Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

2011 ModeL GT250R . Kırmızı EjdeR

REKLAM ALANI
    sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cezayı boşver, motora daha sen binemeden bağlarlar.
    yok o iş öyle değil arkadaşım, satın aldığın yer bir dosya hazırlıyor geçici ruhsat tarzında, aracını alıp gidebiliyorsun aklınızda olsun. başımıza geldi ordan biliyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:55 ----------

Alıntı Free_AnGeL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet dostlar bugün Motorumla Yaklaşık 1.5 km Yaptım ( Halen plaka Çıkmadığı için ara sokaklarda )

Lakin Motoru Kapının Önüne çıkardım Kaskı giydim Montu giydim anahtarı çevirdim marşa bastım sonra 1 dk kadar bekledim . Ardından Debriyaja basıp 1 e Attım . Lakin :D Debriyajı Birden bırakınca Motoru İstop Ettirdim :D

sonra birden ilyas Nabıyosun yaa kendine Gel dedim Kendi kendime Motordan indim bir sigara yaktım . Sigaram bittim Motora atladım . anahtarı taktım marşa bastım .debriyajı sıktım 1. e attım . arkasında Debriyajı hafif hafif bırakırken ağır ağır gaz verdim Ve güzelce yol Aldım ama biraz gezdikten sonra Trafik ekiplerini görünce Yolumu değiştirip direk Eve Geldim motoru içeri Aldım :D

Ya Arkadaşlar abiler Ben daha öncede Motor kullandım Lakin Motordan indikten sonra Nasıl desem bilmiyorum ama Elim ağırdı bide omuzum Ağırdı daha önce Viteslide vitessizde Kullandım böyle Olmadı Ağrı 10 dk kadar sürdü sonra geçti ama neden oldu acaba böyle ?

heyecan yapıp kasmışsındır kendini kazasız belasız kullan, hayırlı olsun, ama şu kaskı ilk fırsatta değiştir başka arkadaşlar da söyledi açtığın farklı bi konuda
    Ninja

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    orcax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ninja gitti - TDM900A - mt07 - crf250rally
    Evet dostlar bugün Motorumla Yaklaşık 1.5 km Yaptım ( Halen plaka Çıkmadığı için ara sokaklarda )

Lakin Motoru Kapının Önüne çıkardım Kaskı giydim Montu giydim anahtarı çevirdim marşa bastım sonra 1 dk kadar bekledim . Ardından Debriyaja basıp 1 e Attım . Lakin :D Debriyajı Birden bırakınca Motoru İstop Ettirdim :D

sonra birden ilyas Nabıyosun yaa kendine Gel dedim Kendi kendime Motordan indim bir sigara yaktım . Sigaram bittim Motora atladım . anahtarı taktım marşa bastım .debriyajı sıktım 1. e attım . arkasında Debriyajı hafif hafif bırakırken ağır ağır gaz verdim Ve güzelce yol Aldım ama biraz gezdikten sonra Trafik ekiplerini görünce Yolumu değiştirip direk Eve Geldim motoru içeri Aldım :D

Ya Arkadaşlar abiler Ben daha öncede Motor kullandım Lakin Motordan indikten sonra Nasıl desem bilmiyorum ama Elim ağırdı bide omuzum Ağırdı daha önce Viteslide vitessizde Kullandım böyle Olmadı Ağrı 10 dk kadar sürdü sonra geçti ama neden oldu acaba böyle ?

Oncelikle hayirli olsun kazasiz belasiz kullanmani diliyorum agrilar gayet normal bende de oluyordu cunku motoru kullanirken one egik ve agirligini bileginle omuzuna veriyorsun sinav ceker gibi yapman gereken bacaklarinla depoyu saglamca tut belini biraz buk ve kollarini gevset agrilarin azalicaktir yani yukunu belin ile bacaklarina ver havada askida kaliyormuscasina saygilar

sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000
    eyiymiş..güzelmiş..hoşmuş hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler..yeni kasa beyazı da bir başka ama..
    2020 'Tracer 900 İcon Blue

Free_AnGeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250r '' ReD DraGoN ''
    Alıntı sercan2667 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eyiymiş..güzelmiş..hoşmuş hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler..yeni kasa beyazı da bir başka ama..
    Evet Ama bulmakkk Neredeyse imkansız... daha ülkeye girmeden bitiyor.
    ''Bir adamı sabah gördüğümde tesadüf olarak kabul ederim, öğlen aynı adamı bir daha görürsem kuşkulanırım. Akşam karşılaştığımızda tereddütsüz silahımı çekip vururum. Tesadüflere inanmam '' Al Capone

Carbon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yol verdim gitti.
    Motorunuz hayırlı olsun.

GT250R iyi tutuldu Türkiye'de.Parça fiyatları da uygun.

Beyaz isteyene ne kadar süre veriyorlar bilginiz var mı?

Motosikleti
    GT250r '' ReD DraGoN ''
    Hocam Motoru Ben Adalı otomativ den aldım '' İst. K.Çekmece Bayisinden '' lakin beyaz motor yoktu . Siyahta Yoktu . bir kırmızı vardı Bi Siyah kırmızı vardı.

lakin motorlar 20 gün içerisinde Gelecek Demişlerdi bana ( 2 hafta önce ) ama kırmızıyı ben çok beğendim ondan aldım . Lakin bu hafta Giderseniz Motor hakkında konuşup 24 saat içerisinde alabilirsiniz.
    ''Bir adamı sabah gördüğümde tesadüf olarak kabul ederim, öğlen aynı adamı bir daha görürsem kuşkulanırım. Akşam karşılaştığımızda tereddütsüz silahımı çekip vururum. Tesadüflere inanmam '' Al Capone

AguilaNegra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu arada birşey soracağım ilk motosiklet tecrüben mi bu ? Eğer öyleyse sana zorluk çıkarıyor mu boyut açısından .?
    Müsait bir yerde öleceğim.

Motosikleti
    GT250r '' ReD DraGoN ''
    Alıntı AguilaNegra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada birşey soracağım ilk motosiklet tecrüben mi bu ? Eğer öyleyse sana zorluk çıkarıyor mu boyut açısından .?

4 bucuk sene Mondial Servis vitesli vitessiz Kullandım Lakin Serviste Çalışırken 2. el Bi Cbr 600 aldım Onunlada Kaza geçirdim Fizik Tedaviydi kırıktı iyileşmekti Derken Motordan soğudum Çok uzun bir süre binmedim ...

Lakin Daha sonra Tekrardan Bu sevda Depreşti Bende ve yine alayım dedimm bi motor ama bu sefer geçen seferki gibi ( Alkollü ) motora binmek yok Gerekirse taksi tutucam Dedim kendi kendime Aldım GT250 yi

Lakin 30 km oldu işte Debriyaj vites . ön fren Dönüşler Kalkışlar Korna Sinyaller başta olmak üzere Çok Rahat .. Oturuş bakımından rahat sarsıntı . gayet az ( lakin hiç yok demiyorum Elbette bacakların arasında 250 cc makina var hissedicez biraz ) Lakin Biraz sonra Bir konu açıcam sohbette debriyajla alakalı Bugün bir arkadaş bi kaç Bişey söyledi kafamı kazan ettii Ustalar ile onu bi konuşucam )

AguilaNegra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Açıklayıcı anlatımın için sağol Konuyu aç yardımımız dokunursa birşeyler karalarız bizde kazasız belasız süresin inşallah
    Müsait bir yerde öleceğim.

muzo881 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    "Lakin"ler sencede biraz aşırı yükleme olmamışmı baba ?

Motosikleti
    GT250r '' ReD DraGoN ''
    Alıntı muzo881 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "Lakin"ler sencede biraz aşırı yükleme olmamışmı baba ?

Hocam Hoş Gör biraz yorgunluk var koşuşturdum bugün Birazda uykusuzluk var . Dikkat etmemişim.

Alıntı AguilaNegra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Açıklayıcı anlatımın için sağol Konuyu aç yardımımız dokunursa birşeyler karalarız bizde kazasız belasız süresin inşallah

Hiç önemli değil Konuyu açtım )

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:53 ----------

5 defa lakin Demişim Yaaa :D :D :D gülermisin Ağlarmısın :D

orbues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki V Strom DL 650
    İyi günlerde kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allah'ım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:12 ----------

Dostum bende de aynı problem vardı. Motosikletten indikten sonra kısa mesafede olsa el bileklerim, belim ve omzum ağrıyordu. Taaki İleri Sürüş Tekniği Eğitimine katılana kadar. Meğer motosiklet üzerinde yanlış pozisyonda oturuyormuşum. İşin tekniğini kaptım şimdi ağrı falan yok. Bence kısa zamanda eğitim almalısın ya da işi bilen birisi motosiklet üzerinde oturma şeklini sana göstersin.
    YAŞ 35 YOLUN YARISI DEDİLER. BENDE KALAN YOLU MOTOSİKLET İLE GİTMEYE KARAR VERDİM.
    Keeway Superlight 150 - (2006) / Kawasaki ER-5 - (2005) / Suzuki V Strom DL650 - (2007)

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yanıyor yanıyor, Maşallah Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.

Free_AnGeL kardeşim allah kaza bela vermesin güle güle kullan bende alacam 250 r den senden biraz bilgi edinim

Motosikleti
    GT250r '' ReD DraGoN ''
    Alıntı dreamdark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yanıyor yanıyor, Maşallah Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.

Amin Hocam Amin

Alıntı orbues adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi günlerde kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allah'ım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:12 ----------

Dostum bende de aynı problem vardı. Motosikletten indikten sonra kısa mesafede olsa el bileklerim, belim ve omzum ağrıyordu. Taaki İleri Sürüş Tekniği Eğitimine katılana kadar. Meğer motosiklet üzerinde yanlış pozisyonda oturuyormuşum. İşin tekniğini kaptım şimdi ağrı falan yok. Bence kısa zamanda eğitim almalısın ya da işi bilen birisi motosiklet üzerinde oturma şeklini sana göstersin.

Evet bi İleri sürüş teknikleri Kursu düşünüyorum . Lakin şu sıra iş Güç Biriz Zor 10 gün içinde İzne çıkıcam . Ozaman Mutlaka Bir kayıt yaptırıcam .

Alıntı gavur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Free_AnGeL kardeşim allah kaza bela vermesin güle güle kullan bende alacam 250 r den senden biraz bilgi edinim
    Yardımcı olabileceğim bir konu varsa Tabiki

allah kaza bela vermesin güle güle kullan kardeşim

Motosikleti
    Kawasaki Vn 800
    gerçekten kız gibi,hayırlı olsun allah kaza bela vermesin,güle güle keyifle kullanmak nasip etsin
    Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)