Biz bu kural tanımaz, direksiyon sallamayı şöförlük sanan gerizekalılarla napıcaz allah aşkına bu ülkede? pazar günü 70-80 km ile seyir halinde giderken daralan yolda orta refüjün bittigi ve U dönüşünün yasak oldugu bi noktada yolun sagında duran bi ford minibüscünün beni hiçe sayarak U dönüşü yapması sonucu (yaklaşık ona 20-25m falan kala) kaçınılmaz son gerçekleşti. şükür ki sert frenleme ile hızımı baya düşürmüştüm carptıgımda hızım sanırım 40 km civarıydı. ufak sıyırıklar, hafif sakat sag bacak ve biraz daha ciddi zarar görmüş sol bi bacakla topallaya topallaya dolaşıyorum bu aralar:/ şükür kırık çıkık yok.
kazadan sonra kendime gelmeye çalışırken söförün " sen nerden cıktın ya ben seni hic görmedim" demesine güler misiniz aglar mısınız? 260 kg lik ve yolun ortasında seyir eden motoru görmemiş arkadas. acaba bakmadıgı icin olabilir mi? veya görüp sallamadıgı icin. kaza anında kendimi ve motoru düsündügümden adamla ilgilenemedim. hasteneye falan götürdüler beni ama şimdi elime gecirsem bogarım adamı.
motorumu daha 1 ay önce almıştım (harley) nasip degilmiş doya doya binmek. artık bu sezon gelmez motor geri. ön kısım komple degişecek gibi duruyor.
motoru artık cok kafama takmıyorum. bendeki hasar daha fazla olsaydı hem acım büyük olacaktı hemde motor konusunda yasaklar gelebilirdi hanımdan sagdan soldan