Teşekkür ederim sozyurt
Teşekkür ederim sozyurt
Al bir Mz dünyayı gez...
motorun hayırlı olsun... mz çok vefalı bir motordur... 4 adet mz im oldu.... eğer 2 zamanlı motora binecek olsam yine mz e binerim... bu arada 1991 model alman mz imden aldığım zevki başka hiç bir motordan almamıştım....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
buda benimkiydi. 99. seninki inşallah bundanda iyi olur....
Now the world is gone. Im just one.
mehmet güle güle kullan yakında bende bir topic açarım herhal mz bambaşka 100 cc den geçiş için ne derece ideal ama (elite 100 cc den 350 cc ye ) ne mantıksa
DÖRT TEKERDEN VAZGEÇTİK İKİ TEKERİ Bİ DENEYELİM DEDİK
Sağol mohonium.Motosikletin mantığını kavradıktan sonra 600 lük bir motora bile geçsen çok farketmez bence.Gücü kontrol etmek senin elinde.Kendine hakim olduktan sonra motorun hacmi çok önemli değil.Son söz olarak KONTROLSÜZ GÜÇ,GÜÇ DEĞİLDİR...
Al bir Mz dünyayı gez...
hayırlı olsun güle güle kullan...benimde ilk moturum 1998 yılında aldığım 90 model beyaz kafa alman 251 mz di...o benim ben onun az kahrımızı çekmedik birbirimizin .301 fun herzaman favorim olmuştur...kazasız belasız inşallah
fun bence müthiş bir görüntüsü var nerdeyse bir enduro tabi ön cam ve arkaya çanta takımı ile bir izmire geldiğimde azcık kurcalarım izin varsa tabi
DÖRT TEKERDEN VAZGEÇTİK İKİ TEKERİ Bİ DENEYELİM DEDİK
Çık gel birgün inciraltına semaver toplantımıza.Bak,test et,kurcala
Al bir Mz dünyayı gez...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)