allah ayilesine sabır mekanı cenet olsun kardeşimizin
allah ayilesine sabır mekanı cenet olsun kardeşimizin
allah rahmet eylesın ayse benmokuldan tanıdıgımbıkızdı... hocalardan duydum ve şsşkına dondum..
Allah Rahmet Eylesin.
Mersinli olarak oradaki kask kulanımı beni her gittiğimde hayrete düşürmüştür. Polisler dahil hemen hiç kimse kask takmıyor. Bunda sıcakların da payı var fakat asıl pay eğitimsizlik.
Bari rahmetlinin arksından lakaplı ayırımcılık yapmayalım. Gereksiz bir cümle yazmışsın.
allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin :(
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.
kara murat benim FUAT KOŞAK
ilk an şaşırdım, biri bana şakamı yapıyor sandım. haberi okuyunca ben olmadığımı anladım. mersinden kenan deyince saoy isimde yazılmayınca
İkisine de, kalanlara da yazık... Allah rahmet eylesin... "Keşke" demekden başka yapabileceğimz bir şey var mı ?
Haberde ikisini de kasksız olduğu ve aşırı hız sebebi ile arabaya arkadan çarptığı yazıyor... Ne kadar doğru bilemem ama kasksız olmalarına yazık
Allah rahmet eylesin
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
siteden alıntı "1 çocuk babası kaynakçı ustası Kenan Gözübüyük (27), kız arkadaşı Mersin Üniversitesi Bilgisayar Bölümü öğrencisi Ayşe Y. (20) ile birlikte sahilde buluşarak motosikletle gezintiye çıktı" üniversite öğrencisi kızın ailesine yazık değilmi şimdi..? böyle motosiklet kültürü olacaksa hiç olmasın...
20
Allah rahmet eylesin...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Allah ikisine de rahmet eylesin...Kaskın ne kadar kıymetli ve motorsikletin ayrılmaz bir parçası olduğunu bir anlayabilsek ! Umarım bu üzücü olaydan kendine ders çıkaran arkadaşlarımız olur.
Allah rahmet eylesin...
100 Metrede Gitsenizde Koruma şart..
GERİDE KALANLARA SABIRLAR VERSİN. ...
Allah rahmet eylesin geride kalanların sabır .......Allah hepimizi kazalardan korusun inşallah....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)