geçmiş olsun kazayı ufak seylerle atlatmanıza sevındım
Geçmiş olsun, Allah tekrarlatmasın.
[COLOR="DarkRed"][U][I][B]" ... [COLOR="Navy"]motosiklet[/COLOR] üstünde ölürsenizde her [COLOR="Black"]motosikletçi[/COLOR]'nin istediği gibi görevinizi tamamlamış olursunuz."[/B][/I][/U][/COLOR]
çok geçmiş olsun kardeşim. sana birşey olmaması bunun en iyi yanı. bu arada amca altını mı ıslatmış banamı öle geldi.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
çok geçmiş olsun , umarım son kazanız bu olmuş olur
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
geçmiş olsun
mondial kanuni benzerlerine inat HONDA.senle daha nice 20. yıllara ...
büyük geçmiş olsun,umarım bu son olur.
konu ile alakalı değil ama bir şey dikkatimi çekti
senin lastikler gördüğüm kadarı ile bitmiş,o lastikler ile yola çıkmak bayağı riskli.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
teşekür ederim arkadşlar,haklısınız lastiler değişti
Büyük geçmiş olsun ucuz atlatmışsın yaşlıdır boşver takma kafanı bu arada amca birazcık kaçırmış
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
çok geçmiş olsun..dizlik çok mu önemli..kaza yapanların tecrübelirini duymak isterim
Allah beterinden saklasın imkanınız varsa araba kullanmak daha iyi bundan sonra malum çekirge olayı var 3 e yetişemeyebiliriz
www.Motosiklet.net
bu gun az kalsın fazer alıyodum ben hakkımı tamamaladım 4. kakkım yok. zaten bidaha granajlı motor alırsa tornacıya etrafına koruma yaptırıcam zaten
geçmiş olsun.. benimde önüme park halindeki tır çıkmıştı allahtan hız 70 civarıydı..
olumune bu sevda..
kabahat sendeymişa bi koca arabayı görmedin mi?
bugün iett otobüsündeyim. bi kuryeyi otobüs sıkıştırdı. kuryeci otobüsün diğer tarafından döndü şoförün oraya geldi ne yapıyosun felan dedi otobüs şoförü bas git felan dedi buna bağırdı. bende şoförle tartıştım biraz ilk defa böyle bişi yaptım adam tam odun ama motora niye sağdan gidiyo geçsin ortadan hızlıca gitsin diyo nasıl bi manyaksa
aynen bu olaydaki gibi koca arabayı görmedin mi diyo. neden sen motoru görmedin körmüsün ya...
işimiz var....
Geçmiş olsun. benim 1 hafta önce yaptıgım kazanın aynısı nerdeyse. sagda duran minibüs U dönüşünün yasak oldugu bi yerde beni hiç görmeden U dönüşü yapmaya kalktı. yaklaşık 20m falan vardı aramızda. yapabildigim tek sey çok kısa bi süre lastikleri kitledikten sora carpmak oldu. 40-50km bi hızla carptım cok sükür kırık cıkık yok 1 hafta da tamamen toparladım.
EVET. yukarda bahseetigim kazda sol dizim agır sag dizim hafif yaralandı. bide sag kalça kemigimde zedelenme oldu. dizliklerim olsaydı dizlerimden aldıgım hasar cok daha az olacaktı. düsük hızlarda ki kazalarda bedenin üst tarafını nispeten koruyabiliyosunuz. ama belden altını sakat. ya bileginiz sıkısıyor bi yere ya da diziniz carpıyor bi tarafa
kimse sordumu görmedim de, acaba motosiklette bisey var mi. ön borular amortisör falan yamulmus olsa gerek.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)