Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

kaskın içine iğne deliğinden giren arı ve sonrası

REKLAM ALANI
    bY_aLp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMAX250 ABS
    12 saat çalışmanın ardından bu sabah atladım motoruma hastanede işim vardı doğru hastaneye gittim dakika 1 gol 1 doktor gelmedi gitti 2 saat doktor bekledim ulturasyon verdi gittim ulturasyonda 8 eylüle randevu verdi o sinirle atladım motora eve gidiyordum hızım 50-60 km civarıydı üzerimde korumalı mont fullface kask (çift vizörlü güneş gözlüğü olan kasklardan) sıcak havanın ve orucun bastırması hastanedeki olumsuzluklar ile birlikte birleşince sıkıntı bastı şeffaf vizörü kaldırdım güneş gözlüklü vizörü kapattım ve siyah vizöre arı (arıydı sanırım soktuğuna göre) çarptı ve süzüle süzüle kaskın içine girdi bir elimle kaskı çıkarmaya çalışıyorum bir elime hakimiyeti sağlamaya çalışıyorum derken çenemde bir sancı ağrı dudakta uyuşma çektim sağa aynadan baktım ufaktan kanıyordu aradan 1 saat geçti halen acıyor
    bu kawasaki bir başka dostummm

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CBR 125R 2011
    geçmiş olsun :S talihsizlik

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun iyiki hakimiyetini kaybetmedin
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Geçmiş olsun
    Arı zehirinde şifa vardır, boşver Yeter ki birden fazla arı sokmasın.

Motosikleti
    Yamaha XMAX250 ABS
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun iyiki hakimiyetini kaybetmedin
    sağım solum akıcı trafik allahtan kaybetmedim yoksa felakete sebep olabilirdi biraz soğuk kanlıyım öyle aşırı derecede panik yapmadım zaten onun sokacağını anlamıştım
    şair şöyle der;

sevda geldimi başa kaçmak boşa

arı girdimi kaska panik yapmak boşa hesabı

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    en çok başıma gelmesinden korktuğum şeydir arı yada böcek ısırması alerjim olduğundan anında ısırdığı yer şişiyor kızarıyor falan allahtan bu zamana kadar kaskımın içinde girsede ısırmadı

geçmiş olsun en azından hakimiyeti kaybetmedin olacağı varmış eve varınca derinin altında bazen arının iğnesi kalıyor ona dikkat et varsa çıkarmayı unutma

Uğur Bilgili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1150GS
    Orucun bozuldu söylemedi deme

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    geçmiş olsun.....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

murat0642 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cok gecmiş olsun usta . banda ehliyet sınavında aynısı oldu . kaska girmedi ama . t sörtün icine girip gögsumun az üstünden soktu dahada kasınıyo
    EcelE GitmeK CoK KolaY , SevdiğinE GiT SeN Yava$ Yava$...!!!

cenkşenver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    301 mz kawasaki en 500 gitti honda 600f geldi
    gecmiş olsun hızın 60 üstündeyse kapatacan şefaf camı benimde başıma geldi arı deyil e5 te gidiyom kamyonın lastigine sıkışan taş fırladı allahtan mika cam vardı bikeresinde arının üsyüne basıyım dedim senmisin basan sen git pacadan gir cıkarana kadar anam agladı o yüzden aramız limoni

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Geçen sene Yalova Festivali'ne giderken aynısı gelmişti başıma, güneş gözlüğü olmasına güvenerek vizör açık gidiyordum, bir an girip sokmasıyla neye upradığımı şaşırdım; o andaki genel ruh hali midir nedir, ben de yolda giderken kaskı...vs çıkarmakla uğraşmıştım da balaklavayı yere düşürünce durmak zorunda kalmıştık galiba

Geçmiş olsun...
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    kontrolü kaybetmemen iyi olmuş, insan panik olabiliyor, benim gibi
    3-4 sene önce bisikletle yardırmışım gidiyorum (40-50 hızım) üzerime bişey kondu, 3-4cm büyüklüğünde, bide o aralar keneden ölümler baya gündemdeydi, keneyede benziyo ama o an o kadar büyük kene olurmu lan diye düşünemiyosun, sağ elimde kovaliyim derken kasılmışım, sol el ön frende (disk fren bide namussuz), farkında olmadan basmışım tabi, basmışım diyorum çünkü havada iken bi kare hatırlıyorum birde yerde iken bir kare . 180 derecelik bir takla atmıştım, kafayı yere vurmamışım neyseki. sakin olmakta fayda var.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

gti_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLX 250
    Bundan yaklaşık 6-7 sene evvel, Bozcaadaya gidecektik bir motor ve bir araba ile. Ailem arabada ben motordaydım. Önce kaskın içine giren arı alnımdan soktu, her seferinde de soktuktan sonra düşen arıları görüyordum. Dediğim gibi, alnımdan soktu, durduk bir benzinlikte buz falan aldım ve başıma koydum. Yola devam ettik, yaklaşık bir 30 kilometre sonra başka bir arı gelip dilimden soktu, işte asıl o zaman korktum. Dilim şişiyordu, en yakın benzinliğe gidip dayadım buzu, 1 saate yakın bekledik.

En son da başka bir arı nispet yaparcasına orta parmağıma soktu, finali de öyle yapmıştım.

Aslında vizörü kapatmak gerekir fakat şans meselesi, size denk gelmiş.
    Geçmiş olsun

Motosikleti
    Hyosung GT250R(Gri/siyah)
    geçmiş olsun ...

işin ehli olanlar şöyle demiş..

Tecavüz kaçınılmaz ise zevk almaya bakıcaksın...

benimde bacağımı arı sokmuştu ve hiç bir tepki vermeden sokup düşmesini bekledim

arkamda kız arkadaş olunca mecburiyetten tepki veremedim... zevkinide pek alamadım geneli acı hissiydi.. ama düşüp yaralanmaktan çok daha güzeldi..

vizörünüz kapalı farınız ve yolunuz açık olsun
    [B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:

İbrahim Büyükcevher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçenlerde bir kadın, aracına arı girdi diye panik yapıp kaza yapmıştı...hatta bikaç gün önceydi galiba başka bir yerde de tır şöförü bile kaza mı ne yapmıştı.. valla sen ucuz atlatmışsın geçmiş olsun
    Biz harama meylederiz korkusuyla helalin onda dokuzunu terkederdik (Hz.Ömer)

doğru olsam ok gibi, yabana atarlar beni...eğri olsam yay gibi, elde tutarlar beni...

Motosikleti
    Honda CBR 1000RR '07 - Honda CBR 125R Repsol '08
    Geçmiş olsun. Kötü yerden yakalamış. Işıklarda tam yeşil yandığında baldır tarafından kuvvetlice bir sızı ile arıyı keşfettim ama hiçbişey olmamış gibi kaskın içinde uflaya puflaya yola devam ettim. yapacak bişey yok =) Zehirde lazım.
    Yapan yapar yapamayan eleştirmen olur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    arıyı öldürseydin bari, intikam soğuk yenen bir aştır

Motosikleti
    Hyosung GT250R(Gri/siyah)
    peki bu kadın ne desin en yapsın arabada çocuğu var ve hiç istifini bozmadan devam ediyor...
    tamam hayvan içeride değil fakat yan cama geldiğinde ısırıcakmış gibi atlasa bir facia....

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/20067...oldugu-an.aspx
    [B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:

Motosikleti
    Yamaha XMAX250 ABS
    iyi dilekleriniz için teşekkür ederim acısı gitti demekki vizör ne olursa olsun kapalı olcakmış onu öğrendim maşallah arıyla herkez bayağı bir haşır neşir olmuş tek ben değilmişim

Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Alıntı qsTah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arıyı öldürseydin bari, intikam soğuk yenen bir aştır
    Arı soktukdan sonra ölüyor zaten

Geçmiş olsun.
    HONDA

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)