Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız keyifle kullanırsınız umarım...
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız keyifle kullanırsınız umarım...
Meto kardeşim, çok geçmiş olsun, umarım sağlık problemin sandığın seviyede ciddi bi problem değildir. İlanına baktım. O fiyata sanırım zaman kaybetmeden satarsın. Hayırlısı olsun.
önemli olan sağlık tabi Scooter ambiansı olmasada olur...Diğer yandan ilk PCX kullanıcılarından biri olarak Honda kullanım ve model bazında artık en az askeriyedeki bi üsteğmen kadar fors oluştu sende
Motoru 2000-3000 kilometre tecrube etmemişsindir ama... şehir içinde çok pratik belli. Ama otobandaki tavrı nasıl bunun. Bi cbf-cbr la kıyaslanırsa. bi level aşağıya düşürüyomu insanı özgüven olarak rahatsızlık oluyormu. ben cbf le daha rahattım bunla millete lokma oluyorum gibi bi ruh hali oluştumu birazda olsa?
Bildiğim kadarı ile tem ve basın ekpres yolu güzergahın arasında. merak ettiğim yine tam motorun buradaki tavrı aslında
bide yine cbf gibi şehirler arası yol gidilirmi bunla. Mesela İstanbul-İzmir gibi 500 km lik bi yol dahada kasmaya başlarmı. Çünkü 125 lik bi motor için 1 günlük limit değerler -tahammül sınırı max bu kilometreler bunlar
mete abim pcx 125 çok beyenmiştim hatta bu ay sonu alıcaktım fakat bayilerin elinde kalmamıştı bende biraz cıta yükseltip joyride 200 i ye yöneldim hafta sonu bayiye gidip bakıcağım..
şimdi almadığıma sevindim çünkü benimde boy 187-188 kiloda 95-96 bel ağrısı banada olur diye düşünüyorum.. gerçi ilanı gördüğümde içim gitmedi değil....
değerli arkadaşlar şimdi eski çalıştığım Maçkada ki sağlık kuruluşundan geliyorum...sosyetenin özel laboratuvar ve emar firması...bel emarına girdim 20-25 dakka dat dut dut tabutun içine girdim valla...bel spazmı olmuş..sıkıntı yokmuş...ama skutırdan hemen kurtul sat diye talimat verdi hocam...bu oturuş pozsiyonuyla bel fıtığının kaçınılmaz olduğunu söyledi...ilerde her an herşey olabilir dedi...birde benm kilomla alakalı bir durum beyler...yani bana has bir durummuş...bu kiloda o bölgeye çok yük binermiş vs...
kanka barayı koyak cebe sonrası Allah kerim... motoseyyah serdar abim hep der ki...cepteki para silah gibidir...
aga aldık şimdide satıyoruz ...
yok kanka bel spazmı yaşamışım ama dikkatli ol dedi şakası yok dedi...aldığım fiyata veriyorum abi...
inanırmısın şu bel sorunu olmasa uzun süre kullanacaktım...inanılmaz torka sahip...muhteşem bir şehiriçi ve rampa çekişi var...yok böyle bir kalkış...deli gidiyor makina hacı...uzun yolda 90-100 e sabitleyebilirsin...tork konusunda çok cömert...uzun yolda 100 km de bir dinlenmek şart derim...diğer motorlardan bir farkı yok...şöyle dostum bu bel işi bana özel bir durum...kilomla ve sağlığımla alakalı...tembelim...bu kaçınılmaz bir osnuç...eninde sonunda olacaktı motor vesile oldu...zayıflamam gerek...tahammül sınırı yok aslında...
bencede daha yüksek cc motorlarla ilgilenebilirsin...ama dediğim gibi bu olay benim sağlığımla alakalı...seni etkileyeceğini sanmam...bende bir maxi alsaydım bunu yaşamayacaktım...
ganga ben makinada yanlış oturuyordum...kamburum..dik durmadığım için başıma bu geldi...olay bu...kıçı yaydım ortaya...
ulen laptop takası diyor adam çıldırtıcak küfredecem şimdi sahibinden.comda...te Allam ya...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Açtığın başlığa mesaj yazmamıştım demek varmış bir hayrı.
Motor tipi, boyutları, süspansiyon sistemi,lastik türü ve jant çapı vb kriterler aslında çoook önemli.
Herşeyden önce sağlık gerisi boş, sağlık olsun elbet sonrası gelir.
Örneğin cbf de göbeğin az da olsa depoya temas ediyor muydu önceden, bu bile omura düşen ağırlığın bir miktarını alır.
geçmiş olsun abi ne almayı düşünüyorsun?
BMW R80 GS 1993 & MERCEDES E 250 CGI BlueEFFICIENCY 2012 & YAMAHA YBR 125 ESD OLACAK İNŞALLAH
öyle abi...ama bak ayrıntı şurada gizli...belin koruması ayaklar...ayaklar bel hizasında olduğu sürece sıkıntı yok...ama ayaklar yoksa ve sarsıntı varsa vay halime...vay o popnun ve omura binen yükün vereceği deformasyona...
bakıcaz abi vitesli yüksek cc makinalara...er-5 olur...cbf 500 olur...cbf 600 olur marta fuara bakarız biraz yürürüz motorsuz gezeriz paramızı koyarız kenara...
yoğun trafikte bir eve gelişim var huzur içinde...dlei makinaydı inan aga...hayırlısı olsun gari...
aga ama alacağım makina ybr cbf leri tokatlasın istiyorum...artık yolda sizlerden bi farkım olsun istiyorum... şaka..
Sana sürücü sissy barı olan bir cruiser lazım.
dostum sen bana neyin yakışacağını biliyorsun valla...mesela şu nasıl...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3895992/detay/
değerli dostlarım...motorumu bugün itibariyle satışında anlaştım...alan arkadaş motor kullanmayı bilmediği için motoru kendisine yarın acıbademe gidip teslim edicem...depoda fulldü iyimi... 5150 gaymeye aldığım fiyata verdim...zararım yok...bel ağrısı dinene kadar motora binmeyeceğim bir süre...ev iş 5 km ...idare edicez artık...5000 e 5 müşteri vardısırada ...pazarlık yok dedim dediğim gibide oldu zati...
bu konumun kapatılmasını rica edicem...Allah hepinizden razı olsun plaka hususunda desteğini eksik etmeyen dostlarda haklarını helal etsin artık...bel sıkıntısı için konu dışında bir konu açmıştım oradan devam ederiz...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)