Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

nazara inanırım : ))

REKLAM ALANI
    suatsm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki an 125 - honda cb 125
    öncelikle merhaba arkadaşlar

nezaman birisi moturuma baksa incelese nazar değiyor.
    15 gün önce yıkadım motoru garajan cıkardım ewin önünde hatunu bekliyorum bir genc geldi baktı inceledi sorular sordu gitti neyse tlf la konusuyorum arkamı döndüm birazda hararetli bi konuşma motora bi bakim dedim anaa motor sag tarafa yatmış öyle görünce sok olsum daha 1500 km de üstüne titriyorum neyse allahta fazla bişe yok biraz ön fren kolu cizilmiş birde ön cam cizik o kadar

bu gunde akşam üstü ewe bişeler alıyorum market önünde birisi motora baktı abi bunlar hep sorun cıkartıyor sende varmı bişeler diye bende cok şükür diyorum bende bişe yok ,cıktım maketten fırına gırecem yanastım önüne motoru sola dogru bırakmamla beraber hoop bizim motor yerde tabi ben üstündeyim ama kıvrak bi hareketle kurtuluyorum şoktayım motor yerde kaldırıyorum kendi kendime kızıyorum şoku atlattım bakınıyorum motora ayna yerinden cıkmış debrej kolu aynen u şeklini almış baska biseyı varmı bilmiyorum sinirimden motoru koydum garaja cıktım ewe

nazar var bizde nazarrrr
    GÜN OLUR devran döner..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Geçmiş olsun yaşananlarla ilgili, neyse ki nazarla işim yok da uğraşmıyorum bu tip şeylerle...

Not Mesajı: Konuyu ilgili kategoriye taşıdım bu arada...
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

hello_moto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Nazar boncuğu tak...

Açıkçası benimkinde çıkartmalar dahil 6-7 tane var...

Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    bende bugün teslim aldım motoru siteye resim koymaya korktum ne olur nolmaz
    oğlumun nazar bonğundan bitane araklıyıp takçam

suatsm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki an 125 - honda cb 125
    Alıntı wolky-ksk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende bugün teslim aldım motoru siteye resim koymaya korktum ne olur nolmaz
    oğlumun nazar bonğundan bitane araklıyıp takçam
    GÜN OLUR devran döner..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Açıkcası ben de inanırım..Ne zaman biri incelese ya da gıpta etse küücük te olsa bi terslik oluyor..

Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    Nazar olmazmı...kesinlikle var...Bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek..Kem göz,,kötü bakış..

sternboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    artık yok..
    bende motorun bazı parçalarını carbon kapladım herkesin gözü üstündeydi motorun ve lastiğim patladı
    81VATAN__54MEKÂN

bart1969 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6 fazer 2005/yamaha ybr 125 2004(satmaktan şu ar
    anlamadığım olay ne ben anlayamadım..motorun üstündeyken motorla neden düştünüz?ayağı mı koyamadınız.biri mi itti.yerde muz kabuğu mu vardı ?
    bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).

Allah Allah :S Motora her binişinde bir defada olsa ayetel kürsi duasını okusan ? Allah nazardan saklasın kardeş deponun üstüne ufak bir iğde agacı dalı ufak bişey ve nazar boncuguda takabilirsin...

Motosikleti
    Sl 150
    Alıntı alcatraz42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah Allah :S Motora her binişinde bir defada olsa ayetel kürsi duasını okusan ? Allah nazardan saklasın kardeş deponun üstüne ufak bir iğde agacı dalı ufak bişey ve nazar boncuguda takabilirsin...
    Ayetel Kürsi Duasının Meali:

Allah... O'ndan başka İlah yoktur. Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

şimdi bunu okuyunca bir şey olmayacak diyosun? İyimiş

bY_aLp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMAX250 ABS
    tam ayetel kürsi as diyecektim ki arkadaşlar yazmış zaten nazar boncuğuda batıl inançtır bilginize...
    bu kawasaki bir başka dostummm

Alıntı rockandbeer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ayetel Kürsi Duasının Meali:

Allah... O'ndan başka İlah yoktur. Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

şimdi bunu okuyunca bir şey olmayacak diyosun? İyimiş
    Dalga geçer gibi konuşmayın lütfen.İnanmıyorsan okuma kardeşim ya da google yaz Ayet'el kürsi nin fazileti diye oku zahmet olmazsa.Bu yaştan sonra sana bunu mu öğretiyim yani!

Âyet-el kürsinin fazileti

Sual: Her zaman okunması tavsiye edilen Âyet-el kürsinin [Bekara 255] fazileti nedir?
    CEVAP
    Âyet-el kürsinin fazileti çoktur. Birkaç hadis-i şerif meali şöyledir:

(Âyet-ül kürsi âyetlerin seyyididir. Bir yerde okununca şeytan orada tutunamayıp mutlaka çıkar.) [Hâkim]

(Âyet el kürsi, Kur’an-ı kerimin dörtte biridir.) [Ebu-ş-şeyh]

(Evinde, Fatiha ve Âyet-el kürsi okuyana, o gün cin ve şeytan zarar veremez. Nazar değmez.) [Deylemi]

(Yatarken Âyet-el kürsi okuyana, şeytan yaklaşamaz.) [Şevahid-ün-nübüvve]

(Her farz namazdan sonra Âyet-el kürsiyi okuyanın Cennete girmesi için hiçbir engel yoktur.) [Nesai, İbni Hibban, Beyheki Taberani]

(Evinden çıkarken Âyet-el kürsi okuyana, yetmiş melek, evine dönünceye kadar dua ve istiğfar eder.) [Ey oğul ilmihâli] (Araçlara binince de Âyet-el kürsi okumak kazayı belayı önler.)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)