Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

"Necatik35" İlhami Abimize Anjiyo Yapılmış

REKLAM ALANI
    ysn17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motoranTorro 100 - Mtr 125
    Abi gecmis olsun Allah acil sifalar versin
    Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    kymco agility city 200i
    çok geçmiş olsun.
    probability:bounce:

E_N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun

Motosikleti
    malesef
    acil şifalar dilerim

ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X
    geçmiş olsun necatik abi bizde mc topik inde neden görünmüyor diye düşünüyorduk tez zamanda eskisinden daha sağlıklı olmundileklerimizle,,,,
    Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.

orcax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ninja gitti - TDM900A - mt07 - crf250rally
    Necati abimizle bugun oturduk muhabbet ettik gayet iyi sigarayi birakmis ama belliki sarsmis kriz bende burdan bir kez daha gecmis olsun diyorum abime

Motosikleti
    ASYA AS 100 - 8
    Alıntı necatik35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aranıza Dönmüş bulunuyorum sevgili arkadaşlarım
    Geçen hafta Cumartesi günü İzmir Çiğli hava üssündeki hava akrobasi gösterilerini izlemeye motorcu arkadaşlarımla beraber gitmiştim.("motorcu arkadaşlar" lafını daha sonra açacağım)Gösterinin ortalarına doğru göğsümde yanma ve ağrı hissetmeye başladım.daha sonra sol kolumda ağrı ve soğuk soğuk terleme başladı.Arkadaşlara benim durumum iyi değil dedim ve ayağa kalkmaya çalıştım. bu kalkış esnasında sendelediğimi görem arkadaşlarım hemen beni yere yatırıp 112 yi aradılar.Ambulans hemen geldi ve beni önce Çiğli hava üssünün içine kurulan sahra hastanesine oradan Karşıyaka devlet hastanesine ve anjiografi yapılması için Bayraklı daki Central Hospital e sevk edildim. Krizin başlama anından,amaliyattan çıkışıma kadar sadece 2 saat geçmişti.Kalbin sağ tarafını besleyen ana damar tamamen tıkanmıştı ve açıldı.Sol tarafını besleyen damarda %65 daralma vardı ve stent takılarak genişletildi.Kalıcı bir hasar almadan Allah a şükür yırttık
    Şimdi şu yukarıda geçen "motorcu arkadaşlar" lafına deyinmek istiyorum.
    Bu motorculuk ne menem bir iştirki sınıf, tahsil,zenginlik,garibanlık,meslek vs.vs. tanımaz.Herkes birdir ve birimiz içindir.O cumartesi günü MOTORCU ARKADAŞLAR ımın çırpınmasını, telefonla aranılarak ben daha hastaneye gitmeden,acil de kamp kuran motorcu doktor arkadaşlarımın çabalarını ömrüm boyunca unutamam ve unutmayacağım.
    NE MUTLU BANAKİ,MOTORCU ARKADAŞLARIM VAR.

Çoğu motosikletin olduğu yere mi park ettiniz motosikletinizi bir iki tane BMW takıldı gözüme orda :D Saat 5 gibi SOLOTÜRK'ü izledikten sonra gittim ben 2 3 tane BMW vardı sizinmiydi oradaki motorlar.
    Belki de ilk önce yanlış insanlarla tanışmasaydık , doğru insanı bulduğumuzda onların değerini anlayamazdık ...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı necatik35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aranıza Dönmüş bulunuyorum sevgili arkadaşlarım
    Geçen hafta Cumartesi günü İzmir Çiğli hava üssündeki hava akrobasi gösterilerini izlemeye motorcu arkadaşlarımla beraber gitmiştim.("motorcu arkadaşlar" lafını daha sonra açacağım)Gösterinin ortalarına doğru göğsümde yanma ve ağrı hissetmeye başladım.daha sonra sol kolumda ağrı ve soğuk soğuk terleme başladı.Arkadaşlara benim durumum iyi değil dedim ve ayağa kalkmaya çalıştım. bu kalkış esnasında sendelediğimi görem arkadaşlarım hemen beni yere yatırıp 112 yi aradılar.Ambulans hemen geldi ve beni önce Çiğli hava üssünün içine kurulan sahra hastanesine oradan Karşıyaka devlet hastanesine ve anjiografi yapılması için Bayraklı daki Central Hospital e sevk edildim. Krizin başlama anından,amaliyattan çıkışıma kadar sadece 2 saat geçmişti.Kalbin sağ tarafını besleyen ana damar tamamen tıkanmıştı ve açıldı.Sol tarafını besleyen damarda %65 daralma vardı ve stent takılarak genişletildi.Kalıcı bir hasar almadan Allah a şükür yırttık
    Şimdi şu yukarıda geçen "motorcu arkadaşlar" lafına deyinmek istiyorum.
    Bu motorculuk ne menem bir iştirki sınıf, tahsil,zenginlik,garibanlık,meslek vs.vs. tanımaz.Herkes birdir ve birimiz içindir.O cumartesi günü MOTORCU ARKADAŞLAR ımın çırpınmasını, telefonla aranılarak ben daha hastaneye gitmeden,acil de kamp kuran motorcu doktor arkadaşlarımın çabalarını ömrüm boyunca unutamam ve unutmayacağım.
    NE MUTLU BANAKİ,MOTORCU ARKADAŞLARIM VAR.
    vay abim nalları dikiyodun demek hemi...

aman dikkat et bundan sonra uçan kuşa böceğe falan...

hadi ciğara ziftlen bi daha göreyim ben seni...can tatlıymış dimii...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

utkan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    geçmiş olsun abimize

Motosikleti
    SYM XS 125 K
    Geçmiş olsun.
    Yeri gelmişken bir özeleştri yapmak lazım, motorlarımıza ve arabalarımıza baktığımız kadar kendimize maddi ve manevi bakmıyoruz, motorun bakım zamanını hiç aksatmayan biz doktora kontrole hiç gitmiyoruz.
    söz meclisten dışarı
    Diş Fırçam Bile Motorlu :cherry:

speedy2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW 1150GS ADV
    Şimdi gördüm topiği verilmiş sadakanız,görecek günleriniz varmış
    Büyük geçmiş olsun,çabalayan dostlarada selam olsun.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)