Fakir ve sarı çizmeli pandanız PCX e terfi etti
Reklamlar
-
04 Kasım 2011, 10:44
Metehancım kusura bakma araya girmek zorundayım ,
Bu scooter alemi SS cilerden bile agresif çıktı . Yok sollarım yok üzerinden atlarım , uyma kardeşim sen bunlara efendi efendi sağdan sağdan git baktın çok pis gaz veriyorlar ilerideki ışıklarda al makinadan aşağı ver sopayı akıllansınlar. Yakında bunlardanda çıkar 150 lik scooter ile 180km yaptım diyenler :p :p :p :p
Yeminimi bozduracaklar sonunda satıcam kız gibi makinamı alıcam bi vespa sökücem aynalarını ondan sonra yermisin yemezmisin , adımız tombul apaçiye çıkacak.
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Reklamlar
-
04 Kasım 2011, 12:16
senin kalıbındaki adamın iki shadow u yanyana koyup sürmesi gerekirken
harley is making love with
davidson
-
04 Kasım 2011, 15:04
Abim hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin. Senden çok ben sevindim artık sana artçı olablirim
-
04 Kasım 2011, 15:15
Metehan abi hayırlı olsun.
Allah kaza bela vermesin. Maşallah.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
04 Kasım 2011, 15:17
on numara motor abi hayırlı ve de uğurlu olsun.
kazasız belasız sürüşler dilerim.
kenkeitalara da selam.
-
04 Kasım 2011, 15:40
Tarkan1981 adlı üyeden alıntı
2 kelime ile kutlanmazdıki bu
.................................................
Anasını satayım
Biz vitesliye alışalım, giriş motoru olsun diye YBR ESD , CBF 150 kovalıyoruz, vatandaşlar scooter e geçiyor patır patır
Ne iş anlamadım, ''herkes gider Mersin e, biz gideriz tersine''
Vardır bi keramet durup bekleyeyim ben en iyisi
Balım naparsın işte böyle bu hayat...parası olan düdüğü çalar pcxle gezer parası olmayan an125 e biner...keramet Hondada...cayır cayır makina yapıyor abi namussuzlar...ama şansıma fabrikayı su bastı...2 ay pcx yok...
Phantom264 adlı üyeden alıntı
Güle güle kullan abi kazasız belasız inşallah
sağol dostum...
F54 adlı üyeden alıntı
abi birkaç kişi bızıklasın yani ne olacakki? bakıyorum da hülya ya iyice yanaşmışsın klip falan varmı yakında ikinizin bol ekşın lı
gangam valla sıkılıyoz inan bu ünlülerin kaprislerinden...
CİHAN adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun metehan abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...461491/detay/?
metehan abi bak senin motor kasa değiştirmiş.
ilandai motor senin değil ama ilan senin motor için verilmiş.
neyse ben yarın arar resimdeki motoru almaya geliyorum derim d b ye
gangamm sağolasınn...ayağımızı yerden kessin diye aldık be abi... db motor yıllardır kims ebilmezdi bi rkaç ayadır sahibindene ilan girmeye başladı...adamların honda bayisi olduğunu bilen çok az iyimi...
metci adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun .Allah kaza bela vermesin
sağol dostum darısı tüm dostların başına...
takendy adlı üyeden alıntı
Honda seni maaşa bağlayacak haa...
reklam kampanyası gibi ,
Türk anaları ne evlatlar doğuruyor ( mete_han )
bizde onları taşıyacak scooter yapıyoruz ( Honda )
hayırlara vesile olsun güle güle kullan ,
sağolasın dostum...Hondaya mecburum çünkü servisimle ahbaplığım had safhada...
Tolme adlı üyeden alıntı
önce metehandrocum yeni motörün hayırlısı uğurlu olsun,kazasız belasız ağız tadıyla binesin çok güzel bir motor almışsın şehiriçinde seni elbet götürecektir ama 1 yıl sonra bu sende kaşıntı ve kepeklenme yapar bir büyüğünü alırsın gibi gelio,bu arada keşke izmirde oturuyor olsaydın,habire yanından scarabeo ile vın diye geçerdim, sırata sırıta verirdim uyuzu, gitmiyormu bu bilader diye :D yinede hayırlısı olsun buluşmaya artık bununla gelirsin
öyle gangam aynen dediğin gibi en fazla 1 yıldır bende kalır diyorum...birde galiba skutırda bağımlılık yapıyor yav...düşük cc de çok keyifli...scarebeo daha şık aga dediğin gibi...lastiklerden yana sıkıntı var...daha büyük olmalı...mesela neden en büyük lastik 16 lık anlamış değilim...skutırın mantığınamı aykırı acaba...
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
Girmeyeli neler olmuş sitede neler
hayırlı ugurlu olsun kanka valla çok sevindim bi gün gelde test edek beraber
vayy kıng kobra gangam nettin...taam aga bayramın sonlarına doğru akıcam oralara...
oocan adlı üyeden alıntı
Metehancım kusura bakma araya girmek zorundayım ,
Bu scooter alemi SS cilerden bile agresif çıktı . Yok sollarım yok üzerinden atlarım , uyma kardeşim sen bunlara efendi efendi sağdan sağdan git baktın çok pis gaz veriyorlar ilerideki ışıklarda al makinadan aşağı ver sopayı akıllansınlar. Yakında bunlardanda çıkar 150 lik scooter ile 180km yaptım diyenler :p :p :p :p
Yeminimi bozduracaklar sonunda satıcam kız gibi makinamı alıcam bi vespa sökücem aynalarını ondan sonra yermisin yemezmisin , adımız tombul apaçiye çıkacak.
abi demin burda eşek ossurtan bir bayır var nası dik görmen lazım...ordan bi çıkış yaptım nası bi tork var şaşarsın...yani boş gaz sesi yok güc aynen tekerlekte...tam not aldı...ve skutırcılar kalkışlarda drag şampiyonudur... en azından ilk 50 metrede kesinlike bir runner her makinanın eline verir bence... ama bu motorla 100 den fazla hız bence tehlikeli...ben bir skutırla 100 ü kolay kolay geçmem...bende ara ara bi gaza asılıyorum...
jackonbir adlı üyeden alıntı
senin kalıbındaki adamın iki shadow u yanyana koyup sürmesi gerekirken
gangam honda sele onda diyemiycem çüknkü totoşum anca sığıyor...ortadaki çıkıntı olmasa daha rajat edecem işin gerçeği...
crayzboyone adlı üyeden alıntı
Abim hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin. Senden çok ben sevindim artık sana artçı olablirim
amaninbovvv... şaka di gangam...kabus de bütün bunlar... demin senin evin önünden geçtim la...bak ne dicem bu benim ön cama orhan babanın fotosunu yapıştırcaz taammı la...
asm adlı üyeden alıntı
Metehan abi hayırlı olsun.
Allah kaza bela vermesin. Maşallah.
vay kardeşim sağol varol...beni burada en çok sen anlarsın...
klemenjero adlı üyeden alıntı
on numara motor abi hayırlı ve de uğurlu olsun.
kazasız belasız sürüşler dilerim.
kenkeitalara da selam.
eyvallah dostum Allah hepimize nasip etsin göynümüzdeki makinaları...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
04 Kasım 2011, 15:44
-
04 Kasım 2011, 15:54
olacak dostum inşallah o da olacak...darısı tüm motorcu biraderlerimin başına...kaza bela olmasın motor sürebilecek sağlıkta afiyette olalım Allahtan başka bişey istemem...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
04 Kasım 2011, 16:14
Hayırlı olsun abi!
CBF'nin göstergedeki naylonu söküp alsaydın?
-
04 Kasım 2011, 17:32
Biz ne tavşanlar gördük... ::gazla::
-
04 Kasım 2011, 18:00
Sahi..Bidonu söktünmü lan cebefe den?..... Rezil etmeseydin kendini ))
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
04 Kasım 2011, 18:17
-
04 Kasım 2011, 18:29
Bu sitenin ve forumun en renkli, muhtemelen en katılımcı ve kalemi en kuvvetli üyelerinden birisin. Yöneticilerin seni değil banlamak; pamuklara sarıp, koruyup kollaması lazım. Yeni motosikletin hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileklerimle.
-
04 Kasım 2011, 19:16
Allah kaza bela vermesin abi ama bence geri vitesli motora geçecen gibi duruyor o makina seni açmaz gibi
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
-
04 Kasım 2011, 20:42
Metehan abi yeni motorun hayırlı uğurlu olsun ALLAH kaza bela vermesin.Nice ve bol km lere. HONDA HAYAT ONDA güzel motor.
-
04 Kasım 2011, 20:59
Hayırlı olsun metehan abi.
-
04 Kasım 2011, 22:17
metehan, güle güle bin yeni skutırına.Allah kaza bela göstermesin.
-
04 Kasım 2011, 22:37
yaw o değilde bu efsane cbf 150 ne oldu ? servis senden geri aldı fabrikaya falanmı kaldıracaklar incelemek üzere yoksa ordaki serviste yada vitrinde teşhir etmek amaçlı gerimi aldılar işte cbf budur diye almayı düşünenlere gösterecez diye. çok merak ettim o motora ne oldu . birde sattıysan kaça sattın kaç para saydılar o motoru ????
-
04 Kasım 2011, 22:55
hayırlı uğurlu olsun...kazasız belasız keyifle gezersin inşallah....bende bu arada yamaha xj6 aldım en sıfırından...fazer motorlu ve göstergeli...birisi kandırmış olabilir beni
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
-
04 Kasım 2011, 22:57
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)