İstanbul Maltepe Süreyya plajında motor kazası.
Reklamlar
-
Abim şimdi aradı belirttiğim mevkiide bisikletle giderken görmüş. Bir araba ile motor çarpışmış, motor sürücüsü fırlamış, kolu kopmuş 1 saat önce olmuş kaza, ambulans daha 2 dk önce gelmiş. Motor sürücüsü, canlı, bilinci açık ve kol o durumdayken 1 saat bekletilmiş. İnşallah bir yakınınız değildir, inşallah yaşar ve kolunu kaybetmez. Çok üzüldüm ya akşam akşam of ..
Reklamlar
-
-
Motorunun modeli neymiş? Bu konuda bilgi varmı? plakayı alsaymış keske belki birinin tanıdığı falandır burda. İnsallah hayati tehlikeyi atlatmıştır ve kol yerine dikilir..
-
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Motorunun modeli neymiş? Bu konuda bilgi varmı? plakayı alsaymış keske belki birinin tanıdığı falandır burda. İnsallah hayati tehlikeyi atlatmıştır ve kol yerine dikilir..
Abime sordum onları ama kaza olduktan kısa süre sonra çekici gelmiş motoruda arabayıda götürmüş. Abim motorlardan çok anlamaz o yüzden modelini bilmiyo, plakayada bakmamış. Kartal devlet hastanesine götürmüşler motor sürücüsünü. 25 yaş civarında bir genç diye tanımladı abim. Bakalım abim bi eve gelsinde belki beraber hastaneye gidicez durumu sormaya, ziyaret etmeye moral vermeye falan. Akşam akşam çok dert oldu içime =/
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:10 ----------
Bozkurt74 adlı üyeden alıntı
Kazazede arkadaşımıza çok geçmiş olsun.
Kaza 1 saat önce olmuş ve ambulans 2 dk önce gelmiş ha
?Yazık yazık,içler acısı haldeyiz ve sağlıkta çağ atladık
?
Ambulans 1 saatte, çekici 15 dk içinde geliyo üstadım sen düşün ..
-
hep aynı yer...
orda göbekten çıkıpta gazlayan çok...
Allah acil şifalar versin kaza geçiren arkadaşımıza...
-
Allah acil şifalar versin çok uzuldum :( o yolda çok makas vs atiliyor. Dikkatinizi bir an olsun dagitmamaniz lazim orada giderken.
---İTÜ Makina Mühendisliği 2009---
2009-2010 UYARI Model Uydu Takımı
2010- ? ITU Formula SAE Takımı
-
bu günde kızıltoprakda,sabah 8:00 gibi kaldırımda yürüyen bi adama motor çarptı,yanlış anlaşılma olmasın motorda kaldırımda tapa gaz açmış geliyordu...
zavallı şeytan..bana ne verebilirsinki?-faust
-
Geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşur her kımse ambulans konusu ise gercekten vahım bır durum ALLAH o ambulansada acıl şifalar versın buyuk ihtımal onlarda bır zeka gerılığı var sanırım .
-
akşam 20:00 den beri o yol kenarında 3 arkadaş daha muhabbet ediyor ve geçen motorlara bakıyoruz,muhtemelen yanımızdan geçen arkadaşlardan bir tanesidir kazaya karışan.
izlenimlerim:
bir çoğu 600 ss ve üzeri makinalar
ardçıları dahil kaskları yok
birden gaz verip aralardan fırlamalar
kaza olması gayet doğal
hala akıllanmadığımızı gözlerimle gördüm ve eve geldim bu haberle karşılaştım
geçmiş olsun diyorum
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
honda cbr 125 rr miş motor. Kaza ise motorun son hız kırmızı ışıktan geçip, paralel geçiş yapan, henüz kalkmış bir arabaya çarpmasıyla oluyor.
Allah acil şifalar versin ..
-
Allah acil şifalar versin.İstanbul'da motosiklet sürücüsü olmak daha da zor.Ama bir arkadaşın dediği gibi şunu görüyorum 600 cc SS motor sahipleri bu konuda çok dikkatsiz aşırı agresif sürüyorlar artçılarında kask olmuyor.Ben kasksız artçı almıyorum hadi zorunda kaldım diyelim ben kaskımı veriyorum sonuçta can taşıyoruz.Lütfen tüm motosikletçi kardeşlerim bomboş düz yolda dahi dikkatli olsunlar.
-
[B][COLOR="Sienna"]Cesaret korkmamak değildir.Aksine çok korkmak ama yine de ben varım diyebilmek ve harekete geçmektir...[/COLOR][/B]
-
2-3 akşamda bir orda takılırım...
yapılanları ve edilen muhabbetlere sürekli şahid oluyorum...
insana nedense orda bir gaz gelmiyor değil...
artık havasındanmıdır suyundanmı bilemem ama....
-
Orası Oldum Olası Öyle .. Yarın Cumartesi İsteyen yarın gitsin bi baksın daha neler görücek .. Orada Ne Kazalar Oldu Ne Canlar Verildii .. Arkadaşımıza Geçmiş Olsun
[b] .. Bir Gün 4 Teker İstersem 1 Motosiklet Daha Alırım ! Bırakın Şeytanla Aramdaki Kontağı :wiinkk: .. [/b]
-
Geçmiş olsun ama arkadaşlar unutmayın ambulanslar uçmuyorlar. İstanbul trafiği kime yol veriyorki ambulanaslara yol versin. Ambulansa gelene kadar kaza syretmek için yavaşlayan duran , hatta karşı şeritte olmasına rağmen durup kazayı seyretmeye çalışan yada tek uyanık kendisi sanıp emniyet şeridini işgal edenler vsvsvsvsvsvsvs hepsi şuçsuz sadece ambulansmı suçlu. ?
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
acayüp adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun ama arkadaşlar unutmayın ambulanslar uçmuyorlar. İstanbul trafiği kime yol veriyorki ambulanaslara yol versin. Ambulansa gelene kadar kaza syretmek için yavaşlayan duran , hatta karşı şeritte olmasına rağmen durup kazayı seyretmeye çalışan yada tek uyanık kendisi sanıp emniyet şeridini işgal edenler vsvsvsvsvsvsvs hepsi şuçsuz sadece ambulansmı suçlu. ?
çekicide o trafikte durup kazayı izleyen araçların arasında geliyor kaza yerine ama neden ambulans tan 45 dk önce orada oluyor.. biraz mantıklı olun lütfen.. çekiciler uçuyormu ?
-
gecmis olsun inş motor sahibi sağlına kavuşur
-
internette haberi var mi bu kazanın?bulan varsa link atabilir mi?
---İTÜ Makina Mühendisliği 2009---
2009-2010 UYARI Model Uydu Takımı
2010- ? ITU Formula SAE Takımı
-
bu haberleri duyunca insan ister istemez motordan soğuyor
-
kral recep adlı üyeden alıntı
bu haberleri duyunca insan ister istemez motordan soğuyor
aynen sana katılıyorum çevremdekilere gel arkama atla diyorum gezelim ,yok gelmem motor işi şeytan işi diyorlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)