sabah işe giderken ticari taksici ile biraz sürtüştük...ne birazı resmen indirdim...
çift yönlü fakat tek şeritli yolda ilerlerken...yoldaki sudan kaçayım diye şeridimin soluna geçtim hemen sağıma girmeye kalkıştı tekrar yolu ortaladım.... 100-150 m ilerledikten sonra ileride kırmızı ışık vardı ve araçlar durmuş...karsıdan gelen araçda bana göre sağa (kendıne göre sola) dönecek ...duran araçlar ile aramda sadece 2 arabalık mesafe var...durdum ve bana göre sağa dönecek olan araca yol verdım...arkadaki angut da korna morna bagırıyo cagırıyo...arkamı dönüp ileride durmuslar zaten dedım...
ama sol ayağıma dogru bı baktım...aracın sağ ön tekeri resmen pantoluma değiyor.... o kadar yakın....
bu arada herif karsı şeride geçmiş....
biraz ilerledi ve motoru iter gibi oldu.... sol ayagımla tamponuna bı tane vurdum... sen nasıl araba vurursun dıye indi arabadan geliyor....
ben de kaskı cıkarmaya uğrasıyorum....cıkartıp kafasına gecırecem.... agv de kaskın çene altı kilidini bayagı sağlam yapmıski öyle ha demeyle cıkmıyor...
herif geldi yakama yapıstı benı yere ıyatırdı ama vuramıyor....ben hala fırsat kolluyorum....bıraktı benı ayaga kalktım...oda gıdıyor arabasına tekrar dolandım önden kaskı cıkartıp bi salladım boşa geldi...o hızla geri gözümün altına çarptı... şiş şuan...
ama 2. de sırtına öyle bi indirdimki kaskı... yere yapıstı...zaten cevredeki esnaf bızı ayırmaya ugrasıyor... herifi bagıra cagıra gönderdiler....o suçlu oldugu ıcın esnaf da ona kızıyor...
millet şikayet et dıyor... hangı birini şikayet edeyım dedım.... bırısı plakasını almış... aradım polisi... en yakın karakola gidin şikayetci olun felan filan dedi....he dedim kapadım....
1-2 haftalıgına güzergahımı değiştirecem ne olur ne olmaz...
bağzılarınız bana kızabılır ama ben kuryeyım aksama kadar bunun gibi 50-60 tanesiyle uğrasıyorum....
benım de bı sabrım var....
herkese kazasız belasız sürüşler dilerim....