Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Tokat ın Niksar ilçesinde ölümlü kaza

REKLAM ALANI

Motosikleti
    bmw 1200rt
    28 yaşında öğretmen bir arkadaşımız ilk defa aldığı (kavasaki z750) yüksek hacimli motoru kullanırken heycanı ve acemiliği yüzünden hayatından oldu ,kaza anında kasak da yokmuş ,kendisine allahtan rahmet ,ailesine sabırlar diliyorum ,haberle ilgili link aşşağıda

http://www.yesilniksar.com/haber/hab...sp?haberID=154
    fz6 fazer

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    tvs apache rtr150 gri (2011)
    allah rahmet eylesin yaralı arkadaşa da acil şifalar. hala ilk motorum olacak 600 lükmü alsam 1000 likmi diyen arkadaşlar için sanırım çok acı bir örnek olsa gerek

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    abi daha iyi bir başlık bulamadınızmı? ölümlü kaza ne öyle, basit medya propagandası gibi

m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    Allah rahmet eylesin.

Burdan yalvarıyorum,hani şöyle başlıklar varya 'ilk motorum SS olsun vb.'' istediğiniz motorun arkasına artcı olarak binin geniş ve tenha bir yolda sürücüsü biraz gaz açsın ardından ''G'' kuvvetini hissedin.Sonra motordan inin akabinde tekrar düşünün bu motoru almalımıyım? cevap eğerki EVET ise hiç tereddüt etmeyin motoru alın...fakaat lütfen buraya dikkat

''sakın bir yere borç yapmayın,sevdiklerinizi üzmeyin,size gönül koymuş kişilerden helallik dileyin''

Eğerki şanslıysanız birkaç platin ve kalıcı sakatlıkla yırtarsınız ''KALICI'' Bu sakatlığın ardından yaptığınız muhabbet aynen şöyle olucaktır.Agaaa motor işdeğil aha benim bu kolumdaki ve kaburgamdaki ve diz kapağımdaki arıza hep bu motor yüzünden oldu.Lavuğun biri ben kapatmış gidiyorum sinyal vermeden önüme dalınca 200'le giderken ona patlamamak için frenlere asıldım sonrasını hatırlamıyorum,aman sende binme buna bak buna vereceğin parayla albitane opel corsa bak keyfine,motor işi işdeğil agaaa...

Hiç demezki;param vardı hevese geldim beni uyarmalarına rağmen aldırmadım beni kıskanıyolar sandım.zx6 aldım caddede bir aşağı bir yokarı kontrolsüz bir şekilde gazladım ardından patladım işte şimdi son halim.

Allah hepimizi korusun,lütfen basamakları teker teker çıkalım...
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

cbr1100 xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ HAYABUSA 2021 BLACK EDİTİON
    Allah rahmet eylesin ilk motosiklet ve z 750 çok kötü ........
    Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....

ünaltürkyazıcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA SH 300i
    yaralıya acil şifalar.Ölen arkadaşımızada allah rahmet eylesin.Ailesi ve yakınlarınada allah sabırlar versin...çok üzücü bir durum.
    İHANET arkadaşlık zincirini karartır, fakat VEFA onu her zamankinden daha parlak yapar.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)