KASK
Kavga
Anında
Seni
Korur
KASK
Kavga
Anında
Seni
Korur
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
ben surada takıldım. taksicinin annesinin sucu ne. niye kadının günahını alıyorsunuz. hıncal uluç dünkü yazısında emniyete göreve çağırıyordu. bu kural tanımazlara hergün ceza yazınki kuralı ihlal etmemeyi öğrensinler diye. almanyadan gelen akrabalar anlatıyor. ışıklarda ışık yeşil yanıp sönmeye başladığında gazlar geçerseniz bile ceza yiyomuşşunuz. cezada epey ağır. yaya geçidinde bir yayaya çarparsanız direk adam öldürmek suçuyla yargılanıyorsunuz. buna kaza demiyorlar. yaya gecidinde yol yayanın her zaman.
dün bir motorcu arkadaşımın yolunun nasıl gasp edildiğine şahit oldum. adam ana alterden geliyor ben ve önümdeki araç ara yoldan artere karşı şeride gireceğiz. ben arabanın arkadasındayım. yolu kontrol ediyorum. motorcu arkadaşı gördüm. ama adam göre göre motorun yolunu kesti. motorcu arkadaşda durmak zorunda kaldı. kendside gazladı gitti.
geçmiş olsun milletin başından geçen olaylarda tam komedi yorumları okurken çok güldüm
[B]2009 Ybr / 2011 Runner [/B]
güzel yapmışsın eline sağlık ama az yapmışsın böyle bir tanesini ibret için dişlerini eline vereceksin ki bir daha motorcuya artislik yapmasınlar
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
indirmek yetmez dağa da kaldırmak lazım
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Çok delikalı adamlarsınız valla helal olsun.
Gökhan YAŞDAL
geçmiş olsun
eline koluna sağlık
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
alışkın oldugu için birşey dememiştir....
bu taksiciler dolmuşcular çok hayırlı evlatlar.... akşam analarına bir sürü şey götürüyorlar....
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:17 ----------
ben yumruk felan yemedim bee.... kaskı herife sallayınca herif geri cekildi kaskta elimde döndü geri gözümün altına carptı..
ama 2. de beline iyi otutturdum
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:19 ----------
tevrübeliyim diyorsunuz yani....
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------
devamlı full koruma vizörde kapalı olacak.... peki yumrukla vizör kırılırsa ve gözümüze felan batarsa....
geçmiş olsun... bi haydar bulundur bence motorunda. çünkü böyle kalaslara kendi türünden olan odunla cevap vermek mükemmel çözümü bulmamızı sağlayabiliyor.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
cevredeki esnaf da benden yana idi..çünkü herif hem beni sıkıştırdı hem karşı yöne geçti ordan gelen trafik de onun yüzünden durdu.... yani orda hepimizin adına yapılmıs bir yanlış yok... kaskımın tadına bakması hariç....
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:30 ----------
şahsen ben böyle bir şeyi onlardan beklemiyorum....
bazen onlar da suçunu anlayıp yan yana geldiğimizde kusura bakma diyenler de var....100 taneden 2 tanesi böyle....
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:34 ----------
sevenleri ayırmayın bırakın birbirlerini yesinler....
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------
ilk boğuşma anında belki kafama vurmustur belkide vurmamıstır.... ben birşey hissetmedim....
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------
o zaman altta kalanın canı çıksın olur abi....
her zaman üstte kalmak iyidir
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------
belli yaşa kadar çocugunu düzgün yetiştirememiş...
bir de bireylerin kendi kendilerini yetiştirme yetenekleri de olmalı.... zaten olmayanlarda niyazi oluyorlar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------
taksici ve dolmuşcularla olan unutulmaz anılarımız diye bir başlık açsak inan en cok okunan msj gönderilen konu olur....
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:46 ----------
eyvallah sağolasın....
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------
sağolasın....ufak bir ekmek bıçağı var, iş yerinde öğlenleri ekmek felan kesiyorum....
onu görünce korkar sanırım.... haydarı nereye koyacam bilsem koyarımda.... küçücük bıcaga zor yer buldum....
Ellerin dert görmesin. Maşallah.
Benimde bir kaskımın vizörü benzer bir mahlukun alnında kırılmıştı.
Herkes bir değil elbette ama özellikle direksiyon esnafı kendilerini trafiğin kurnazı, diğer herkesi avarel olarak görmektedirler.
Kimseye trafik kurallarını öğretemeyiz veya ailesinin vermediği terbiyeyi, saygıyı biz veremeyiz belki ama bu gibi durumlarda gereken dersi verirsek en azından "Motorcuya bulaşılmaz" imajı oluşturabiliriz.
Belki çare değil ama terbiyesizliğe tepkisiz kalmamak lazım.
inanın ben kendime yakıştıramadım bunu... aradan 5-6 saat geçtikden sonra herife birşey olmuşmudur.. iyi midir diye dert yanmaya başladım.... sırtına baaam diye agv kaskı indirdim.... sağlamda bir kask....
patronumda motorcu.... ona dedim oda kızdı... trafikte kavga edilmeyeceğini hala öğrenemedin mi dedi....
bi arkadası 2 yıl önce kaskla şoförün birini öldürmüş ve hala hapiste yatıyormus....
4 aydır kuryelik yapıyorum daha kötülerini de gördüm.... artık bi yere kadar kardeşim ne yapayımki...
inşallah o öküz de dersini almıştır....
ama diğer tarafdan da düşünüyorum da yolda bir yerde rastlaşsak da helalleşsek diye....
boylelerini dovelim şiddete evet sonuna kadar:Delinden gelen yapsınki terbiye olsunlar bu ne ya bendeki kaskta shoeı bıse olmaz ben suratında patlatırım herhalde ya ALLAH uzak etsin amin
Ey oruç Trafik'teki [U]öküz[/U]lere sabrın ne güzel :mrgreen::silent:
arkadaşlar paranın,imanın,gücün kimde olacagı belli olmaz adam manyak cıkar ceker silahı sıkar (canlı canlı şahit oldum taksici canını zor kurtardı) hepimizin bir bekleyeni var ya sabır cekin uymayın kimseye sabrın sonu selamettir.
GÜN OLUR devran döner..
Şimdi farkettim. Başlık da İnci Sözlük başlığı gibi olmuş
- Abi 1000'lik mi bu ?
-
Geçmiş olsun. Dostum. Ama dayak atman mükemmel. En azından her kuşun eti yenmediğini anlamıştır.
Bende sürekli motosiklet kullandiğim için İstanbul trafiğinde hangi semte ait olursa olsun en fazla taksiciler tarafından rahatsız ediliyorum. Onlar bir müşteri aldıklarında kanun kural tanımadan bir an önce müşteriyi adrese birakıp ikinci müşteri kapmanın hırsı ile her türlü özğürluk sınırına sahip olduklarını sanıyolar..
Beni taciz eden bir taksiye mahsus müşteri olarak iki arkadaş bindik. Kısa bir yol aldıktan sonra burada inmemiz lazım deyip angutu durdurduk. Ve geçmiş olayı kısaca özetleyip şimdi taciz sırası bizde. Ulan hayvan hiç mi düşünmuyosun ki bir gün bu insanlardan biri enseme yapışır diye dediğimizde; Abi vallahi ben değildim. Arabayı soföre veriyorum o yapmıştır falan. Biz diretince B....u yerim ağabey çoluğum çocuğum var diyerek bir arkasını dönmediği kaldı. Biz bu köpeği dövmeye gerek duymadık ve biraktık. Yorumlar sizden..
keşke aynı şeyi onlar da düşünse....
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------
bunda da müşteri vardı... hemde açık saçık baayan.... ama ne oldu.... yediği kaskı bilir...
en iyisini de siz yapmışınız abi.... çoluğun çocuğun arkasına saklanacak kadar da korkaklar....
bunlar birbirlerini de hiç sevmezler.... yolda 1 müşteri için birbirlerini ezeler ki... şahit oldum buna...
ama 1 taksici başka bir araç sürücüsü ile kavga ediyorsa o zaman canciğer olurlar....
aynı şeyi ben de yaparım fakat motorcu haklı ise....
bir seferinde de benım gibi bir scooterli kuryeyi dövecektim... kurallara uymadığı için....
aynı durum benim başıma gelse sanırım yapacaklarım şöyle olurdu
eldivenlerin bir kısmı karbonfiber. yumruk atarsam süper can yakar
ayrıca asla kaskı çıkartmam direk kafa atarım
montun omuz ve dirsekleri zaten koruma gerekirse onlarla da çakabilirim
eğer birisi o raddeye getirecek kadar kızdırırsa yaparım...
Trafikte pimi çekilmiş bomba şeklinde dolaşan birçok insan var arkadaşlar,en basiti bir kaç gün önce Atilla saralın iki bacağı ve sırtından yol verme yüzünden bıcaklanması.. elinizden geldiğince bu tarz durumlardan uzak durmaya çalışalım.. çok zorluyorsa yol verin gitsin alın plakasını polisi arayın gittiği yönü söyleyin,küfretti tehdit etti gitti deyin çevirip ceza yazıyorlar..
Facebook SYM Türkiye: facebook.com/photo.php?v=10150404954988509#!/groups/255250534521200/
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)