Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

2. iki teker kazam :(

REKLAM ALANI
    Reşit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba herkese. Bu seferki kazam motosiklet ile değil bisiklet ile. Motosiklet forumu olduğu için açmayayım dedim ilk başta ama 2 .teker değil mi hepimiz kardeşiz

Gelelim kazama. Yeni bisiklet aldım, kaskımı eldivenimi giyindim çıktım İstanbul turuna. Kartal dan başlayan pedallamam Üsküdar'da kuzenimle buluşup Sarıyer sahiline kadar devam etti. Herşey çok güzel gidiyor müthiş hava, yollar güzel derken Beşiktaş'a kadar geldik. Bu arada İstanbul için en uygun ulaşım aracı bisiklet. Çünkü o iğrenç karşı trafiğinde motosikletleri bile geçtim. Bu demek değildir ki motosikleti bırakalım. Ama bisiklet de alalım Neyse çırağanı geçtik Barbarosa geldik ki gelmez olaydık. Üç şeritli yolun ortasında duran ve içinde bu yolları da yıkayan belediye çalışanlarının olduğu bir kamyonetin kapısı aniden açıldı. Hızım 25 falan ve yavaşlama moduna geçmiştim. Ama herhalde kuzenle konuşurken ya da başka bir şey dikatimi dağıttı, önüme o anlık bakmıyordum. Ve kaçınılmaz son büyük bir şiddet ile kapıya vurdum. Kapı yüksek olduğundan dolayı üstünden uçma durumu olmadı ve boynum kapının kenarına yani uç yere gelmiş. Çarpmanın ardından yere düştüm ama bilincim açık. Yalnız yerden kalkamadım. Boynum hareket etmiyor. Dedim felç olduk. Çok şükür omurilik ile ilgili bir sorun yokmuş.Kaza şokuyla hareket edemedim. Tabi klasik manzara başımda bir ton insan. Meraklı gözlerle bakıyorlar. Ama yerde öyle yatmak çok kötüymüş Motorcu arkadaşlar durdular moral verenler oldu falan. Ambulans çağırıldı ve tam 120 saniyede olay yerine intikal etti. Kazanın İstanbul'un göbeğinde olmasının etkisi herhalde. Sonra hastaneye kaldırıldım tabi. Röntgen çekildi, çok şükür hiç bir şeyim yok ama boynum iki boyun oldu yani o kadar şişti . Yarım saat yattıktan sonra gönderdiler. Hastaneden çıktık karakola gittik ifade vermeye. Vermez olaydık 2 saat sürdü. Ve sonuç bir tane saçam sapan kağıt(Hastaneye verilecekmiş, işin yoksa bir daha git hastaneye). Karakol mevzusuna takılmıyorum fazla. Daha sonra eve geldim. Kaza saat 19.01 de oldu eve gelmem 24:00 ı buldu. Şu anda daha iyiyim ama kafamı çevirirken zorlanma var.

Sonuç olarak bu ülkede yürürken bile kask takmak gerekiyor bence. Motosiklet ya da bisiklet kullanırken kask takmayanların vay haline. Zaman ayırıp okuduğunuz için şimdiden teşekkür ederim.

(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur takalım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    feliçita - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PİAGGİO BEVERLY 500**2006**
    geçmiş olsun diyorum..talihsiz bir kaza.umarım sende bir şey yoktur..okurken içim acıdı..benimde en korktuğum şey bir arabanın yanından geçerken aniden kapının açılması..tekrar tekrar geçmiş olsun kardeşim..
    apachi'ler ve kendini apachi hissedenler beni yasaklı listesine ekleyin...

Motosikleti
    gt250R Siyah
    geçmiş olsun daha dikkatli olmak gerek
    İnsanlar söylediklerinizi ya da yaptıklarınızı unutur! Ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz...

emre_tnl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bir bisikletli de benim geçmiş olsun. aman dikkatli olalım...
    Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!

innovacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda 600rr
    geçmiş olsun umarım kısa sürede sağlığına kavuşursun

Teşekkür ederim herkese.

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    aman reşitim. geçmiş olsun, ucuz atlatmışın hakkaten

kapı açma mevzuu bisiklet üzerindeyken daha tehlikeli oluyor. bende bisiklet kullanıyorum ordan biliyorum birkaç ciddi tehlike yaşadım ama hiç kazam yok şükür (bisiklet üzerinde daha iyiyimdir ayıptır söylemesi)

[neyseki ciddi bişeyin yokki smile koya koya yazabiliyoruz ]
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aman reşitim. geçmiş olsun, ucuz atlatmışın hakkaten

kapı açma mevzuu bisiklet üzerindeyken daha tehlikeli oluyor. bende bisiklet kullanıyorum ordan biliyorum birkaç ciddi tehlike yaşadım ama hiç kazam yok şükür (bisiklet üzerinde daha iyiyimdir ayıptır söylemesi)

[neyseki ciddi bişeyin yokki smile koya koya yazabiliyoruz ]
    Sağol Koraycım. Harbiden ucuz atlattım. Ama bir insan neden orta şeritte iken kapıyı açar ki Bisiklete de yeni adapte oluyorum zaten (yol bisikleti). Frenler biraz zayıf. Zaten fark etmedim. Daha dikkatli olacağız. Allah hepimizi korusun. Yuvacık'a gelemeyeceğim. En yakın dürüm partisinde görüşmek dileğiyle. Kal sağlıcakla

umtuls - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun. her zaman dikkatli olmak dileği ile. kendimizden değil karşımızkdaki araçlardan şüphe duymalıyız daima.
    Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim.

hello_moto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Geçmiş olsun.

Bence bisikletle, Kartal dan Beşiktaş a gelmek de biraz yormuş olabilir.

Birden (kondüsyonsuz) o kadar yol yapmak da tehlikeli gibi geldi.

Ama bir şey olmaması iyi.

Allah sağlık versin.

AguilaNegra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ucuz atlatmışsın kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle.

Alıntı hello_moto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun.

Bence bisikletle, Kartal dan Beşiktaş a gelmek de biraz yormuş olabilir.

Birden (kondüsyonsuz) o kadar yol yapmak da tehlikeli gibi geldi.

Ama bir şey olmaması iyi.

Allah sağlık versin.
    Kondisyonsuz değilim. Kaza yorgunluktan olmadı tamamen benim dikkatsizliğim. Ama yorgunlğa bağlı değildi Teşekkür ederim

Bado - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Mh Drift-Peugeot Trekker-Mondial UKH
    Gecmis olsunnn. Tekrarindan korusun Allah
    Lets do it all today and worry bout it all tomorrow

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    geçmiş olsun adamım dikkat et ...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)