Hayırlı uğurlu olsun abi,kazasız belasız inşalah harika bi seçim
Hayırlı uğurlu olsun abi,kazasız belasız inşalah harika bi seçim
kardeş,hayırlu olsun,ALLAH kaza bela göstermesin,nice km.lere.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Hayırlı ugurlu olsun Metehan :D kazasız belasız kllanmalar nasip etsin :D ama uzun yolda CBF i ararsın bence :D CBF baslığını boş bırakma :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
ooo abim hayırlı olsun güzel günlerde kazasız belasız binmen dileğimle
Bende bi tur atmıştım o pcx denen tıka basa teknolojiyle doyurulmuş motorla ,bindiğim en rahat en iyi scooter hemde açık ara
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
hayrını gör reis, Allah kaza bela vermeye
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Hayırlı olsun,keyifle binmen dileğiyle
Güle güle kullan, hayırlı olsun , tekerin düz bassın.
hayırlı ugurlu olsun,şehiriçi için mantıklı seçimini tebrik ederim......güzel ve mutlu zamanlarda kullanmanızi dilerim
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
hayırlı olsun güle güle kullanın
Sarı cizmenle giymezsen sütümü helal etmem ahahaha hayirli olsun minik panda sen fakirsen artik biz fas fakiriz ozaman gule gule kullan
öncelikle hayırlı uğurlu olsun abicim güle güle kullan Allah kaza bela göstermesin.2.si sana darıldım bizim buralara kadar geliyosun bi haber vermiyosun motor çok güzel duruyor 125 likten çok 400 lük gibi duruyor duruş ve görünüm harika ilerde belki bende düşünebilirim
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Hayırlı olsun hocam , güle güle kullan.
hayırlı olsun .Allah kaza bela vermesin
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
hayırlı uğurlu olsun abicim kazasız belasız binesin. ilk kez vitesli bir motorla kışı geçirecek olan ben, acaba pcx mi alsam diye düşünüyordum. eee nede olsa şehiriçi, dört mevsim ve ekonomi
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...
Abi hayırlı olsun. Ya vallaha motora ayrı sevindim.Aramıza dönmene ayrı.Cbf 150 deyince aklıma direk sen geliyorsun ama pcx deyince gelirsin belki artık.Kim bilir Bu arada top sakal vardı gitmiş. Abi hayırlı olsun tekrar.Sakin kullan he. Debriyaj vs yok deyip asılma gaza.Size bir atasözü söyleyeyim. Honda hayat onda.Yok yaa.Alırsan honda pantalonda kalmaz donda. Abi gerçekten sevindim.Nice 76 722 kilometrelere beraber girin inşallah. Buna tavuk,kuzu,dana vs kesmek lazım.
Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın çok güzel maşallah....
GT! ...
we are the kayış...we are the varyatör... we are the scooter... Metehan abi Michael Jackson da banlıycak seni )))
suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer)
Hayırlı olsun Mete abi ilandaki motor acaba senin eski cbf mı http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3461491/detay/ )
Yakışır Metehan kardeşime,bi fırsatını bulup ıslatır kutlarız artık
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)