Hayırlı olsun..
az ve öz bulunan bi makine seneye millet yeni kasa cbr125lere 250 lere alıştığında sen hala ilgi alakadan bunalıcaksın
Yaktı boşver bunun sürüş keyfi hızı ve virajı başka makinede yok güle güle kullan..
Hayırlı olsun..
az ve öz bulunan bi makine seneye millet yeni kasa cbr125lere 250 lere alıştığında sen hala ilgi alakadan bunalıcaksın
Yaktı boşver bunun sürüş keyfi hızı ve virajı başka makinede yok güle güle kullan..
hayırlı olsun.Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin
mondial kanuni benzerlerine inat HONDA.senle daha nice 20. yıllara ...
Abi ayıptır sorması kaç kuruş bu atom karınca
Kule kalkışma kızlar inişime hasta!!
isabetli bir seçim olmuş.
eger japona bindiysen japonla italyan arasındaki farkı goreceksin veya umarım gorursun; tabi canı cıkarılmış rs125 almadıysan...
hayırlı olsun motorun dostum kazasız belasız surusler dılerım..!!
xXxDagli amici mi guardi Dio, che dai nemici mi guardo ioxXx
2 zamanlı motosiklete binen yakıt a bakmaz keyfine bakar tekerin düz bassın
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Tek kelime ile harika.Kazasız belasız sürüşler dilerim,keşke benimde cbr den vazgeçip bunu alma imkanım olsaydı
Teşekkürler arkadaşlar, Allah hepimize nasip etsin dilediklerimizi..
Cok narindir bu italyan hatunları, dikkatlice güle güle kullan.
çok güzel yaktıgını hakediyo güle güle kullan
bende rx 135 king var oda iki zamanlı 50 TL ile fulledim 345 km yol gittim yerine göre düz yoldu yerine göre rampaydı
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Gilera GFR 125 sahibiydim bir zamanlar, seninki ile ayni sülaleden sayılırlar. Gerçekten çok keyifli bir motordur, iyi yakar ama iyide kaçar, düz yolda çok motora egzostan çıkan dumanı koklatırsın, yokuşlarda performansı düz yol kadar iyi değildir. CBR 125'e göre çok iyi bir seçim bence. Kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Teşekür ederim arkadaşlar çok saolun..
2 zamanlıya göre normal yakıt tüketimi
2020 'Tracer 900 İcon Blue
bir 2 zamanlılara birde 4 silindirlilere hastayım güzel motorun var güle güle kullan allah kaza bela vermesin sinek gibidir ama zevk motorudur kendinle ilgilenilmesini çok seven bir motordur onun için hafta sonları zevk için kullanıma daha uygundur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)