Çok geçmiş olsun. Sizde ciddi bişey olmaması sevindirici O yumruk büyüklüğündeki çökük kaza anında kasmadan oluşuyor sanırım Geçenlerde muhabbeti dönmüştü hatta, felon vs onlarda da varmış o göçük
Çok geçmiş olsun. Sizde ciddi bişey olmaması sevindirici O yumruk büyüklüğündeki çökük kaza anında kasmadan oluşuyor sanırım Geçenlerde muhabbeti dönmüştü hatta, felon vs onlarda da varmış o göçük
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
geçmiş olsun.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Geçmiş olsun kardeşim.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
teşekkür ederim arkadşlar. exper o göçüğün kaza anında olduguna inanmadı
Geçmiş olsun. Şurası dikkatimi çekti: "polis yaralanma olmadan yada anlaşmazlık olmadan biz mudale edemiyoruz dedi". 60km/s süratle motorun üzerinden uçmuşsun kardeş, yaralanma olmadığını o anda kendin bile anlayamazsın. Hastaneye götürülmeyi talep etmeliydin bence. Bir iç kanama filan olsa yanmıştın...
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
insan o andaki şokla hiç bişey düşünemiyor 155 ye bile ceviremedim arkadas aradı
cok geçmiş olsun can değerli tabikide malda insanın canını yakıyor be onca çalış didin uğraş göz nuru bir motor al dengesizin biri kaza yaptırsın...
bununla geçmiş olsun allah beterlerinden korusun inş
Doğru. Aslında polis bunu düşünmeliydi. Bence görevlerini eksik yapmışlar. Dışarıdan bir bakıp senin yaralı olup olmadığına kimse karar veremez. Sonuçta ayak bileği kırık olmasına karşın olayın sıcaklığıyla burkulma sanıp evine kadar yürüyen adam tanırım. 30km süratle motordan düşüp, birşey olmaz canım diyen. Ertesi gün iç kanamadan ölen insan bilirim.
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...
evet bu amca
adam altına işemiş :D
çok geçmiş olsun.böyle durumlar çok can sıkıcı.bu yüzden tek motor gezmemek gerekli.orada ben olsaydım o adamı öyle bir sustururdum ki..
Karadeniz - Giresun.
Geçmiş olsun Neyse ki ucuz atlatmışsınız..
Amcanın kullandığı cümle insanı çıldırtacak standart cümleler arasında zaten.Yalnız o da kötü korkmuş fotoğraftan anlaşılacağı üzere..
orda tek başımayım yanımdan yavas yavas etrafı seyrede seyrede r1 gecti durmadı bile üzüldüm durmasını beklerdim acıkcası
Ewet yeni berlingolardan.. sağol düzeltmen için.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
ben orda adama hiç dikkat etmemiştim
Biraz phoshoptan kimse ölmez
Çok geçmiş olsun....
Allah Beterinden Sakınsın Motor Bir Tutkudur Eminimki Motor Almaktan VazGeçemiceksin
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)