19 Mayis Ataturku anma Genclik ve Spor bayramimiz kutlu olsun
Reklamlar
-
Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı olan 19 Mayis yani bugun , Turk gencliginin Ataturkun ilkelerine ve biricik Bayragina her zaman sahip cikmanin onurlu gorevini kutladigi en guzel bayramdir. Evimizin ve is yerimizin onune o guzel bayragimizi asalim, ve onunla gurur duyalim.MT ailesinin 19 Mayis bayrami kutlu olsun. Bugun ozgur ve sporcu bir motorcu isek , bu Cumhuriyeti kuran , kurucu atalarimiz sayesindedir.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Reklamlar
-
Herkesin bayramı kutlu olsun
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Motosiklet Eğitmeni
Gençler bayraminiz kutlu olsun.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
Hepimizin bayramı kutlu olsun.
-
Hepimizin bayramı kutlu olsun.. Nice bayramlara
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
-
Motosiklet Eğitmeni
Ne diyorduk?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
Bayramımız tüm ulusumuza kutlu olsun...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
konser varmış giden yokmu ya
-
19 Mayıs 1919 Türk Devleti'nin fiilen temellerinin atıldığı gündür ve Türkiye Cumhuriyeti tarihimizin başlangıcıdır.
Yüce Önder Atatürk'ün Büyük Nutkunu bu olayla başlatmıştır , bu günden sonra doğum gününü soranlara ise 19 Mayıs demiştir.
Tüm Ulusumuzun 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
Bu nasıl bir coşku, bu nasıl bir ATA sevgisi; ATA özlemi...
ATA'm bize sunduğun bu ülkeyi ve güzellikleri hiç bir zaman nankörlük edip unutmayacağız; seni seviyoruz ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
Benim için biraz hüzünlü bir bayram oldu. Yeni motorumla bir kaç günlük ege gezisi planlamıştım. İptal etmek zorunda kaldım.
Bayramınızı kutlarım.
-
tum ulusumuza kutlu olsun da keşkede akşam bu bayram kapsamında özel bi maç filan olsada izlesek yaa bizim kadar bu bayramı kimlerin önemsediği bariz şekilde ortada
-
-
-
Super Moderator
Öncelikle hepimizin Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu ve mutlu olsun...
Konu ve konudaki mesajlar kadar az ama öz, yine de içi dolu, içi huzurlu, kuvveti ve güveni tam Türk ve Cumhuriyet Gençliği'nin gücünün daim olmasını dilerim.
Her ne kadar günümüzde Mustafa Kemal Atatürk'ün
Gençlerin her şeyden önce millete güven vermeleri gereklidir.
sözü gerçeklik ve geçerliliğini oldukça hissettirmeye başlamışsa da, umarım yakın zamanda ideali hatırlayıp;
Muhterem Gençler, hayat mücadeleden ibarettir. Bundan dolayı hayatta yalnız iki şey vardır. Kazanmak, yenilmek. Size, Türk Gençliği’ne terk edip bıraktığımız vicdani emanet, yalnız ve daima kazanmaktır ve eminim daima kazanacaksınız. Milleti yükseltmek için yapılacak şeylerde, atılacak adımlarda kesinlikle tereddüt etmeyin. Milleti yükseltmek için dikilecek engellere hep birlikte engel olacağız. Bunun için beyinlerinize, irfanlarınıza, bilgilerinize, gerekirse bileklerinize, pazularınıza, bacaklarınıza başvuracak, fakat sonuçta mutlaka ve mutlaka o amaca varacağız... Bu millet, sizin gibi evlatlarıyla layık olduğu olgunluk derecesini bulacaktır.
sözü ışığında sonuna kadar yürümeye devam ederiz.
-
bu bayram samsunda bi ayrı kutlanıyor tabi
coq adlı üyeden alıntı
Gençler bayraminiz kutlu olsun.
abi ehtiyarların bayramı yan topacta kutlanıyor
-
Stadyumlarda eski bayramları görmüş yaşamış biri olarak bugün içimde yine bir heyecanla uyandım, eski günlere geri dönmemiz pek uzak görünmüyor artık, boğazına kadar pisliğe batmış, hırsızlık talan ve israfın tavan yaptığı bu yeni Türkiye’yi ben hiç sevmedim, Mustafa Kemal Atatürk’ün 1919 da ki heyecanı ve ruhu ile gelecek günlerin hepimiz için daha bolluk bereketli, sağlıklı aydınlık olması dileğimle bayramınız kutlu olsun.
-
19 Mayıs Atamızı Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'mız tüm ulusumuza kutlu olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)