Geçmişolsun kardeşim
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin bundan sonra size tek lazım olan sabır ve acil şifa
bu kawasaki bir başka dostummm
Geçmiş olsun Fatih kardeş.Umarım çabuk iyileşirsin.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Geçmiş Olsun Allah Yardımcın Olsun.
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
geçmiş olsun,acil şifalar
fazla oynatma omuzunu yoksa ilerleyen zamanlarda benim gibi omuzundan yagsız dişli sesleri gelir
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
hocam omuz kırığı dediğin şey nedir bilemiyorum.
Orada kırılabilecek bir kaç şey var. Ama sanıyorum ki köprücük kemiğin kırılmış.
Eğer öyle ise... yapacak pek fazla bir şey yok. Acilden pzts'ye göndermeleri de normal.
Müdahale edilebilecek bir şey değil.
Doktor güzelce anlatacak sana, neyi ne yapman gerektiğini, ilaç vericek
bir de özel bir askı vericek 6 aya yakın sürebilir tam iyileşme süreci (tüm gücünü geri kazanman değil, kırığın iyileşmesi)
Tabi bunlar köprücük kemiği kırıldıysa... daha çook ihtimal var..
En temizi doktor...
HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
gecmiş olsun fatih abi.rabbim yardımcın olsun inş.
EcelE GitmeK CoK KolaY , SevdiğinE GiT SeN Yava$ Yava$...!!!
Öncelikle geçmiş olsun
Omuz eklemini oluşturan kemikler aklıma geliyor, bu kemiklerden hangisini kırsan seni eve gönderirler diye düşünüyorum, bu kırılan kemik olsa olsa klavikula'dır yani köprücük kemiğindir. Bundan ötesini seni eve göndermezler, göndermek cesaret ister, humerus yani kol kemiği başı kırıkları olabilir o ameliyat gerektirir, malum o bölgeden önemli sinir ve damarlar geçer gönderemezler, hadi scapula yani kürek kemiğini kırdın desem, komplikasyonsuz kırıkları zordur, tek başına kırıldığı çok nadir görülür o kemiğin, kolunda herhangi bir uyuşma, şişme, his kaybı gibi bir durumun oluşup oluşmadığı bu süreçte önemli, eğer klavikula yani köprücük kemiğin kırıksa yaşayacağın tek şey ağrılar olur, ağrı için ağrı kesici reçete etmiş olmaları lazım, 8 bandajını düşününce klavikula yani köprücük olma ihtimali yüksek ki, 8 badajı yerine rahatsız ediyorsa velpau bandajı yapmalarını isteme, trip atar şimdi sağlık personeli, mümkün olduğunca rahat etmen lazım, rahatsız ettiğini söyle değişik bandaj türleri var! Yapamadığın hareketleri söylersen yine bir anlamda tahmin etme şansım artar. Tekrar geçmiş olsun, birde kaçırmış olabilirim, nasıl düştün, yüz üstümü, omuzunun yanına doğru mu?
Bundan 25 sene kadar önce ben de köprücük kemiği kırmıştım. Orta okulda beden dersinde iken. Köprücük kemiği kırığında alçı olmaz diyen arkadaşlara bir istisna olarak kendimi gösterebilirim Sağ köprücük kemiğim kırılmış olmasına rağmen iki omzum göğsümün ve sırtımın yarısını kaplayacak şekilde alçıya almışlardı Efe gibi geziyordum kollarım açık şekilde. Ceket giyemiyor omuzlarımda taşıyordum kabadayı gibi. Okulda acaip forsum olmuştu bir süre :D Tabi bu 25 yıl öncesinin tedavi şekli olabilir. Şimdi nedir ne değildir bilmiyorum
YOU WILL NEVER WALK ALONE
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)