hayırlı olsun...
güle güle kullan kazasız belasız inşaAllah...
Hayırlı olsun keyifli sürüşler....
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun motosikletiniz, bol keyifli sürüşler dilerim.
CBR'de beğendiğim tek renk bu, beğenmediğim bi' yanı da maalesef eksoz göze hiç hoş gelmiyor böyle bir motosiklette.
Tekeriniz düz bassın, Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
Belki de ilk önce yanlış insanlarla tanışmasaydık , doğru insanı bulduğumuzda onların değerini anlayamazdık ...
hayırlı olsun dileklerini esirgemeyen tüm dost ve arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum.
daha güzelleride sizlerin olsun inşallah.
Hayırlı olsun. Allah kazadan beladan korusun.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela göstermesin.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Hocam hayırlı olsun güle güle kullan,Allah kaza bela vermesin,Bir şey sormak istiyorum çayanlardan almışsın suculardan almamışsın bunun bir sebebi varmı sormamın sebebi onların alışverişlerini bende cok tasvip etmiyorum bide buraya ücretsiz kargo yapıyorlarmı çayanlar.Bide cbf in vardı onu sattınmı
Hayırlı, uğurlu olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim...
öncelikle teşekkürler iyi dileklerin için
sucularla aramda bazı sorunlar olduğu için alışveriş yapmıyorum. gerek esnaflıkları gereksede benim yaşadığım bazı aramdaki özel durumlar nedeniyle onlara bu saatten sonra 50 kuruş param nasip olmıycak. bu sebeplerden dolayı adanadan binip tarsusa gidiyorum hiçte üşenmeden ordan motorumu alıyorum orda tüm motorlarımın bakımlarını yaptırıyorum. saolsun çayanlarda bana gereken ilgi ve alakayı fazlasıyla gösteriyorlar. motor nakliyesi tamamen ücretsiz hatta bakım zamanınız geldiğinde adanaya özel servisleri bile var aynı arabayla gelip bikaç ecza deposunun bakımları yapıyorlar gidip o gün o saatlerde sizde kendi bakımlarınızı varsa arızalarınızı değişecek parçalarınızı tüm işlemlerinizi yaptırabiliyorsunuz.
cbf 150 mi sattım . reyhanlıdan bir öğretmen abim geldi aldı. zaten motorda daha 1500 km de idi. güle güle kullansın. hayırlı uğurlu olsun..
hayırlı olsun.Allah kazasız belasız bol keyifli sürüşler nasip etsin
mondial kanuni benzerlerine inat HONDA.senle daha nice 20. yıllara ...
harika motor hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın kazasız belasız inş ;)
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
hayırlı olsun 41 kere maşallah
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Güle güle kullanmanı dilerim...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Hayırlı olsun Hakan, allah kaza bela göstermesin.
güzel güzel,kendince çevik bir motor,kullanımı rahat.yeni bir kasa,honda bu kasayı en az 3 yıl kullanır.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Hayırlı ugurlu olsun, cbr 250 nin en güzel rengi bu bence
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)