kaskın içine iğne deliğinden giren arı ve sonrası
Reklamlar
-
03 Ağustos 2011, 12:37
12 saat çalışmanın ardından bu sabah atladım motoruma hastanede işim vardı doğru hastaneye gittim dakika 1 gol 1 doktor gelmedi gitti 2 saat doktor bekledim ulturasyon verdi gittim ulturasyonda 8 eylüle randevu verdi o sinirle atladım motora eve gidiyordum hızım 50-60 km civarıydı üzerimde korumalı mont fullface kask (çift vizörlü güneş gözlüğü olan kasklardan) sıcak havanın ve orucun bastırması hastanedeki olumsuzluklar ile birlikte birleşince sıkıntı bastı şeffaf vizörü kaldırdım güneş gözlüklü vizörü kapattım ve siyah vizöre arı (arıydı sanırım soktuğuna göre) çarptı ve süzüle süzüle kaskın içine girdi bir elimle kaskı çıkarmaya çalışıyorum bir elime hakimiyeti sağlamaya çalışıyorum derken çenemde bir sancı ağrı dudakta uyuşma çektim sağa aynadan baktım ufaktan kanıyordu aradan 1 saat geçti halen acıyor
bu kawasaki bir başka dostummm
Reklamlar
-
03 Ağustos 2011, 12:39
geçmiş olsun :S talihsizlik
-
03 Ağustos 2011, 12:41
geçmiş olsun iyiki hakimiyetini kaybetmedin
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
03 Ağustos 2011, 12:43
Geçmiş olsun
Arı zehirinde şifa vardır, boşver Yeter ki birden fazla arı sokmasın.
-
03 Ağustos 2011, 12:45
Felon adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun iyiki hakimiyetini kaybetmedin
sağım solum akıcı trafik allahtan kaybetmedim yoksa felakete sebep olabilirdi biraz soğuk kanlıyım öyle aşırı derecede panik yapmadım zaten onun sokacağını anlamıştım
şair şöyle der;
sevda geldimi başa kaçmak boşa
arı girdimi kaska panik yapmak boşa hesabı
-
03 Ağustos 2011, 12:52
en çok başıma gelmesinden korktuğum şeydir arı yada böcek ısırması alerjim olduğundan anında ısırdığı yer şişiyor kızarıyor falan allahtan bu zamana kadar kaskımın içinde girsede ısırmadı
geçmiş olsun en azından hakimiyeti kaybetmedin olacağı varmış eve varınca derinin altında bazen arının iğnesi kalıyor ona dikkat et varsa çıkarmayı unutma
-
03 Ağustos 2011, 12:53
Orucun bozuldu söylemedi deme
-
03 Ağustos 2011, 13:25
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
03 Ağustos 2011, 14:04
cok gecmiş olsun usta . banda ehliyet sınavında aynısı oldu . kaska girmedi ama . t sörtün icine girip gögsumun az üstünden soktu dahada kasınıyo
EcelE GitmeK CoK KolaY , SevdiğinE GiT SeN Yava$ Yava$...!!!
-
03 Ağustos 2011, 14:20
gecmiş olsun hızın 60 üstündeyse kapatacan şefaf camı benimde başıma geldi arı deyil e5 te gidiyom kamyonın lastigine sıkışan taş fırladı allahtan mika cam vardı bikeresinde arının üsyüne basıyım dedim senmisin basan sen git pacadan gir cıkarana kadar anam agladı o yüzden aramız limoni
-
03 Ağustos 2011, 14:26
Super Moderator
Geçen sene Yalova Festivali'ne giderken aynısı gelmişti başıma, güneş gözlüğü olmasına güvenerek vizör açık gidiyordum, bir an girip sokmasıyla neye upradığımı şaşırdım; o andaki genel ruh hali midir nedir, ben de yolda giderken kaskı...vs çıkarmakla uğraşmıştım da balaklavayı yere düşürünce durmak zorunda kalmıştık galiba
Geçmiş olsun...
-
03 Ağustos 2011, 15:46
kontrolü kaybetmemen iyi olmuş, insan panik olabiliyor, benim gibi
3-4 sene önce bisikletle yardırmışım gidiyorum (40-50 hızım) üzerime bişey kondu, 3-4cm büyüklüğünde, bide o aralar keneden ölümler baya gündemdeydi, keneyede benziyo ama o an o kadar büyük kene olurmu lan diye düşünemiyosun, sağ elimde kovaliyim derken kasılmışım, sol el ön frende (disk fren bide namussuz), farkında olmadan basmışım tabi, basmışım diyorum çünkü havada iken bi kare hatırlıyorum birde yerde iken bir kare . 180 derecelik bir takla atmıştım, kafayı yere vurmamışım neyseki. sakin olmakta fayda var.
-
03 Ağustos 2011, 15:51
Bundan yaklaşık 6-7 sene evvel, Bozcaadaya gidecektik bir motor ve bir araba ile. Ailem arabada ben motordaydım. Önce kaskın içine giren arı alnımdan soktu, her seferinde de soktuktan sonra düşen arıları görüyordum. Dediğim gibi, alnımdan soktu, durduk bir benzinlikte buz falan aldım ve başıma koydum. Yola devam ettik, yaklaşık bir 30 kilometre sonra başka bir arı gelip dilimden soktu, işte asıl o zaman korktum. Dilim şişiyordu, en yakın benzinliğe gidip dayadım buzu, 1 saate yakın bekledik.
En son da başka bir arı nispet yaparcasına orta parmağıma soktu, finali de öyle yapmıştım.
Aslında vizörü kapatmak gerekir fakat şans meselesi, size denk gelmiş.
Geçmiş olsun
-
03 Ağustos 2011, 16:02
-
03 Ağustos 2011, 16:04
geçenlerde bir kadın, aracına arı girdi diye panik yapıp kaza yapmıştı...hatta bikaç gün önceydi galiba başka bir yerde de tır şöförü bile kaza mı ne yapmıştı.. valla sen ucuz atlatmışsın geçmiş olsun
Biz harama meylederiz korkusuyla helalin onda dokuzunu terkederdik (Hz.Ömer)
doğru olsam ok gibi, yabana atarlar beni...eğri olsam yay gibi, elde tutarlar beni...
-
03 Ağustos 2011, 16:18
Geçmiş olsun. Kötü yerden yakalamış. Işıklarda tam yeşil yandığında baldır tarafından kuvvetlice bir sızı ile arıyı keşfettim ama hiçbişey olmamış gibi kaskın içinde uflaya puflaya yola devam ettim. yapacak bişey yok =) Zehirde lazım.
Yapan yapar yapamayan eleştirmen olur.
-
03 Ağustos 2011, 16:30
arıyı öldürseydin bari, intikam soğuk yenen bir aştır
-
03 Ağustos 2011, 16:39
peki bu kadın ne desin en yapsın arabada çocuğu var ve hiç istifini bozmadan devam ediyor...
tamam hayvan içeride değil fakat yan cama geldiğinde ısırıcakmış gibi atlasa bir facia....
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/20067...oldugu-an.aspx
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
03 Ağustos 2011, 19:25
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim acısı gitti demekki vizör ne olursa olsun kapalı olcakmış onu öğrendim maşallah arıyla herkez bayağı bir haşır neşir olmuş tek ben değilmişim
-
03 Ağustos 2011, 19:30
qsTah adlı üyeden alıntı
arıyı öldürseydin bari, intikam soğuk yenen bir aştır
Arı soktukdan sonra ölüyor zaten
Geçmiş olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)