Mete kardeşim pcx gibi kalite bir motora sahip olman beni mutlu etti. Güle güle kullan . Yalnız pcx, sahibini görünce aynı fikirdemi bilemiyorum.
Mete kardeşim pcx gibi kalite bir motora sahip olman beni mutlu etti. Güle güle kullan . Yalnız pcx, sahibini görünce aynı fikirdemi bilemiyorum.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Her işte bir hayır vardır diyelim......çift damperli olsa gerek....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Yeni Matorun hayirli ugurlu olsun Mete cim..
Kazasiz belasiz kullan...
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Güle güle kullan. Kazasız belasız.
sağol gangam hatıra olarak alaydım dediğin gibi...
valla ganga beyaz alaymışım varya tam dediğin gibi bizim buralar az varoş sayılır...millet çizmek için yarışırdı...
pedere şimdiden ayarı ver valla...
ne kıskanç ne hazımsız bi herifsin sen yav ganga...pis herif...
Dostum mercedes tarzı araçların toplumda önceliği veya ayrıcalığı olduğuna dair bir önyargı ve korku dağları yaratılmış...ve inan bu mercedeslerde genelde şoför var...arkasında taşığdğı patronları o kadar naif ve yasalara insanlara saygılı ki tahmin edemezsin...aslında biz kraldan çok kralı terörü yaşıyoruz...başbakan geçer danagalak bir müdür yol kapattırır...birilerine yumurta atılır yine aynı dangalak memurlar yumurta atanlara saldırır yaka paça göz altına alır ki bu suç...birinin ağzını kapayamazsın...gözaltına almayı bile bilmeyen memurlar çoğunlukta emniyet teşkilatının içinde...benim emniyetle aram pek yok...keşke polis olsaydı o tartıştığım puşt başını bir hayli ağrıtırdım...kendime çok güveniyorum abicim...duruşum belli...karşımdaki beni ezmeye çalışıyorsa ona layık olduğu şekilde cevap veriririm...her kuşun eti yenmez sözünü unutmasın diye...
imzama hemen ekleyim dediğin gibi...güzel bir detayı hatırlattın sağolasın...abi bu sevgi karşılıklı...mesela beni tanımak için hayatının içine sokman gerekmez..bir kaç mesajımı okuduğunda kalbimdeki güzelliği hissedersin ve bilirsin ki mete han iyi adam...kimseye zararı olmaz...6 yıldır burdayım be agam daha ne olsun...burası bir aile...hepimiz bu ortamda abiyiz kardeşiz arkadaşız dostuz...dönemsel heyecanlar acılar sevinçler güzellikler vs oldu bunları ve hayatı bu veritabanında paylaştık...ne güzel ettik hep bir arada olduk...giren bir daha çıkmak istemez...üye olmayıp okuyanda çok insan var...aga şöyle düşün...herkes bir değer...kalablık olmamaız bu gerçeği değiştirmez...şu an üye olan veya olmayan okuyan binlerce insanın bir özel hayatı ailesi anası babası çocuğu kardeşi komşusu heyecanları arzuları beklentileri var...yani sen aslında ben de sen...birbirimizden hiç farkımız yok...burada bana mesaj yazan çoğu insanlarla nerede olursa olsun halen bir şekilde irtibat kurdum ama mesajla ama cepten ama gezide...yani burada aslında paylaşılmışlıkların verdiği samimiyetler çoğunlukta...
aslında bu forumum forum yapan bizleriz...siz..ben...biz...
sağolasın dostum zarif düşüncelerin için...Allah hepimize hayırlı sağlıklı günler gelecekler nasip etsin...cümlemize...
aga ben hayatdan keyif almayı bilen biriyim...ama skutırın tek gerçeği dengesiz olması...yani bişeyin üstünde gidiyon ama neyin üstünde olduğunu bi türlü anlamıyon...
sağol dostum darısı senin başına...
vay Birol abi sağol varol aldık işte bi at arabası...az tuzlu oldu ama...
sağol dostum Allah razı olsun iyi dileklerin için sağol...
gangam motosiklet tarihi müzesine bağışlanacakmış...benimde mumdan heyketlim yapacaklarmış yanına koycaklarmış ama mum stokları tükenmiş... gangam servise 2000 e bıraktım üzerini kartla falan tamamladım...
ovvv dostum yakışır sana xj6...Allah asıl sana kaza bela vermesin... yakışır sana... bir topik açıverde foto koyup bizde seni tebrik edelim...adet yerini bulsun hacım...
vay kardeşim garajı ikilmeiş haberimiz yok...hey maşallah...senin iki motor benim bir motor eder gari...
servisle muhteşem bir ambiansım var abi...hepsi kankeitam sayılır...serviste öncelik patronun değil benim menfaatimedir...
vay abilerin gülü aslan parçası nettin...pcx ile şu an canım cicim günlerindeyiz...kavgamız gürültümüz başlar ilerde...özledim valla oraları...gözümde tutuyor körfez ..çınarcık...
iRemziii abimmmm nettin...yazı bekliyoz bakam gelde akak alemlere....
sağolasın dostum darısı cümlemize...
şu benim plakaya bi sponsor bulamadık vesileyle arada çıtlatam tüm değerli abilerime...150 gayme bişey değil yav elinizin kiri....hiç bu kadar yüzsüz olmamıştım ama çaresizlik insanı bu hallere düşürüyor beyler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
meslaktaşım,Metehan abim hayırlı uğurlu olsun çok güzel yapmışsın bence de ;)
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
Abi allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Sende scootercı oldun nihayet.
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
hayırlı olsun metehandro abi...forum da baya popülersin foruma üye olanların 3 te 2 si topacına yorum bombardımanı yapmış.biz de sona kalaraktan ....... eee herkez hayırlamış ben de hayırlamassam olmazdı )) şaka bi yana int teyim ama mt foruma pek girmiodum bikaç gün gecikmeli de olsa haberimiz oldu..güle güle kullan abi bizim durumları bilion içler acısı )) peder zaten yardımcı olamıyor valla elindekinin değerini bil kiminin eline geçmiyor her halükarda şükretmeyi bilmek gerek...uzun yıllar kazasız belasız kullanman dileğimle...
hayırlı olsun ,Allah kaza bela vermesin..Metahan yakışır sana,
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
abi memnun kalırsan cbf yi satıp beyaz bir tane pcx alabilirim.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Abi Hayırlı Olsun Allah Kaza Bela Vermesin.
Aklıma Takilan Bi Soru Var Kullanları Arastırmıssın Max Hız Nedir ? Yakıtı Ne Durumdadır ? PS 150i'mi Sence Bumu ? Tam Olarak Zorlanmadan Kaç Km Hızı Görebiliyor Bİlgin varmı Senin motor Daha Yeni Basmıyorsundur Ama Arastırmalarına Göre Kaç Km Hız ? Bİ özel Mesaj atarsmızn Bunları Bana.
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
ooo devrem selamlar sen hangi firmadasın...nasıl şartlar falan keyfin yerindemi...bugün çalıştım valla bayram seyran yok bize...
gangam evet dediğin gibi skutıra geri döndük nihayet...dönüşümüz muhteşem oldu...
vay kankam nettin... eyvallah ..bizde seni bekliyorduk nerde kaldı Muhammed diye...bilmezmiyim ganga kendi paranı kazanamıyosun babaya muhtaçsan vay haline...ben hep şükredenlerden oldum be gülüm...Allah sanada nasip etsin...
Baba sağol kazasız belasız hepimize nasip etsin Allah...
gangam inan keyifler gıcır...düşük ccde kafan rahat oluyor huzurun oluyor...ben 2005 te pıaggıoda aynı huzuru bulmuştum zaten...
Abicim zamanla paylaşıcam bunları...şimdi kış açılamıyorum pek işten eve evden işe daha 200. km deyim...
ama 100 kuruştan fazla yakmıyor onu anladım...tam ölçümü yapmayı unuttum bu arada...tripmetresi bilem var namıssızın... dijital olunca seksi oluyor yani...gösterge harika...derinlemesine irdelicem herşeyini...daha 90 ı geçmedim...500 km ye kadar da geçmicem...
birde ne göreyim canım Engin abimin mesajını atlamışım nasıl oldu anlamadım...kendileri scooturk.netin admini olur...dünya tatlısı bir abimdir...Allah onun varlığını eksik etmesin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
güle güle kullan kardeş, gelen gideni aratmaz inşallah, sen 150cc'ye alışmıştın 125cc baymaz seni inşallah
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
hani içerde adamım var derler ya şimdi o kelam cuk oturdu...içerde adamım var... Engin abi eski yönetici diyim iş yoğunluğundan üye sıfatıyla sitenin emektarlarındandır...gereken yapılır... Ferco Motorun çalışanı ayrıca kendisi...piyasanın içinde yani...ona iletirim bu mesajını...
dostum cbf 150 ile aynı ayarda...skutırlar bildiğin üzre gücü daha hızlı aktarıyor lastiğe...aradaki o tork farkı bu vesileyle fazlasıyla kapanıyor...ve inanıyorum ki çoğu rampada cbf 150 bayılır am abu makina asla bayılmaz...
Eywallah teşekkurederim.
Scooter teknolojyası baya gelişmiş ben yeni farkettim. KLE yi verdim GTS 250i evo aldım ne guzel bir aletmiş bu sym şaşkınlık içindeyim. Performans desen şehir içi için süper rahatlık zaten 10 numara ekonomısını bılmıyorum daha 1 depo harcayacak kadar binemedim. Ama çok kullanışlı. Endurodan sonra bukadar zevk alacağımı tahmın etmezdım. Aslında benım nıyet kymco xciting 250 idi ama kısmet bunaymış diyelım.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
abicim biz galiba bu İstanbulun çilesinden kaçış yolunu bulduk...skutır...bu çözüm hep önümüzdeydi...ama toplumsal gerekçeler (motosiklete bakış açısı) eş dost ne der (skutırı motordan saymayan bir lobi) veya kedirir kedi der gibi vitesli olsun vitesli anlayışı bizi bu huzurdan çokca alıkoymuştur...
bir skutıra o kadar para verilir mi naraları hezeyanları içindeki akrabalar arkadaşlar anneler babalar...ama çözüm çok yakındaydı...he belki bundanda sıkılırız...ama skutırın kullanım amacı malum...trafikten artık korkmuyorum...1-2 boş vs diye kasmak yerine rahatca ilerliyor veya duruyorum...
belki dönemsel bir keyif...belki daha çok yazın keyif veriyor ama...yinede en kral trafiği yoğunluğu bile artık umursamıyorum...
durmam gerektiğinde sadece ayağımı yere koyuyorum ..sadece bu...
beyaz kasa cxıtıng 250 de çok seksi arkadaş yav...nası bir albenidir o öyle...
evet dostum bende aynı yoldan geçtim...ama şimdi Allaha şükürler olsun herşeyim var...yani hedeflediğim herşeye ulaşabilecek durumdayım...ya nasip ganga...zamana bırakıcan herşeyi...daha erken...
eyvallah dostum...
Honda'nın sitesinden baktım şimdi, çok şık duruyor güle güle kazasız belasız kullan abi
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)