kaza yaptım motor pert önerinizi bekliyorum..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Kardeşim büyük geçmiş olsun .Allah korumuş bu konuda sigortacılarla görüşsen faydası olabilir benim bildiğim bazı kazlardaki masrafları bir fon var oradan karşılayabiliyorlar emniyet ilede görüşmende fayda var derim...
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
Cok gecmis olsuunnn! Bu konuda bilgim yok yardimci olmak isterdim...Turkiye'de yasamiyorum.
Cabucak iyilesmen dilegiyle...
-
arkadaş ölümden dönmüşsün büyük geçmiş olsun.kısa sürede iyileşmeni dilerim
-
Çok büyük geçmiş olsun...
Motorun aldığı hasara bakıldığında gerçekten ucuz atlatılmış bir kaza..Allah korumuş..
-
KAZA ANI (yazmayı unutmuşum)..
soldan minübüsü gördüm..şaka gibiydi.daha önce de benzer olduydu.öteki sefer kartal sürücü gene beni teğetleyip önümden geçip gittiydi...
minübüsü görünce kormnaya basıp ayağa kalktım;çarpışma kaçınılmaz oturur pozisyonda motordan aşırıp vursam boyun kırılır biliyorum ...frenlere asıldım.aha geçti galiba derken küttt.havadayım..kafamın kaputa çarpmasını duydum.
motorun tepesinden aşıp.parande attım..sonra yerdeyim.muhtemelen ilk çapışma anı el de kırık oldu....sonra kafayı kaldırıp motora baktım ve kaçıyor mu diye mnibüscü ye baktım.sonra baktım bayılcam yere uzandım..
etraftan gelip kaldırmak isteyenler;su içirin diyenler..konuşşmasam diye kendimi tutuyorum.o ara eldiveni çıkarttım.baktım kemik deri altından sırtıyor ama doku sağlam..o halde kaskı kafadan çıkartıp ambulansa kadar bekledim..neyse buna şükür evet ölümden döndük..
ama kavşak içindeyim ama düşünüyorum..tamamen dur bak kimse yok geç..iyi de görüş alan zaten 10 metre .devam et adam tam gaz 70 le gelsin(saniyede 20 metre)..kütt kavşak içinde beni ezsin..yani siz siz olun her kavşakda hak hukuk gözetmeden durun bakın öyle geçin...geçiş hakkı sağındır kavşaktakinin yol hakkı vardır hikaye...ölürsek başımız sağ sağ kalırsak canımız sağ oluyo..malesef.......
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
-
geçmiş olsun birader..Allah korumuş...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
büyük geçmiş olsun...acil şifalar,
-
geçmiş olsun abi ucuz atlatmışsın gene o motorun haline göre inş. en kısa zamanda iyileşirsin
-
Büyük geçmiş olsun. Hız sınırlamasına uyulmadığı için asli kusurlu minibüs olmalı kanısındayım
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
-
verilmiş sadakan varmış çok üzüldüm gelmiş geçmiş olsun kardeşim
-
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
geçmiş olsun olay yerine yakın işyerleri varsa, güvenlik kameralarına baktır. bilenlere yorumlattır. senin yoklugunda tutanak tutuldugu için zarar görme. kamera görüntülerinde ki olayı yorumlat eğer senin haklılığın varsa. asliye ceza mahkemesinde dava aç tazminat iste.
-
Büyük geçmilş olsun. Allah başka kaza vermesin.
Benzeri bir kazayı arabayla da yapsan hasar büyük olurdu gib anladım anlattıklarından. Hele minibüs sürücü kapsınına girseydi... çok daha kötü olabilirdi.
Allah korumuş. Çok geçmiş olsun.
-
bart1969 adlı üyeden alıntı
KAZA ANI (yazmayı unutmuşum)..
soldan minübüsü gördüm..şaka gibiydi.daha önce de benzer olduydu.öteki sefer kartal sürücü gene beni teğetleyip önümden geçip gittiydi...
minübüsü görünce kormnaya basıp ayağa kalktım;çarpışma kaçınılmaz oturur pozisyonda motordan aşırıp vursam boyun kırılır biliyorum ...frenlere asıldım.aha geçti galiba derken küttt.havadayım..kafamın kaputa çarpmasını duydum.
motorun tepesinden aşıp.parande attım..sonra yerdeyim.muhtemelen ilk çapışma anı el de kırık oldu....sonra kafayı kaldırıp motora baktım ve kaçıyor mu diye mnibüscü ye baktım.sonra baktım bayılcam yere uzandım..
etraftan gelip kaldırmak isteyenler;su içirin diyenler..konuşşmasam diye kendimi tutuyorum.o ara eldiveni çıkarttım.baktım kemik deri altından sırtıyor ama doku sağlam..o halde kaskı kafadan çıkartıp ambulansa kadar bekledim..neyse buna şükür evet ölümden döndük..
ama kavşak içindeyim ama düşünüyorum..tamamen dur bak kimse yok geç..iyi de görüş alan zaten 10 metre .devam et adam tam gaz 70 le gelsin(saniyede 20 metre)..kütt kavşak içinde beni ezsin..yani siz siz olun her kavşakda hak hukuk gözetmeden durun bakın öyle geçin...geçiş hakkı sağındır kavşaktakinin yol hakkı vardır hikaye...ölürsek başımız sağ sağ kalırsak canımız sağ oluyo..malesef.......
öncelikle büyük geçmiş olsun malesef 8 asli kusurlu hareketten 1 tanesidir geçiş üstünlüğü konusu. aşırı hız bunlardan birisi değildir. kavşakta görünürlülük konusu ayrıca tartışılmalı tabiki lakin burası canım türkiye. cok şükür ki sende önemli bir şey yok. geçirdiğin kaza çok ciddi bir kaza allah yardımcın olmuş.
-
geçmiş olsun arkadaşım. bende nisanda bir kaza yapmıştım. araç sahibi kaçtı. masraflarımı karşılamak bir yana 50 günlük raporumun parasını bile alamadım kazaya karışan araç olay yerinden kaçtığı için.
tekrardan geçmiş olsun .
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
-
çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın kavşaklara hep temkinli girmekde fayda var
-
geçmiş olsun birader Allah acil şifa versin... Allah korumuş... bir avukata danışmanı öneririm
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
cok gecmiş olsun allah korumuş verilmiş sadakan varmış her kaza bir tecrübe dostum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)