Üzüldüm..Acını paylaşıyoruz...
Allah rahmet eylesin... Sana ve yakınlarına sabır diliyorum.....
Üzüldüm..Acını paylaşıyoruz...
Allah rahmet eylesin... Sana ve yakınlarına sabır diliyorum.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Başınız sağolsun. Allah böyle bir acıyı tekrar yaşatmasın.
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
Allah rahmet eylesin. Size de baş sağlığı diliyorum
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
Başınız sağ olsun. Allah"tan Bu mübarrek günlerin yüzü ümmetine yaralanan halanıza acil şifalar dilerken geride kalan sizler kederli aile bireylerine de sabır ve uzun ömürler vermesi dileklerimle bu sonsuz acınızı yürekten paylaşıyorum.
Allah rahmet eylesin,sizlerede sabır nasip eylesin rabbim,zaman herşeyin ilacı derler,
Başınız sağolsun.Allah geride kalanlara sabır versin..
Yaralılara acil şifalar. Sana ve yakınlarınızada allah sabırlar versin. Halanızada allah rahmet eylesin...
İHANET arkadaşlık zincirini karartır, fakat VEFA onu her zamankinden daha parlak yapar.
Allah rahmet eylesin kardeşim kalanlara sabır yaralılara acil şifalar dileriz.
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Yaralılarınıza çok çok geçmiş olsun, kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını temenni ederim. Vefat eden halanızada Allah Rahmet eylesin, sizinde başınız sağolsun. Doğmak bir başka dünyadan bu dünyaya göç etmekse eğer ölmekte o hatırlayamadığımız aleme geri dönmektir elbet. Sıramız geldikçe hepimiz eşimizi, dostumuzu, akrabalarımızı uğurladığımız o aleme geri dönüp bir şekilde onlarla yeniden bir araya geleceğiz. Allah c.c. eşimizle, dostumuzla ve akrabalarımızla olacak bu yeniden kavuşmamızda hiç birimizin başını öne eğdirtmesin. Ahirete uğurladıklarımızın arkasından onları her andığımızda ve hatırladığımızda dua etmeyi unutmayalım.
Başınız sağolsun.. Halanıza Allah rahmet eylesin. Zamanı yoktur dünyadan ayrılmanın, bugün yarın öbür gün. Her ölüm bu kadar erken olmak zorunda mı.. Yaralı halanıza acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun.
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
Tekrar teşekür ederim herkese tek tek. Allah size ve sevdiklerinize uzun ömürler versin.
Çok şükür kazadaki diğer sevdiklerimizin hepsi taburcu oldular. Arabanın halini görseniz oturur 2 saat incelersiniz. Bunun içinden bir insan nasıl canlı çıkabilir diye.
Bir sevdiğimizi bizden alan, diğer 3'ünü bize bağışladı. Sayılı nefes dedikleri doğru sanırım.
HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
gerçekten de kelimler kifayetsiz kalıyo böyle durumlarda :(
ve biz aciz insan canlılarının elinden 'BAŞINIZ SAĞOLSUN, ALLAH RAHMET EYLESİN, ALLAH SABIR VERSİN SİZLERE' demekten başka bişey gelmiyo :(
okuyunca çok kötü oldum.
ama derler yaa hep HER CANLI BİRGÜN ÖLÜMÜ TADACAKTIR diye işte yakınlarımızı, sevdiklerimiz kaybettiğimizde bunu hatırlamamız gerektiği ve ona göre yaşamamızı aklımızın bi köşesinde bulundurmak için olduğunu düşünüyorum.
Allah taksiratlarını affeder, siz sevdiklerine de dayanma gücü verir inşallah...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Başınız sağolsun. Ölenlere Allah rahmet eylesin, yaralılara acil şifalar versin.
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
başınız sağ olsun mekenı cenet olsun allahtan sabırdiliyom
Allah sabır verip ölenlerin ruhuna rahmet eylesin! Başın sağ olsun kardeşim
All in one! Life!
Başınız sağ olsun, toprağı bol mekanı cennet olsun.
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
www.Motosiklet.net
Allah rahmet eylesin... Başınız sağolsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)