coktandır yazmıyodum ama bu iş başka gecmıs olsun.
kımse arabayı kullanana bişey dememiş.
geçen gün üstüme kırdı itin biri sonrada nolduki çarptıkmı diyo.
beyinsiz bunlar kafa basmıyo insanların ölebileceğine.
sonra ben sövünce haksız oluyorum
Allah acil şifalar versin. Durumu ile ilgili gelişmeleri paylaşalım ltf.
HONDA Hayat ONDA
allah acil şifa versin alicana . allah kimseye kaza bela vermesin
ride for wind
34 BR 5411
geçmiş olsun kardeşim.
kardeşim çok geçmiş olsun . son durum nedir inşallah güzel haberler verirsin
şuanda kendisi evde birsürü platin takıldı henüz ayaklanmadı ayaklandığı zaman topal olup olmadığını öğrenmiş olucaz. motivasyonu iyi durumda
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
Allah acil şifalar versin alican arkadaşımıza. geçmiş olsun
Allah şifa versin. Ben Özel Halk Otobüsü ve Harem-Gebze minibüsleri kadar bencil ve dikkatsiz sürücüler görmedim. Yollar sadece kendileri için yapılmış gibi kullanıyorlar. Özellikle minibüsler çok tehlikeli.
büyük geçmiş olsun, umarım arkadaşımız en kısa sürede kalıcı hasarı olmadan sağlığına tekrar kavuşur, çok üzüldüm gerçekten :(
Arkadasimiza gecmis olsun RABBİM Acil şifalar versin
Allahtan acil şifalar dilerimm
Arkadaşa çok büyük geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Bursa'da olmama rağmen eğer okulum İstanbulda olursa motosiklet kullanmamayı düşünüyorum.
Allah şifa versin ,çok kötü bir olay.BU bariyerler için birşeyler yapmak lazım.hepsinin adam akıllı değişmesi gerekiyor.yıllarca can aldı .hep otomobiller ön planda tutularak yapılıyor.Kıbrısta kaldığım yıllarda birsürü motorcu insanın canına ,sağlığına maal oldu.Her viraja girdiğimde bariyerlere bakmadan mümkünolduğunca uzağından dönüyorum.low side düşsen bile bariyer ayakları tam bir bıçak.Üzerne düşsen ayrı bir dert.
3. dünya ülkesiyiz malesef.
Sol şerit hızlı araçlar için değil, hızlı şoförler içindir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)