İnş.Allah sevdiklerine bağışlar.Lütfen daha ve daha DİKKAT EMNİYET
İnş.Allah sevdiklerine bağışlar.Lütfen daha ve daha DİKKAT EMNİYET
Arkadaşlar malesef beyin ölümü gerçekleşti 2 gün daha direndi lakin kurtarılamadı. Allah ailesine ve geride kalanlara sabır versin. Canımız çok yanıyor her bir kardeşimize birşey olduğunda. Lütfen şu motosiklete keyifle binelim tedbiri elden bırakmayalım. Allah hepinizi sevdiklerinze bağışlasın.
Müsait bir yerde öleceğim.
Allah yardımcısı olsun,keşke kask kullansaymış.. işte kaskın keşkesi olmuyor ne yazık ki
Karadeniz - Giresun.
Allah sevenlerine sabır, kendisine acil şifalar nasip eylesin
ateş düştüğü yeri yakar..sabah sabah böyle bir haber okumak...mevla rahmet eylesin..ailesine sabırlar versin..
Biz harama meylederiz korkusuyla helalin onda dokuzunu terkederdik (Hz.Ömer)
doğru olsam ok gibi, yabana atarlar beni...eğri olsam yay gibi, elde tutarlar beni...
arkadaşın günü gelmiş, o gün kask taksaydıda bugün ölecekti. çok genç, Allah taksiratını affetsin..
Now the world is gone. Im just one.
Motosiklette kask ve koruyucu ekipmanlara,otomobilde emniyet kemerine,çeşitli mesleklerde baret veya iş güvenliğini sağlayacak diğer ekipmanlara ne gerek varki Biz zaten boşu boşuna bir motosiklet parasıda koruyucu ekipmanlara para harcıyoruz.Neyse burası bu tür konuların tartışılcağı bir yer değil.Allah arkadaşın yakınlarına sabır versin
Al bir Mz dünyayı gez...
Çok üzücü...
Ganç arkadaşımıza allahtan rahmet, kederli ailesine sabır diliyorum.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
mekanı cennet olsun allah gunahlarını affetsin
Alalh ahmet eylesin.
Gökhan YAŞDAL
İki gün önce bende ciddi bir kaza geçirdim şu an hayattaysam öncelikle Allah daha sonra ise aldığım tetbirlerden dolayıdır.Allah cc mübarek aylarda kardeşimizi rahmeti ile kuşatsın.
@*AguilaNegra arkadasin adi Ogun muydu acaba ?
Onur Serçe
B Rh+
Allah rahmet eylesin. yakınlarına sabır versin. Eşeğini sağlam kazığa bağla, sonra Allah`a ısmarla. hergün işe gidip gelirken scooterinden ss ine kadar kasklar kolunda motor kullanan sürücülere çok kızıyorum. biraz hava atayım , saçım bozulmasın edasıyla motor kullanıyorlar. heleki şimdi havalar dahada ısındı ve koruma ekipmanları giyenlerde azalacak. ben okadar sıcaga ragmen işe full koruma ile gidip geliyorum.bırakın saç bozulsun , bırakın terleyin. benım gibi yedek t-shirt alın. birtek korumalı bot um yok . özellikle genç ve kanı kaynayan arkadaşlarım kardeşlerim. hiçbirimiz canımızı yolda bulmadık.. genç yasta ölmek ve sakat kalmak istemiyorsak ekipman ve aşırı hıza dikkat edelim.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Allah ailesine sabır versin.. Bende bazen olmayacak yerde hız yapıyorum !!
Böyle acı haberleri duyunca yapmamaya karar veriyorum ..
Allah yardımcısı olsun inşallah iyileşir kendine gelir Allahtan umut asla kesilmez.
Tavuk döner ben yolumdan dönmem Az çene, çok sürüş
Beyin ölümü gerçekleşti mi :( kask giyseydi kafasında hiçbirşey olmayacaktı :( vucudundaki kırıklar zamanla iyileşirdi ama beyin ölümü gerçekleşmiş :( Allah sevenlerine sabır versin...
büyük geçmiş olsun, umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur :/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)