4 Tekerler Sağolsun Kaza Yaptım :(
Reklamlar
-
Merhaba arkadaslar Dün Gece 01.30 Civarı 4 Tekerleklerin Gazabına UGradım. Dik Bir Bayırda iki Arkadas Çıkarken Bir Araçta Aşagı inmek için Döner Gibi Yaptı Ve Tam Ben Geçerken Dönmekten Vaz GEçip BEnim Tam Burnuma Kırdı O anda Motoru az daha ilerletsem tam ortadan araç bizi Ucuruma Ucuracaktı Ben Direk Motoru Yatırdım Ve 2-3 Metre Aşagı Dogru Sürüklendik. Kafamı Yere Vurdum Ama Kask Oldugu İçin Baş Kısmımda Hiç Birşey Yok Kaskta Ufak Çizilmeler Var.Sol ayagımın dizinde 4-5 Cm Soyulma İzleri Var Pek önemli Bişey Degil Gibi. Sol ayak Baş Parmak Tırnagım Kırıldı En Çok O acıyor Artcım sadece sol ayagında ufak çizilme Var.
Buda Kazanın Nasıl Oldugunu Anlatan Bir Resim.
Bu Yol Siteler Arası Bir Yol :( Ana Yol Vs Degil :(
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Reklamlar
-
hastaneye gittinmi? kafayı yere vurdun kask bile olsa kafana baktır hemen.
-
allahı izniyle birşey olmaz dostum yazın nerde mürekebi bitecegi beli olmuyor bende kaza yaptım kazaya bak motor ortalıkta yok servis aracının ortadan altına girdi 2 ayagımı arabanın altına girerken cektigimi hayırlıyom avuçlarımda kaza anında batan taşlar vardı cogu kazalarımı sag kalmamı önce allaha gonra manda dersi montuma borcluyum
-
Harbi öküzmüş.Denilecek söz yok.Geçmiş olsun kardeşim
-
Hastaneye Gittim film Filan Çektiler Bişeyim Yokmus allahtan En Yakın Sürede Güzel bir Pantolan ve Mont almalıyım Nerde Ne Öküz Çıkacagi Belli Degil Motorumu Şimdi Servise Getirdim Çizikler Dısında Başka Hİç Bİr Şeyi Yok Dediler.
Geçmiş Olsun Dilekleriniz için Çok Teşekkür Ederim.
-
allah beterinden korusun umarım son kazanız olur.
-
Geçmiş olsun kardeşim mümkünsa full ve deri korumalı giysiler giy...
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
Biz ne tavşanlar gördük... ::gazla::
-
büyük geçmiş olsun Allah bi daha göstermesin tekeriniz düz bassın inşallah
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
-
20 Temmuz 2011, 19:15
Teşekkür ederim 2.kez hastaneye gittim dizimi gösterdim baticon sürdüler çok yanıyor aksam işe gitmem lazım danscı oldugum için bu gece nasıl biticek bilmiyorum :(
-
22 Temmuz 2011, 17:07
[COLOR="DarkRed"][U][I][B]" ... [COLOR="Navy"]motosiklet[/COLOR] üstünde ölürsenizde her [COLOR="Black"]motosikletçi[/COLOR]'nin istediği gibi görevinizi tamamlamış olursunuz."[/B][/I][/U][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)