Genç futbolcu Motosiklet kazası
Reklamlar
-
otopsici adlı üyeden alıntı
o aileye sormak lazım hastaneyi ve sağlıkçıları suçlayacağınıza oğlunuza kask tak dediler mi nasıl bir cesaretle çocuklarını korumasız motora bindiriyorlar bu ihmalkarlığın hesabını acaba o aileden kim soracak
yaralanınca hastaneye gelince hepsi bir ağızdan sağlıkçıların ihmali diye anırırken o çocuğun kasksız üstelik şehirler arası yola çıkması kimin ihmali
yazık değilmi gencecik çocuğa ailesinin ihmali yüzünden ölmüş resmen
ailede kendi suçlarını bildikleri için akılları sıra vicdanlarını rahatlatma derdindeler
allah rahmet eylesin.
kask takmamak tabiki ihmalkarlık.
bence de sağlıkçıları suçlamaktan ziyade ameliyathanede o an başka bir ameliyat olup olmadığı da araştırılmalı..
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Reklamlar
-
Denizli İl Temsilcisi
selçuk oyle bi yer hatta biz mt gezisinde şaşkınlık krizine girmiştik 52 motor saydık 1 kaks gorduk oda koluna takmıştı trafik polisi vardı hatta biz arken polise sorduk ne iş gibisinden abim dedi ben ceza yazamam yazsam sürerler doğuya dedi burası tail şehrdir hakimlerin savcıların komserlerin dediydi
-
-
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine allahtan sabır dilerim
-
Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin..
-
Allah rahmet eylesin.Daha hayatının baharında olan bu kardeşimizin ölümü çok üzücü.Ne yazık ki cahillik mi dersiniz,yoksa kendine aşırı güven mi...?Kask takmamak,-30 derece bir soğukta atletle gezmek gibi bir şeydir.Muhtemelen zatüre olursunuz.Aynı motor kazasında hayatınızı kaybedeceğiniz gibi...Tekrar Allah rahmet eylesin.Yakınlarına sabır diliyorum.
[B][COLOR="Sienna"]Cesaret korkmamak değildir.Aksine çok korkmak ama yine de ben varım diyebilmek ve harekete geçmektir...[/COLOR][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)