Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
11. sayfa BirinciBirinci ... 9101112 SonuncuSonuncu

Fakir ve sarı çizmeli pandanız PCX e terfi etti

REKLAM ALANI
    erginturhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    0-36500 Hyosung GT250R, 0-51000 Honda VFR 800
    Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız keyifle kullanırsınız umarım...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Meto kardeşim, çok geçmiş olsun, umarım sağlık problemin sandığın seviyede ciddi bi problem değildir. İlanına baktım. O fiyata sanırım zaman kaybetmeden satarsın. Hayırlısı olsun.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    önemli olan sağlık tabi Scooter ambiansı olmasada olur...Diğer yandan ilk PCX kullanıcılarından biri olarak Honda kullanım ve model bazında artık en az askeriyedeki bi üsteğmen kadar fors oluştu sende

Motoru 2000-3000 kilometre tecrube etmemişsindir ama... şehir içinde çok pratik belli. Ama otobandaki tavrı nasıl bunun. Bi cbf-cbr la kıyaslanırsa. bi level aşağıya düşürüyomu insanı özgüven olarak rahatsızlık oluyormu. ben cbf le daha rahattım bunla millete lokma oluyorum gibi bi ruh hali oluştumu birazda olsa?

Bildiğim kadarı ile tem ve basın ekpres yolu güzergahın arasında. merak ettiğim yine tam motorun buradaki tavrı aslında

bide yine cbf gibi şehirler arası yol gidilirmi bunla. Mesela İstanbul-İzmir gibi 500 km lik bi yol dahada kasmaya başlarmı. Çünkü 125 lik bi motor için 1 günlük limit değerler -tahammül sınırı max bu kilometreler bunlar

wers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    joyride 200i
    mete abim pcx 125 çok beyenmiştim hatta bu ay sonu alıcaktım fakat bayilerin elinde kalmamıştı bende biraz cıta yükseltip joyride 200 i ye yöneldim hafta sonu bayiye gidip bakıcağım..

şimdi almadığıma sevindim çünkü benimde boy 187-188 kiloda 95-96 bel ağrısı banada olur diye düşünüyorum.. gerçi ilanı gördüğümde içim gitmedi değil....

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150

değerli arkadaşlar şimdi eski çalıştığım Maçkada ki sağlık kuruluşundan geliyorum...sosyetenin özel laboratuvar ve emar firması...bel emarına girdim 20-25 dakka dat dut dut tabutun içine girdim valla...bel spazmı olmuş..sıkıntı yokmuş...ama skutırdan hemen kurtul sat diye talimat verdi hocam...bu oturuş pozsiyonuyla bel fıtığının kaçınılmaz olduğunu söyledi...ilerde her an herşey olabilir dedi...birde benm kilomla alakalı bir durum beyler...yani bana has bir durummuş...bu kiloda o bölgeye çok yük binermiş vs...

Alıntı gs500inanc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan abi ne alıcaksın son kararın ne???
    kanka barayı koyak cebe sonrası Allah kerim... motoseyyah serdar abim hep der ki...cepteki para silah gibidir...

Alıntı erginturhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız keyifle kullanırsınız umarım...
    aga aldık şimdide satıyoruz ...

Alıntı ethemm76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Meto kardeşim, çok geçmiş olsun, umarım sağlık problemin sandığın seviyede ciddi bi problem değildir. İlanına baktım. O fiyata sanırım zaman kaybetmeden satarsın. Hayırlısı olsun.
    yok kanka bel spazmı yaşamışım ama dikkatli ol dedi şakası yok dedi...aldığım fiyata veriyorum abi...

Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    önemli olan sağlık tabi Scooter ambiansı olmasada olur...Diğer yandan ilk PCX kullanıcılarından biri olarak Honda kullanım ve model bazında artık en az askeriyedeki bi üsteğmen kadar fors oluştu sende

Motoru 2000-3000 kilometre tecrube etmemişsindir ama... şehir içinde çok pratik belli. Ama otobandaki tavrı nasıl bunun. Bi cbf-cbr la kıyaslanırsa. bi level aşağıya düşürüyomu insanı özgüven olarak rahatsızlık oluyormu. ben cbf le daha rahattım bunla millete lokma oluyorum gibi bi ruh hali oluştumu birazda olsa?

Bildiğim kadarı ile tem ve basın ekpres yolu güzergahın arasında. merak ettiğim yine tam motorun buradaki tavrı aslında

bide yine cbf gibi şehirler arası yol gidilirmi bunla. Mesela İstanbul-İzmir gibi 500 km lik bi yol dahada kasmaya başlarmı. Çünkü 125 lik bi motor için 1 günlük limit değerler -tahammül sınırı max bu kilometreler bunlar
    inanırmısın şu bel sorunu olmasa uzun süre kullanacaktım...inanılmaz torka sahip...muhteşem bir şehiriçi ve rampa çekişi var...yok böyle bir kalkış...deli gidiyor makina hacı...uzun yolda 90-100 e sabitleyebilirsin...tork konusunda çok cömert...uzun yolda 100 km de bir dinlenmek şart derim...diğer motorlardan bir farkı yok...şöyle dostum bu bel işi bana özel bir durum...kilomla ve sağlığımla alakalı...tembelim...bu kaçınılmaz bir osnuç...eninde sonunda olacaktı motor vesile oldu...zayıflamam gerek...tahammül sınırı yok aslında...

Alıntı wers adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete abim pcx 125 çok beyenmiştim hatta bu ay sonu alıcaktım fakat bayilerin elinde kalmamıştı bende biraz cıta yükseltip joyride 200 i ye yöneldim hafta sonu bayiye gidip bakıcağım..

şimdi almadığıma sevindim çünkü benimde boy 187-188 kiloda 95-96 bel ağrısı banada olur diye düşünüyorum.. gerçi ilanı gördüğümde içim gitmedi değil....

bencede daha yüksek cc motorlarla ilgilenebilirsin...ama dediğim gibi bu olay benim sağlığımla alakalı...seni etkileyeceğini sanmam...bende bir maxi alsaydım bunu yaşamayacaktım...

ganga ben makinada yanlış oturuyordum...kamburum..dik durmadığım için başıma bu geldi...olay bu...kıçı yaydım ortaya...

ulen laptop takası diyor adam çıldırtıcak küfredecem şimdi sahibinden.comda...te Allam ya...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    değerli arkadaşlar şimdi eski çalıştığım Maçkada ki sağlık kuruluşundan geliyorum...sosyetenin özel laboratuvar ve emar firması...bel emarına girdim 20-25 dakka dat dut dut tabutun içine girdim valla...bel spazmı olmuş..sıkıntı yokmuş...ama skutırdan hemen kurtul sat diye talimat verdi hocam...bu oturuş pozsiyonuyla bel fıtığının kaçınılmaz olduğunu söyledi...ilerde her an herşey olabilir dedi...birde benm kilomla alakalı bir durum beyler...yani bana has bir durummuş...bu kiloda o bölgeye çok yük binermiş vs...
    bu macera burada noktalandı mı yani ?

geçmişler olsun mete_han
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

Motosikleti
    Alıntı takendy adlı üyeden alıntı Mesajı göster

geçmişler olsun mete_han
    evet aga bir ekşın daha böyle bitti diyelim...akacağıdım alemlere...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

wers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    joyride 200i
    Alıntı takendy adlı üyeden alıntı Mesajı göster

geçmişler olsun mete_han
    abi çok geçmiş olsun

Motosikleti
    Alıntı wers adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi çok geçmiş olsun
    Aga inan sağlıktan daha önemli hiçbirşey yok bu hayatta...ama yine cbf150 alırsam bu durum zorumda gider şahsen...

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Açtığın başlığa mesaj yazmamıştım demek varmış bir hayrı.

Motor tipi, boyutları, süspansiyon sistemi,lastik türü ve jant çapı vb kriterler aslında çoook önemli.

Herşeyden önce sağlık gerisi boş, sağlık olsun elbet sonrası gelir.

Motosikleti
    Alıntı İHTİYAR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Açtığın başlığa mesaj yazmamıştım demek varmış bir hayrı.

Motor tipi, boyutları, süspansiyon sistemi,lastik türü ve jant çapı vb kriterler aslında çoook önemli.

Herşeyden önce sağlık gerisi boş, sağlık olsun elbet sonrası gelir.
    abi perişanım valla bel ağrısından...hakkımızda hayırlısı olsun gari...

aynen abicim...ben arkaya çok giderim...bu motorda arkaya yığılmaktan canım yandı...

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Örneğin cbf de göbeğin az da olsa depoya temas ediyor muydu önceden, bu bile omura düşen ağırlığın bir miktarını alır.

Motosikleti
    BMW R80 GS
    geçmiş olsun abi ne almayı düşünüyorsun?
    BMW R80 GS 1993 & MERCEDES E 250 CGI BlueEFFICIENCY 2012 & YAMAHA YBR 125 ESD OLACAK İNŞALLAH

Örneğin cbf de göbeğin az da olsa depoya temas ediyor muydu önceden, bu bile omura düşen ağırlığın bir miktarını alır.
    Mükemmel nazik sormuşsun usta. Göbeği depoya koyuyormuydun diyorsun yani. Metehan abim çok geçmiş olsun. :( Gerçekten üzüldüm.Bayağı beğenmiştin de motosikleti.Boşver abi seni başka bir motorla aramızda görürüz inşallah.

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    evet aga bir ekşın daha böyle bitti diyelim...akacağıdım alemlere...
    benide alsana beraber akalım ortamlara(:

Motosikleti
    öyle abi...ama bak ayrıntı şurada gizli...belin koruması ayaklar...ayaklar bel hizasında olduğu sürece sıkıntı yok...ama ayaklar yoksa ve sarsıntı varsa vay halime...vay o popnun ve omura binen yükün vereceği deformasyona...

Alıntı truveo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun abi ne almayı düşünüyorsun?

bakıcaz abi vitesli yüksek cc makinalara...er-5 olur...cbf 500 olur...cbf 600 olur marta fuara bakarız biraz yürürüz motorsuz gezeriz paramızı koyarız kenara...

Alıntı immortalboss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mükemmel nazik sormuşsun usta. Göbeği depoya koyuyormuydun diyorsun yani. Metehan abim çok geçmiş olsun. :( Gerçekten üzüldüm.Bayağı beğenmiştin de motosikleti.Boşver abi seni başka bir motorla aramızda görürüz inşallah.
    yoğun trafikte bir eve gelişim var huzur içinde...dlei makinaydı inan aga...hayırlısı olsun gari...

Alıntı -unnamed- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benide alsana beraber akalım ortamlara(:
    aga ama alacağım makina ybr cbf leri tokatlasın istiyorum...artık yolda sizlerden bi farkım olsun istiyorum... şaka..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Sana sürücü sissy barı olan bir cruiser lazım.

Motosikleti
    Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sana sürücü sissy barı olan bir cruiser lazım.
    dostum sen bana neyin yakışacağını biliyorsun valla...mesela şu nasıl...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3895992/detay/

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    dostum sen bana neyin yakışacağını biliyorsun valla...mesela şu nasıl...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3895992/detay/
    Eğer 250cc dersen, ben piyasada pek bulunmayan bir motor yerine kendi motorumdan tavsiye ederim tabii ki. Sürücü sissbarı da taktın mı yayıla yayıla gidersin.

Motosikleti
    Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eğer 250cc dersen, ben piyasada pek bulunmayan bir motor yerine kendi motorumdan tavsiye ederim tabii ki. Sürücü sissbarı da taktın mı yayıla yayıla gidersin.
    değerli dostlarım...motorumu bugün itibariyle satışında anlaştım...alan arkadaş motor kullanmayı bilmediği için motoru kendisine yarın acıbademe gidip teslim edicem...depoda fulldü iyimi... 5150 gaymeye aldığım fiyata verdim...zararım yok...bel ağrısı dinene kadar motora binmeyeceğim bir süre...ev iş 5 km ...idare edicez artık...5000 e 5 müşteri vardısırada ...pazarlık yok dedim dediğim gibide oldu zati...

bu konumun kapatılmasını rica edicem...Allah hepinizden razı olsun plaka hususunda desteğini eksik etmeyen dostlarda haklarını helal etsin artık...bel sıkıntısı için konu dışında bir konu açmıştım oradan devam ederiz...

11. sayfa BirinciBirinci ... 9101112 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)