Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

2011 ModeL GT250R . Kırmızı EjdeR

REKLAM ALANI
    mates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba KEE 100 2017
    Hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Free_AnGeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250r '' ReD DraGoN ''
    Çok saolun Arkadaşlar . Yalnız 1 sorum olacak. Bayiden fatura bugün Kargo ya verilecek En kötü ihtimal Kargo ile Yarın gelse Belgeler ( Garanti belgesi Fatura Vs. ) Ben Fatura Geldikten Sonra emniyet'e gidince Plaka Yı kaç Günde Alırım ?
    ''Bir adamı sabah gördüğümde tesadüf olarak kabul ederim, öğlen aynı adamı bir daha görürsem kuşkulanırım. Akşam karşılaştığımızda tereddütsüz silahımı çekip vururum. Tesadüflere inanmam '' Al Capone

!Lk£® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF R25
    fix 2 gün.1 günde alamazsın.2. gün öğleden sonra elindedir son hali ile plaka.
    Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
    Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
    Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km

Motosikleti
    GT250r '' ReD DraGoN ''
    Mecburen Beklicem Cuma gelecek evraklar Elime Lakin Emniyet'te bir kaç Tanıdık Komser abi Var Belki Bir Yardımları Dokunur .
    ''Bir adamı sabah gördüğümde tesadüf olarak kabul ederim, öğlen aynı adamı bir daha görürsem kuşkulanırım. Akşam karşılaştığımızda tereddütsüz silahımı çekip vururum. Tesadüflere inanmam '' Al Capone

umtglsr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çelik SK125-7
    kazasız belasız hayırlı olması dileğiyle.
    Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin tekerin düz bassın her daim

teknoali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tudey Gsr pcx
    Alıntı !Lk£® adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fix 2 gün.1 günde alamazsın.2. gün öğleden sonra elindedir son hali ile plaka.
    trafik takipçiyle değilde kendisi yaparsa aynı gün alır bence ki ben aynı gün aldım.

zaten faturayı al , sigorta yaptır , ek 1 doldurt , emniyete git plaka belli olsun belli olan plakayı şoforler odasında bastırt sonra gel emniyete ruhsatını al , plakaya mühür bastır bitti

bnm cbr 125 için maliyeti ;

sigorta (42.5 )
    ek1 (15 )
    emniyet 118
    soforler odası (15)
    toplam 190 lira yapar. trafik takipçi 220 - ile 240 arasında fiyat söyledirler. geneli 230 - 240 lira istiyordu.

metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin tekerin düz bassın
    ”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...

Motosikleti
    GT250r '' ReD DraGoN ''
    Alıntı teknoali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    trafik takipçiyle değilde kendisi yaparsa aynı gün alır bence ki ben aynı gün aldım.

zaten faturayı al , sigorta yaptır , ek 1 doldurt , emniyete git plaka belli olsun belli olan plakayı şoforler odasında bastırt sonra gel emniyete ruhsatını al , plakaya mühür bastır bitti

bnm cbr 125 için maliyeti ;

sigorta (42.5 )
    ek1 (15 )
    emniyet 118
    soforler odası (15)
    toplam 190 lira yapar. trafik takipçi 220 - ile 240 arasında fiyat söyledirler. geneli 230 - 240 lira istiyordu.

Arkadaşım Çok Saolasın Açık Ve net bir Bilgi Veren Yoktu Forumda da bulamadım . Fatura gelsin Harfiyen Bu Dediklerini Yapıcam .

AguilaNegra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Birşey merak ettim gt250R ile CBR250R arasındaki fark nedir ? Yane fiyatlarına baktım fazla bir fark yok arada neden honda değilde gt250r ı tercih ettiniz ileride banada fikir olması acısından ögrenmek isterim.
    Müsait bir yerde öleceğim.

Motosikleti
    GT250r '' ReD DraGoN ''
    Alıntı AguilaNegra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birşey merak ettim gt250R ile CBR250R arasındaki fark nedir ? Yane fiyatlarına baktım fazla bir fark yok arada neden honda değilde gt250r ı tercih ettiniz ileride banada fikir olması acısından ögrenmek isterim.
    Hocam Ben İlk önce Ninja 250r'a bakmıştım Ve Daytona Bayisi İlede anlaşmıştım . Fiyat olarak Biraz Yüksek Olabilir Ama bende de bir MArka Hastalığı Vardı Daha sonra Motoru Görmeye gittik . Motor Uzaktan gayet Cezbedici Albenisi Olan Bir Motordu . Yalnız Yakınlaştıkça gözümde Küçüldü . sonra bir deneme için Üzerine bindim. arkadaş'a Da foto Çekmesini Söyledim . Motora Oturdum ondan sonra zaten herşey değişti gözümde gidonun Şekli oturuş Pozisyonu Başta olmak üzere ve benim Biraz uzun Ve kilolu olmam Neticesinde ( Boy 1,83 Kilo 94 ) Ayriyetten fotolara da bakınca Direk Soğudum Motordan Motor Altımda Kayboldu ...

Ama Yinede bir umuttur ki o gün Karar vermedim . Biraz daha düşünmek istedim .Sonrasında Garanti süresi bittikten Sonra '' Ninjanın '' Parça fiyatlarının nekadar olduğunu Merak Ettim . Ve Öğrenince Gerçekten Çok şaşırdım . Allah göstermesin O motoru alsam Garanti bittikten sonra bir kaza yapmış olsam Motorun Yarı Fiyatından Fazlası sadece Parçalara gidecekti Böylelikle Vaz geçtim . NinJadan .

Sonrasında honda ya Bakmaktım . Çeşitli Video sitelerinden 2011 Model cbr ların videolarını izledim,Ama oda Hüsran ile Sonuçlandı benim için Ses Güç oturuş hız ve Frenler Konusunda beni tatmin etmedi. Ama video dan ne anlaya bilirsin. en iyisi motoru görmek lazım dedim . kaskı montu aldım doğru gittim Honda bayisine Konuştuk herşey çok Güzel geçti aradan 1 saat kadar geçtikten sonra Cbr kullanıcı bir Abi Geldi İsmini Yanlış hatırlamıyorsam
    '' Ogün '' dü Kendisinden Rica ettim bir 100 metre Kadar bile olsa Bu motoru denemek istediğimi Söyledim Ve Saolsun Kırmadı . Beni anahtarı Taktım Çalıştırdım Motoru. Ve izlenimlerim şöyle

Ses
    Fren
    Oturuş
    Titreşim
    Vites geçişleri
    Hız
    Dönüşler

Sonuç itibari ile motordan İndim Teşekkür Ettim . ve Bundanda Vaz geçtim .

En son ST Kanuni GT250R ' ist KüçükÇekmece '' ADALI OTOMAtİV '' e gittim . Oranın Sahibi '' ULaş '' abi ile Uzun uzun konuştuk . Ve yan yana duran 2 adet Gt yi gösterdi Bana biri 2007 biri 2011 Model Aradaki Fark Yerden Arşa Kadar diyebilirim

Herneyse daha görür görmez Motorun Albenisi beni Cezbetti. Ve alıyorum dedim Ve aldım Sonrasında Motor İstanbuldan Tekirdağ 'a getirildi. burada Motora bindim . ve

Kalkışlar. vites geçişleri. Dönüşler . Oturuş Gidonun duşuş şekli motorun Görünüşü beni Cez betti.

He Hız Konusunda Daha 0 olduğu için ve plaka Olmadığı için 30 35 km hız yaptım okadar fren konusuna gelince . Şuan için İdeal Motoru Getiren usta frenlerin Kendine gelmesi için biraz zaman vermemi söyledi daha yeni fren lerin üstündeki Balmumu gibi şeyleri Temizledim )

Burada Amacım motorları Kötülemek değildir. herkesin Motoru Kendine güzeldir.
    Benim Bindiğim Ninja250r ve Cbr 2 side 4000 km Yi aşmış motorlardı .
    Bu ise 0 . Dı 3 ünüde Aynı kefeye elbette Koyamam . ama 2007 Yılından Buraya ST Kanuni olarak Bolca Yedek PArça getirilmiş Ve Servis Olarak 2007 yılına Nazaran % 80 oranında artış sağlanmıştır.

Benim buradaki Denemelerim Motorların Kitapçıklarında yazan Özellikleri ile değil kendi görüşümce yaşadıklarımdır. belki Kawa daha hızlıdır belki honda daha iyi frenlere sahiptir. Ama Yinede ST Kanuni derim

Yazım biraz uzun oldu Kusura Bakmayın

fatih545 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '16Pulsar200-16'MT07
    Alıntı Free_AnGeL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok Saolasın Fatih. Yalnız Gelen Sevkiyattan ilk ben aldım Şuan Motor kalmadı 1 hafta içinde getirtecekler Diye Biliyorum . '' Beyaz '' almayı düşünüyorsan Önceden Adını yazdır. beyaz için 100+ kişiye Kadar Talip çıkıyor
    Yok ben almak için değil sadece bakmak hayal kurmak için gidecem

9bin lira çıkmaz ki öğrenciden

Sen gittiğinde RT125D ve comet var mıydı ?
    *İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.

*Ön sezilerini dikkate almayı öğren.Bir gün hayatını kurtarabilir.

jönysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlı olsun. Kazasız belasız

Motosikleti
    GT250r '' ReD DraGoN ''
    Alıntı fatih545 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok ben almak için değil sadece bakmak hayal kurmak için gidecem

9bin lira çıkmaz ki öğrenciden

Sen gittiğinde RT125D ve comet var mıydı ?
    HoCam Ben Gittiğimde Dükkan da Bir Sürü Motor Vardı . Comet Olarak B.Çekmecedeki dükkanlarında Bulunuyor. Ben K.çekmeceye gittim

Taksit seçenekleri Var . 12 . 24,36 . Ay olarak Onuda belirtiyim

Motosikleti
    GT250R gitti/2011 600RR
    Uzun olmuş ama güzel olmuş. Hayırlı olsun motorun, güle güle kullan. Bende ordan almıştım eski motorumu, iyidir Ulaş.

Yalnız sana nacizane tavsiyem, fırsatın olursa o kaskını değiştir.

Alıntı Free_AnGeL adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Hocam Ben İlk önce Ninja 250r'a bakmıştım Ve Daytona Bayisi İlede anlaşmıştım . Fiyat olarak Biraz Yüksek Olabilir Ama bende de bir MArka Hastalığı Vardı Daha sonra Motoru Görmeye gittik . Motor Uzaktan gayet Cezbedici Albenisi Olan Bir Motordu . Yalnız Yakınlaştıkça gözümde Küçüldü . sonra bir deneme için Üzerine bindim. arkadaş'a Da foto Çekmesini Söyledim . Motora Oturdum ondan sonra zaten herşey değişti gözümde gidonun Şekli oturuş Pozisyonu Başta olmak üzere ve benim Biraz uzun Ve kilolu olmam Neticesinde ( Boy 1,83 Kilo 94 ) Ayriyetten fotolara da bakınca Direk Soğudum Motordan Motor Altımda Kayboldu ...

Ama Yinede bir umuttur ki o gün Karar vermedim . Biraz daha düşünmek istedim .Sonrasında Garanti süresi bittikten Sonra '' Ninjanın '' Parça fiyatlarının nekadar olduğunu Merak Ettim . Ve Öğrenince Gerçekten Çok şaşırdım . Allah göstermesin O motoru alsam Garanti bittikten sonra bir kaza yapmış olsam Motorun Yarı Fiyatından Fazlası sadece Parçalara gidecekti Böylelikle Vaz geçtim . NinJadan .

Sonrasında honda ya Bakmaktım . Çeşitli Video sitelerinden 2011 Model cbr ların videolarını izledim,Ama oda Hüsran ile Sonuçlandı benim için Ses Güç oturuş hız ve Frenler Konusunda beni tatmin etmedi. Ama video dan ne anlaya bilirsin. en iyisi motoru görmek lazım dedim . kaskı montu aldım doğru gittim Honda bayisine Konuştuk herşey çok Güzel geçti aradan 1 saat kadar geçtikten sonra Cbr kullanıcı bir Abi Geldi İsmini Yanlış hatırlamıyorsam
    '' Ogün '' dü Kendisinden Rica ettim bir 100 metre Kadar bile olsa Bu motoru denemek istediğimi Söyledim Ve Saolsun Kırmadı . Beni anahtarı Taktım Çalıştırdım Motoru. Ve izlenimlerim şöyle

Ses
    Fren
    Oturuş
    Titreşim
    Vites geçişleri
    Hız
    Dönüşler

Sonuç itibari ile motordan İndim Teşekkür Ettim . ve Bundanda Vaz geçtim .

En son ST Kanuni GT250R ' ist KüçükÇekmece '' ADALI OTOMAtİV '' e gittim . Oranın Sahibi '' ULaş '' abi ile Uzun uzun konuştuk . Ve yan yana duran 2 adet Gt yi gösterdi Bana biri 2007 biri 2011 Model Aradaki Fark Yerden Arşa Kadar diyebilirim

Herneyse daha görür görmez Motorun Albenisi beni Cezbetti. Ve alıyorum dedim Ve aldım Sonrasında Motor İstanbuldan Tekirdağ 'a getirildi. burada Motora bindim . ve

Kalkışlar. vites geçişleri. Dönüşler . Oturuş Gidonun duşuş şekli motorun Görünüşü beni Cez betti.

He Hız Konusunda Daha 0 olduğu için ve plaka Olmadığı için 30 35 km hız yaptım okadar fren konusuna gelince . Şuan için İdeal Motoru Getiren usta frenlerin Kendine gelmesi için biraz zaman vermemi söyledi daha yeni fren lerin üstündeki Balmumu gibi şeyleri Temizledim )

Burada Amacım motorları Kötülemek değildir. herkesin Motoru Kendine güzeldir.
    Benim Bindiğim Ninja250r ve Cbr 2 side 4000 km Yi aşmış motorlardı .
    Bu ise 0 . Dı 3 ünüde Aynı kefeye elbette Koyamam . ama 2007 Yılından Buraya ST Kanuni olarak Bolca Yedek PArça getirilmiş Ve Servis Olarak 2007 yılına Nazaran % 80 oranında artış sağlanmıştır.

Benim buradaki Denemelerim Motorların Kitapçıklarında yazan Özellikleri ile değil kendi görüşümce yaşadıklarımdır. belki Kawa daha hızlıdır belki honda daha iyi frenlere sahiptir. Ama Yinede ST Kanuni derim

Yazım biraz uzun oldu Kusura Bakmayın

...eX...

nere.f - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    oda olur inşallah :D
    36 ay taksit iyiymiş
    Öğrenci olmama rağmen düşünüyorum
    Hayırlı olsun çok yakışıklı bi makina kazasız belasız kullanın
    Kule kalkışma kızlar inişime hasta!!

fatih545 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '16Pulsar200-16'MT07
    36 ay taksit süper tabii ama (!) 9 milyarlık motor 12000 TL olmasın ?
    *İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.

*Ön sezilerini dikkate almayı öğren.Bir gün hayatını kurtarabilir.

utkan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    hayırlı olsun kardesim valla suana kadar hic motosikletim olmadı olursa plaka olmasın yınede gezerim sabırsızlıkla beklıyorum 2 hafta sonra inş olucak

nere.f - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    oda olur inşallah :D
    O kadar olcağını sanmıyorum ama sanırım 9000 lira olur 9800 lira
    Kule kalkışma kızlar inişime hasta!!

Motosikleti
    GT250r '' ReD DraGoN ''
    Evet dostlar bugün Motorumla Yaklaşık 1.5 km Yaptım ( Halen plaka Çıkmadığı için ara sokaklarda )

Lakin Motoru Kapının Önüne çıkardım Kaskı giydim Montu giydim anahtarı çevirdim marşa bastım sonra 1 dk kadar bekledim . Ardından Debriyaja basıp 1 e Attım . Lakin :D Debriyajı Birden bırakınca Motoru İstop Ettirdim :D

sonra birden ilyas Nabıyosun yaa kendine Gel dedim Kendi kendime Motordan indim bir sigara yaktım . Sigaram bittim Motora atladım . anahtarı taktım marşa bastım .debriyajı sıktım 1. e attım . arkasında Debriyajı hafif hafif bırakırken ağır ağır gaz verdim Ve güzelce yol Aldım ama biraz gezdikten sonra Trafik ekiplerini görünce Yolumu değiştirip direk Eve Geldim motoru içeri Aldım :D

Ya Arkadaşlar abiler Ben daha öncede Motor kullandım Lakin Motordan indikten sonra Nasıl desem bilmiyorum ama Elim ağırdı bide omuzum Ağırdı daha önce Viteslide vitessizde Kullandım böyle Olmadı Ağrı 10 dk kadar sürdü sonra geçti ama neden oldu acaba böyle ?

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)