu yok torkun...heleki rampalarda görmelisin..malumun ben 2 kişi sayılırım 130 kg...çok iyi tırmanış performansı var...gazı az açman yeter...kendine aşık ediyor..ama parası bu etmez sırf marka diye düdüklüyor bizi honda napcan aga...beyaz alaymışım çok nazar olurdu bu renkde iyi...ybr ve cbflerden farkı yok...güç anlamında..ama şimdi hamallık yapmıyorum en azından...bu arada mobilden yazıyorum zorlanıyorum mesaj yazarken hacı..an125 ler çok dengesiz güven vermiyor bana ama bu namıssız bi başka...birde yapısı gereği ayaktanda çok rüzgar yiyorsun..bu makinalar yaz makinası hacı...bodrum marmaris için sanki...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:31 ----------
Mobil net saçmaladı yine yazdığım cevp gitmedi ..akşama devam ederim beyler evden...mahire 10 dakkadır cevap yazıyordum yav...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
sen birde benim motoru kullansan..ohooo...gör farkı....
(kızdırayım dedim)
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
abi sen bir zamanlar o cüsse ile innovayla bile unutamadığın günler geçirmiş biri olarak pcx125 çok doğru seçim olmuş, sonuçta belirli sınıfta bir scooter
bu arada biraz geç gördüm hayırlı olsun maşallah
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Geçenlerde aprillia topiğinde en güçlü 200 lik scarebeo için beni çekmez hacı diye bayanatına rasladım
Gel görki kaderin cilvesini şimdi 125 lik PCX le yokuşlarda uçuluyor
Şaka bi yana tabi ben metehanı Liberity günlerinden mütevellit en yakıştırdığım makinalar hep 16 jantlı şehir içi scooterları olmuştur.
Kişisel kullanımda commuterlerden 3-5 beygir fazlası ve otomatikliğiyle şehir içinin stersinden daha kolay sıyrılıp akmayı sağlıcak yegane makinalardır. yani metehana söyle 2. el 6000-7000 de Scarebeoda200 çok yakışırdı kanımca.
Ama aga neylersin PCX i yatırım amaçlı alan metehandan tüm MT korkmaya başladı yakınlardaki 4 silindirin ayak sesleri fragmanı artçı sarsıntıları bunlar... Coming soon Hacı
Dostum inan ben fazla cidddiye almamıştım bu makinayı...fuarda görüp baktığımı bile hatırlamıyorum..herşey bir anda oldu...:p yıldırım aşk diyelim...eğer gökhan konşuk bana 2.el pcxle turlamama müsaade etmeseydi bu makina bana nasip ollmazdı...tork harika...yani milet bu makinayı space 110 sanıyor ama nası bir güç aktarması varsa neredeyse hiç boşu yok torkun...heleki rampalarda görmelisin..malumun ben 2 kişi sayılırım 130 kg...çok iyi tırmanış performansı var...gazı az açman yeter...kendine aşık ediyor..ama parası bu etmez sırf marka diye düdüklüyor bizi honda napcan aga...beyaz alaymışım çok nazar olurdu bu renkde iyi...ybr ve cbflerden farkı yok...güç anlamında..ama şimdi hamallık yapmıyorum en azından...bu arada mobilden yazıyorum zorlanıyorum mesaj yazarken hacı..an125 ler çok dengesiz güven vermiyor bana ama bu namıssız bi başka...birde yapısı gereği ayaktanda çok rüzgar yiyorsun..bu makinalar yaz makinası hacı...bodrum marmaris için sanki...fuarda görüşecez yine galiba ganga ...
bende sabahtaydım şimdi geldim eve aga...aldığın para oraya göre iyi bence...hangi projede olduğunu özelden yazda belki yolumuz düşerse uğrarız...Devrem ben 2000 ile 2005 arası özel kolejde güvenlikçiydim...2005 te kimlik muhabbeti çıkınca ne işim olur dedim bekçilikle...halbuki güvenlik azda olsa meslek olmaya başladı bir ciddiyeti bir duruşu oldu...2011 e kadar özel şoförlük yapmayken güvenliğe direkt geçiş yaptım...şu İstanbul trafiğinde galiba en isabetli kararı almışım...şu an Show tvde taşeron firmadayım..şartlarımız çok iyi...
vay abim Allah razı olsun senden...valla inanmıcan ama bugün mangal gezisinde benim için bir jest yapmışlar 150 gayme toplamışlar iyimi... daha ne diyim Allah razı olsun hepsinden...
kappa camda damadın eniştesinden gelsinn hadi hobaaa...
aga senin motorun stınger füze ise benimki çatapat olur anca...
arkadaşım sen samsında devletin kucağında mis gibi otururken (servisin bile vardır senin pis herif) tüyü bitmemiş yetimin emeklinin dulun hakkını maaş olarak alıp yan gelip yatarken biz burada özel sektörde sürtüyoruz...üç kuruşa talimiz...trafikde cabası...ama sen pis herif ne anlarsın bu alınterinden...hayatın dönme dolap üçkaat...pis memur... burada skutırlar el üstünde tutuluyor...hemide ben sosyete maturuna biniyorum...ya zgelsin Ulusş Etiler Bağdat Caddesinde gezip su soğutmalı caaanım motörümle hava atıcam zengin piclerine...aralarına sızıcam..bende sizden biriyim dicem...baaak benimde var dicem..naaaber pis herif...
abi beyaz innovayı alıyodum son anda caydım...şükredenlerden olduk...5500 liralık motor bile bana fazla geliyor...ezik değilim ama kendime layık göremiyom ne alakaysa...hep zar zor şartlarda olduk...cbf olmasaydı 5500 falan zaten vermezdim...cbf 150..maaş + kalanı taksite bağladım...
aga sanki hiç bir skutır beni çekmez sanıyordum...ama yanılmışım...inanırmısın sana bişi diyim bu namıssız pcx liberty200 den bile daha seri ve torklu...
şaka gibi yav...nasıl bir rapma çıkış ve tork hakimiyeti var görmeniz yaşamanız lazım...yani bu makina bir spacy110 değil...125 cc nin hakkını sonuna kadar veriyor...her geçen gün daha bağlanıyorum...rüzgar yiyorum biraz üşüyorum belki ama yinede 4/4 lük makina...
dediğin gibi scarabeoda çok şık bana aslında o lazımdı ama euroya bağlı yüksek fiyatı cezbetmiyor...2.el bir scareboya bineceğime sıfır hondaya binerim...ve bu motoru her türlü takasa sokarım satarım diye düşünüyorum...
inanmıcan ama rodajdayım bu motorun yakıt tüketimi 8.8 kuruş...yani 90 kuruş yakıyor...şaka gibi dimi...daha ne isteyim...
ama dizaynı daha iyi olabilirdi...yani mesela rüzgarı direkt dizlere veriyor...
hacı abi o cüsseye güzel bir 600 naked de gider he(:
90 KURUŞMU ??? o ne ya ? v12 mercedesmi ?
0.09 TL demek istedin sanırsam,
Pcx = şık, seri ve kaliteli olduğu kadar 2,2 - 2,6 Lt / 100 Km yakıt tüketim değeri ile süper bi motosiklet (forumlarda kullanıcı değerlerine göre)
Benim
An 125 > 3 Lt
Agility City 125 > 3,5 Lt nin üzerinde yakıt tüketmekte ( 100 km de )
Durdun durdun turnayı gözünden vurdun
Fuar da 4700 lü rakam, sonrasında 5100, ve şimdilerde 5450 TL lik fiyatı olan pcx in fiyatının 200-500 arası zam görmeside yakındır (Avrupa daki satış fiyatlarının gerisinde şu anda çünki ülkemizde)
bu fotomdan haberdar bile değildim aga...600 iyi gider ama benzin lastik ve bakımda iyi girer...
abi 9 kuruş doğru demiş olmam lazım...senin agılıty cıtyde manyak yakıyomuş valla...
şu benzin hesabıbı halen anlamış değilim yav...halbuki geçmişte yakıt tüketim hesabı falan linki vermiştim...
şimdi sana zahmet bi hesaplasana...
bir önceki fullemem...4.140lt 4250 tlden 17.60 gayme...
son fullemem...4.510 lt...litre fiyatı 4250...19.17 gayme ödedim..taşana kadar doldurdum...
bu iki fulleme arası yaptığım km 170...8.8 kuruş hesabım doğrumu sence...
yanlış hesapladıysam o zaman .ıçtım...
İlk yükleme nin gaymesini s.et
Depoyu dibi dibi ne silfe fullll doldur,
Epey bi km yap
Depoyu aynı şekilde silme full le
Depunun aldığı Lt ve ödenen rakamı not al ve HESAPLA
Formul çok basit....
( Agility Ciy 125 ) Bugün bagaja 5 tl lik benzin aldım, benzin az bi gıdım vardı çubuğa çok yaklaşmıştı, Benzincinin çevre sokaklarında 10-15 tur attım 5,6 km yaptım , motor benzin bitipte stop edene kadar sütçü beygiri gibi daireler çizdim, stop etti benzin bitti benzinciye daldım ittirerek , 5,5 LT benzin aldı, depo tam takırdı, silme full lendi, şimdi sıra test e geldi bi 100-150 km yapıp yakıt tüketim değerini ölçecem, sanırsam 3,5 - 4 lt / 100 km ye yaklaşan bi değer çıkacak, km de 0,15-0,18 TL, bi emin olıyım tamamen, Anasını satıyım bu motoru ya yakarım ya satarım
Sen 170 Km yapıp 19,17 TL lik benzin yakmışsın
1 km de > 0,113 TL çıkıyor
100 Km de > 2,65 Lt yapar
Ben 20.000 Km dir Suzuki An 125 te 2,9 Lt / 100 km nin altına düşemedim
+ Senin motor rodajda + üzerinde 2 Kişi var daima
Hesap ortada
PCX YAKIT TÜKETİMİ İLE ŞAHANE
annadım hacım...ben düzenli takip edicem bu işleri gari...bakalım ilerleyen günlerde dahamı azalacak dahamı çoğalacak...
e bi arkadaşımla aynı verileri paylaştım 8.8 ykrden bahsetti bende o bağlamda 9 ykr diyorum...kafam çorba oldu anlayacağın...an125leri alp_tunaya sor birde...
Korayım geçenki kartepe gezimizden sonra kış sezonu geldi...ama bu sefer cbf yok haberin olsun tokatlarım pcxle...
Alp abi 30 bin km ye yakın kullandı, sattımı bilmiyorum,
Haaa bu arada An 125 > PCX e toz yutturur , yarışsan anahtarı kaptırırsın !!!
Metehan'ım, kardeşim hayırlı olsun. Mesajı geç yazdım ama baştan beri okuyorum. Pcx takip ettiğim bir motordu, beğenirdim, sen aldın çok sevindim. Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Telefonun içinde teşekkür ederim. Bayramını da kutlarım. Kal sağlıcakla.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)