Merhaba herkese. Bu seferki kazam motosiklet ile değil bisiklet ile. Motosiklet forumu olduğu için açmayayım dedim ilk başta ama 2 .teker değil mi hepimiz kardeşiz
Gelelim kazama. Yeni bisiklet aldım, kaskımı eldivenimi giyindim çıktım İstanbul turuna. Kartal dan başlayan pedallamam Üsküdar'da kuzenimle buluşup Sarıyer sahiline kadar devam etti. Herşey çok güzel gidiyor müthiş hava, yollar güzel derken Beşiktaş'a kadar geldik. Bu arada İstanbul için en uygun ulaşım aracı bisiklet. Çünkü o iğrenç karşı trafiğinde motosikletleri bile geçtim. Bu demek değildir ki motosikleti bırakalım. Ama bisiklet de alalım Neyse çırağanı geçtik Barbarosa geldik ki gelmez olaydık. Üç şeritli yolun ortasında duran ve içinde bu yolları da yıkayan belediye çalışanlarının olduğu bir kamyonetin kapısı aniden açıldı. Hızım 25 falan ve yavaşlama moduna geçmiştim. Ama herhalde kuzenle konuşurken ya da başka bir şey dikatimi dağıttı, önüme o anlık bakmıyordum. Ve kaçınılmaz son büyük bir şiddet ile kapıya vurdum. Kapı yüksek olduğundan dolayı üstünden uçma durumu olmadı ve boynum kapının kenarına yani uç yere gelmiş. Çarpmanın ardından yere düştüm ama bilincim açık. Yalnız yerden kalkamadım. Boynum hareket etmiyor. Dedim felç olduk. Çok şükür omurilik ile ilgili bir sorun yokmuş.Kaza şokuyla hareket edemedim. Tabi klasik manzara başımda bir ton insan. Meraklı gözlerle bakıyorlar. Ama yerde öyle yatmak çok kötüymüş Motorcu arkadaşlar durdular moral verenler oldu falan. Ambulans çağırıldı ve tam 120 saniyede olay yerine intikal etti. Kazanın İstanbul'un göbeğinde olmasının etkisi herhalde. Sonra hastaneye kaldırıldım tabi. Röntgen çekildi, çok şükür hiç bir şeyim yok ama boynum iki boyun oldu yani o kadar şişti . Yarım saat yattıktan sonra gönderdiler. Hastaneden çıktık karakola gittik ifade vermeye. Vermez olaydık 2 saat sürdü. Ve sonuç bir tane saçam sapan kağıt(Hastaneye verilecekmiş, işin yoksa bir daha git hastaneye). Karakol mevzusuna takılmıyorum fazla. Daha sonra eve geldim. Kaza saat 19.01 de oldu eve gelmem 24:00 ı buldu. Şu anda daha iyiyim ama kafamı çevirirken zorlanma var.
Sonuç olarak bu ülkede yürürken bile kask takmak gerekiyor bence. Motosiklet ya da bisiklet kullanırken kask takmayanların vay haline. Zaman ayırıp okuduğunuz için şimdiden teşekkür ederim.
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur takalım