Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İstanbul Maltepe Süreyya plajında motor kazası.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Önce Keeway Superlight 150 Sonra Virago 535 \o/
    Abim şimdi aradı belirttiğim mevkiide bisikletle giderken görmüş. Bir araba ile motor çarpışmış, motor sürücüsü fırlamış, kolu kopmuş 1 saat önce olmuş kaza, ambulans daha 2 dk önce gelmiş. Motor sürücüsü, canlı, bilinci açık ve kol o durumdayken 1 saat bekletilmiş. İnşallah bir yakınınız değildir, inşallah yaşar ve kolunu kaybetmez. Çok üzüldüm ya akşam akşam of ..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Bozkurt74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 model kara YBR
    Alıntı congala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abim şimdi aradı belirttiğim mevkiide bisikletle giderken görmüş. Bir araba ile motor çarpışmış, motor sürücüsü fırlamış, kolu kopmuş 1 saat önce olmuş kaza, ambulans daha 2 dk önce gelmiş. Motor sürücüsü, canlı, bilinci açık ve kol o durumdayken 1 saat bekletilmiş. İnşallah bir yakınınız değildir, inşallah yaşar ve kolunu kaybetmez. Çok üzüldüm ya akşam akşam of ..
    Kazazede arkadaşımıza çok geçmiş olsun.
    Kaza 1 saat önce olmuş ve ambulans 2 dk önce gelmiş ha?Yazık yazık,içler acısı haldeyiz ve sağlıkta çağ atladık?

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motorunun modeli neymiş? Bu konuda bilgi varmı? plakayı alsaymış keske belki birinin tanıdığı falandır burda. İnsallah hayati tehlikeyi atlatmıştır ve kol yerine dikilir..

Motosikleti
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorunun modeli neymiş? Bu konuda bilgi varmı? plakayı alsaymış keske belki birinin tanıdığı falandır burda. İnsallah hayati tehlikeyi atlatmıştır ve kol yerine dikilir..

Abime sordum onları ama kaza olduktan kısa süre sonra çekici gelmiş motoruda arabayıda götürmüş. Abim motorlardan çok anlamaz o yüzden modelini bilmiyo, plakayada bakmamış. Kartal devlet hastanesine götürmüşler motor sürücüsünü. 25 yaş civarında bir genç diye tanımladı abim. Bakalım abim bi eve gelsinde belki beraber hastaneye gidicez durumu sormaya, ziyaret etmeye moral vermeye falan. Akşam akşam çok dert oldu içime =/

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:10 ----------

Alıntı Bozkurt74 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kazazede arkadaşımıza çok geçmiş olsun.
    Kaza 1 saat önce olmuş ve ambulans 2 dk önce gelmiş ha?Yazık yazık,içler acısı haldeyiz ve sağlıkta çağ atladık?
    Ambulans 1 saatte, çekici 15 dk içinde geliyo üstadım sen düşün ..

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    hep aynı yer...
    orda göbekten çıkıpta gazlayan çok...
    Allah acil şifalar versin kaza geçiren arkadaşımıza...

erimozel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150
    Allah acil şifalar versin çok uzuldum :( o yolda çok makas vs atiliyor. Dikkatinizi bir an olsun dagitmamaniz lazim orada giderken.
    ---İTÜ Makina Mühendisliği 2009---
    2009-2010 UYARI Model Uydu Takımı
    2010- ? ITU Formula SAE Takımı

Motosikleti
    vz 800 marauder oldu :)
    bu günde kızıltoprakda,sabah 8:00 gibi kaldırımda yürüyen bi adama motor çarptı,yanlış anlaşılma olmasın motorda kaldırımda tapa gaz açmış geliyordu...
    zavallı şeytan..bana ne verebilirsinki?-faust

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    Geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşur her kımse ambulans konusu ise gercekten vahım bır durum ALLAH o ambulansada acıl şifalar versın buyuk ihtımal onlarda bır zeka gerılığı var sanırım .

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    akşam 20:00 den beri o yol kenarında 3 arkadaş daha muhabbet ediyor ve geçen motorlara bakıyoruz,muhtemelen yanımızdan geçen arkadaşlardan bir tanesidir kazaya karışan.

izlenimlerim:

bir çoğu 600 ss ve üzeri makinalar

ardçıları dahil kaskları yok

birden gaz verip aralardan fırlamalar

kaza olması gayet doğal

hala akıllanmadığımızı gözlerimle gördüm ve eve geldim bu haberle karşılaştım

geçmiş olsun diyorum
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Motosikleti
    honda cbr 125 rr miş motor. Kaza ise motorun son hız kırmızı ışıktan geçip, paralel geçiş yapan, henüz kalkmış bir arabaya çarpmasıyla oluyor.

Allah acil şifalar versin ..

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Allah acil şifalar versin.İstanbul'da motosiklet sürücüsü olmak daha da zor.Ama bir arkadaşın dediği gibi şunu görüyorum 600 cc SS motor sahipleri bu konuda çok dikkatsiz aşırı agresif sürüyorlar artçılarında kask olmuyor.Ben kasksız artçı almıyorum hadi zorunda kaldım diyelim ben kaskımı veriyorum sonuçta can taşıyoruz.Lütfen tüm motosikletçi kardeşlerim bomboş düz yolda dahi dikkatli olsunlar.

Motosikleti
    Mondial 125 zn...Ufukta cbr 125 r : )
    Alıntı congala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abime sordum onları ama kaza olduktan kısa süre sonra çekici gelmiş motoruda arabayıda götürmüş. Abim motorlardan çok anlamaz o yüzden modelini bilmiyo, plakayada bakmamış. Kartal devlet hastanesine götürmüşler motor sürücüsünü. 25 yaş civarında bir genç diye tanımladı abim. Bakalım abim bi eve gelsinde belki beraber hastaneye gidicez durumu sormaya, ziyaret etmeye moral vermeye falan. Akşam akşam çok dert oldu içime =/

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:10 ----------

Ambulans 1 saatte, çekici 15 dk içinde geliyo üstadım sen düşün ..
    Öncelikle kaza geçiren arkadaşımıza çok büyük geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin inşallah...Bu arada ne yazık ki durumun dediğiniz gibi.Biz de arabayla kaza yaptığımızda nerden duydular bilmiyorum(kimse haber vermedi) 10 dakika sonra çekici başımızdaydıKoyun can derdinde kasap et derdinde misali.Abi şu fiyata arabayı götürürüm,yav kardeşim kasko var sen karışma onlar çekici gönderir vs. vs...Maalesef ambulans 45 dakika sonra teşrif edebilmiştiAllah'dan kimsede bir şey yoktu sadece tedbir amaçlı hastaneye gittik vs. vs...Tekrar geçmiş olsun,valla içim acıdı ya...
    [B][COLOR="Sienna"]Cesaret korkmamak değildir.Aksine çok korkmak ama yine de ben varım diyebilmek ve harekete geçmektir...[/COLOR][/B]

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    2-3 akşamda bir orda takılırım...
    yapılanları ve edilen muhabbetlere sürekli şahid oluyorum...
    insana nedense orda bir gaz gelmiyor değil...
    artık havasındanmıdır suyundanmı bilemem ama....

Motosikleti
    TheOkuss '11
    Orası Oldum Olası Öyle .. Yarın Cumartesi İsteyen yarın gitsin bi baksın daha neler görücek .. Orada Ne Kazalar Oldu Ne Canlar Verildii .. Arkadaşımıza Geçmiş Olsun
    [b] .. Bir Gün 4 Teker İstersem 1 Motosiklet Daha Alırım ! Bırakın Şeytanla Aramdaki Kontağı :wiinkk: .. [/b]

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Geçmiş olsun ama arkadaşlar unutmayın ambulanslar uçmuyorlar. İstanbul trafiği kime yol veriyorki ambulanaslara yol versin. Ambulansa gelene kadar kaza syretmek için yavaşlayan duran , hatta karşı şeritte olmasına rağmen durup kazayı seyretmeye çalışan yada tek uyanık kendisi sanıp emniyet şeridini işgal edenler vsvsvsvsvsvsvs hepsi şuçsuz sadece ambulansmı suçlu. ?
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

bosnak_semko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 800
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun ama arkadaşlar unutmayın ambulanslar uçmuyorlar. İstanbul trafiği kime yol veriyorki ambulanaslara yol versin. Ambulansa gelene kadar kaza syretmek için yavaşlayan duran , hatta karşı şeritte olmasına rağmen durup kazayı seyretmeye çalışan yada tek uyanık kendisi sanıp emniyet şeridini işgal edenler vsvsvsvsvsvsvs hepsi şuçsuz sadece ambulansmı suçlu. ?
    çekicide o trafikte durup kazayı izleyen araçların arasında geliyor kaza yerine ama neden ambulans tan 45 dk önce orada oluyor.. biraz mantıklı olun lütfen.. çekiciler uçuyormu ?

utkan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    gecmis olsun inş motor sahibi sağlına kavuşur

erimozel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150
    internette haberi var mi bu kazanın?bulan varsa link atabilir mi?
    ---İTÜ Makina Mühendisliği 2009---
    2009-2010 UYARI Model Uydu Takımı
    2010- ? ITU Formula SAE Takımı

bu haberleri duyunca insan ister istemez motordan soğuyor

halepli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha cygnus l
    Alıntı kral recep adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu haberleri duyunca insan ister istemez motordan soğuyor
    aynen sana katılıyorum çevremdekilere gel arkama atla diyorum gezelim ,yok gelmem motor işi şeytan işi diyorlar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)