Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Degisik bir Honda

REKLAM ALANI
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yok yok cidden telefonla tek tek cevap yazmak sabaha kadar surecek vazgecim yazmiyorum banane bananee :p Tekrar herkese cok tesekkurler, Allah herkese istedigini nasip etsin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:17 ----------

Alıntı mezit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun torpak...güle güle kullan..
    Torpaaam, MT nin yarisiyla seneler once tanistik, burda toto mesafesinde gorusemedik bi turlu. Balikcilarda bi cay icsek olurdu sanki bigun (:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    regal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmw650gs kawasaki er6 n
    hayırlı olsun
    05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok yok cidden telefonla tek tek cevap yazmak sabaha kadar surecek vazgecim yazmiyorum banane bananee :p Tekrar herkese cok tesekkurler, Allah herkese istedigini nasip etsin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:17 ----------

Torpaaam, MT nin yarisiyla seneler once tanistik, burda toto mesafesinde gorusemedik bi turlu. Balikcilarda bi cay icsek olurdu sanki bigun (:
    yanii sen geldedinde bizmi gelmedik.. sen gelde şuraya ben gelirim oraya...
    kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)