Bildiğiniz üzere 2010 yılında 2011 model belderia cup 100 model bir motorsiklet almıştım. Bugünde motorumu satmış bulunuyorum. Bir yönden mutlu gibiyim bir yönden hüzünlü
Bildiğiniz üzere 2010 yılında 2011 model belderia cup 100 model bir motorsiklet almıştım. Bugünde motorumu satmış bulunuyorum. Bir yönden mutlu gibiyim bir yönden hüzünlü
Her Zaman Kötüyü Söyle. O Zaman Kahin Olma Şansın Artar.
satması kolayda alması baya meşakkatli:(
kurallar bölümüne girersen
29 madde. motosikleti olmayanlar konu başlığı açamaz,mesaj atamaz (motorunu satanlarda dahil. )
kaça sattın motorunu? bu arada hayırlı olsun
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Noter satışı umarım yapmışsındır.Yaklaşık iki ay sonra hem trafik hemde vergi dairesine noter satış kağıdını göstermeyi unutmazsan ileride başın ağrımaz.
Sattığın kişi ruhsatı üzerine yasal süre içinde dahi almazsa araç ruhsattaki kişiye tescilli göründüğünden,vergi dairesi de dahil oluşacak her türlü yasal yükümlülük önce araç sahibine yansıyacak.Üç motor için ugraştım.Git gel.İki çalıntı için vergi borcundan kurtulmayı başardım.Birtanesi çalındıkdan iki yıl sonra motoru piyasaya çıkarmış ve otobanlardan tespih gibi geçmiş.Karayollarından borcun silinmesi,askıya alınması yada aracın enson göründüğü gişenin oldugu il dahilinde tekrar arama yaptırabilmek adına,gerekli yollara başvuracağım.Yasalar eksik,biz tam bilemiyoruz eksik çalışan bürokrasiyi ve mağdur oluyoruz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)