Allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabır versin
Allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabır versin
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Allah rahmet eylesin...lütfen herkes daha dikkatli olsun artık...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
Allah rahmet eylesin, geride kalan ailesine Allah sabır versin...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
" İddiaya göre evli ve 1 çocuk babası kaynakçı ustası Kenan Gözübüyük (27), kız arkadaşı Mersin Üniversitesi Bilgisayar Bölümü öğrencisi Ayşe Y. (20) ile birlikte sahilde buluşarak motosikletle gezintiye çıktı. "
Merhum, eşi nasıl helallik vercek merak ediyorum... Allah rahmet eylesin geride kalan eşi, çocuğu ve anne babasına sabırlar...
bu kawasaki bir başka dostummm
Kaza tam bizim evin orda ablamın önünde olmuş aşırı süratli gidiyormuş.. çok feci bişey akşam 8 sırasında oldu allahtan rahmet diliyorum....
Arkadaşım evli ama arkasındaki bayanla ilişkisi ne durumda bilemezsin seni alakadar etmez kimin nasıl helalik vereceği konuyu saptırmayalım alakasız şeyler yazmayın şurda 2 kişi ölmüş kuyuya taş atıyosun bizi ilgilendirmez öle şeyler... biraz daha dikkatli olun böle hassas konularda
Yeni yine yeniden
Allah rahmet eylesin
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
allah rahmet eylesın
Mekanları cennet olsun rahmet diliyorum çok üzücü içimizden birşey koparcasına ..............
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
allah rahmet eylesin
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
Bu yaz yine ölümlü kazalar arttıkça arttı hergün biri ölüyor nedir bu dikkatsizlik uğursuzluk anlamadık gitti ..... sevenlerine sabır arkadaşlarımıza rahmet dileyebiliyoruz ancak!!
Allah Rahmet eylesin Ailesinede sabırlar ihsan etsin
Neden kask takmazlar anlıyamıyorum
Çok üzücü iki genç canı daha kaybettik... Işık içinde yatsınlar.
Ne mutlu [B]insanım[/B] diyene!
Allah rahmet eylesin.Mekanları cennet olsun.
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Allah rahmet eylesin.
Kazasız sürüşler...
ALLAH C.C rahmet eylesin.geride kalanlara sabırlar versin...
BURSA / GEMLİK 16 CUP 68
+905324776099
ARABA BEDENİ MOTOR RUHU TAŞIR...
Allah Rahmet Eylesin. Hiçbirimizin sonu böyle olmasın.. Allah ölümün bile hayırlısını versin.. Amin.
benim de haberim olmadı nedense ama " adnan mendereste vınnlayıp gezen, kask takacaksam motora niye biniyorum diyen" gruptan olmaları muhtemel vatandaşlarımızdan"dı"....
apaçi olduğundan mütevellit tanımıyorumdur!!!
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)