Allah rahmet eylesin, Allah sabır versin, hayali bile kötü Allah geride kalanlara sağılık versin nediyelim
Allah rahmet eylesin, Allah sabır versin, hayali bile kötü Allah geride kalanlara sağılık versin nediyelim
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Allah rahmet etsin kardeşim, başın sağolsun.
hayat da bizim için ölüm de.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Allah razı olsun abi..
Herkes birgün tadacak er veya geç
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
başın sağolsun arkadaşım. huzurlu vermiş rahmetli son nefesini bu da bir teselli olsun, geride kalanlar sağolsun mekanı cennet olsun..
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Başın sağolsun Gökhan kardeşim, Allah rahmet eylesin.
Ben de babamı yıllar önce henüz ihtiyar denmeyecek bir yaşında kaybettim. Böylesi daha ağır oluyor belki ama, Allah'ın yazdığı an'ın ne önüne geçilebiliyor, ne arkasında kalınabiliyor.
Sabır ve metanet dilerim.
Sevgili kardeşim, Annenize Allah'tan rahmet, kederli ailenize, sabır ve baş sağlığı dilerim..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Allah rahmet eylesin...
16 BH 631
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
BAJAJ DİSCOVER 125 MT - HONDA SPACY ALPHA
:( Dünya'da en önemli varlığı meleği annesini kaybetmiş :( Allah sabır versin.Mekanı cennet olsun inşallah.
Allah rahmet eylesin,
mekanı cennet olsun...
Çok zor ve üzücü bir durum, sana da sabırlar dilerim...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin
Kule kalkışma kızlar inişime hasta!!
Allah rahmet eylesin. Kendisine ve ailesine sabır dilerim.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır ve başsağlığı dilerim.
Rabbim sabırlar versin inşallah.Mekanı cennet olsun.
Allah Rahmet Eylesin. Mekanı cennet olsun.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Hepinizden Allah Razı Olsun... Çok ama çok teşekkür ederim..
Levent abi dediğin gibi ihtiyar sayılmayacak yaşta olunca, şöyle bakıpta daha görmesi gereken çoook günler olduğunu düşününce daha ağır oluyor...
Beni yalnız bırakmadığınız için hepinize çok ama çok tşk ederim..
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun...
allah rahmet eylesin gökhan .. geride kalanlara sabırlar versin ... güzel anılarında yaşasın sevgili kardeşim ..
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Allah rahmet eylesin, geride kalanlarına sabır versin.
---İTÜ Makina Mühendisliği 2009---
2009-2010 UYARI Model Uydu Takımı
2010- ? ITU Formula SAE Takımı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)