geçmiş olsun
geçmiş olsun
geçmiş olsun arkadaşım...sigorta ,kaza,firar gibi konular hakkında bilgi verilmiş zaten. sana kalan biran önce iyileşmek ve şu kaçan aracın şöförüne haddini bildirmek, savcılığa suç duyurusunda bulunmayı aman unutmayalımda,
Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!
geçmiş olsun, mobese kayıtları için dilekçe ver veya o civardaki işyerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını 2 gün içinde soruştur. çoğu işyeri hard disk yeri dolayısıyla en afzla 48 saat sonra otomatikman sildiriyor.
keşk plakasını alabilseydin :(
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
çok geçmiş olsun allah şifa versin.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
öncelikle geçmiş olsun. umarım saglıgın en kısa zamanda yerine gelir.
trafik sigortaları karşı tarafın hasarını karşılamakla yükümlüdür. bu nedenle araç sürücüsüne ulaşmadan hem hastane masraflarını hemde aracının masrafları cebinden ödemek durumundasın.
bir avukattan yardım talep edebilirsin. yaralanmalı kazalarda polis olay yerine gelmişse tutanak tutmak zorundadır.
eger aracın marka ve model ve rengini, hatırlayabiliyorsan emniyetten yardım iste. olmadı savcılıga suç duyurusunda bulun. mobese kayıtlarından çevredeki güvenlik kameralarından araç sürücüsü tesbit edilebilir.
ama burası türkiyedir. ben olsam kesinlikle bir avukattan yardım alır konunun peşini bırakmazdım zararımın hem maddi hem manevi olarak karşılanmasını isterdim.
allah korusun hadi sakat kalsaydın yada daha kötüsü hayatını kaybetseydin bu karaktersiz adammın yanına kar mı kalacaktı. insanlık ölmüş.
çok geçmiş olsun.nası bı ınsan sebep oldugu acıya bakıp gıdebılır bılemıyorum.
'4' TEKER BEDENİMİ, '2' TEKER RUHUMU TAŞIR !
Geçmiş olsun... izmirin buca semtinde benim başıma böyle bi olay gelmişti allahtan hakimiyeti toparlayıp düşememeyi becermiştim...Sadece sağ grenaj ve egsoz korumasında zarar vardı.Malum tecrübesizlik kendim karşılamıştım...
geçmiş olsun..
If you touch my bike, I'll touch your girl.
geçmiş olsun, umarım çarpıp kaçan haysiyetsiz en kısa zamanda bulunur
Geçmiş olsun. En kısa zamanda, eski sağlığına kavuşmanı dilerim..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Geçmiş olsun..Yaptığın kazanın % 100 aynısını ben yaptım, anlattığın herşey sanki benim yaptığım kazayı anlatıyor
büyük geçmiş olsun
Gecmis olsun..
Benim anlamadigim..
Nasil bir cesarettirki olay yerinden kacabiliyorlar..
Burada kaza yerini terkettiginiz an ehliyetinizi aliyorlar...
Birakin insani, diyelimki bir hayvana carptiniz..
Kactiniz ve yakalandiniz..
Oy babam oy.. Ayikla pirincin tasini..
Bugün hayvana carpip kactin, yarin insana carpip kacarsin sen diyor hakim
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Bu kısmını çok beğendim. Hatırlıyorumda küçük yaşlardaydım. babam araba ile yol alırken bazen serçe lerin sankı uzerınden gecer gibi olurduk benım içim gider acaba kuşu ezdıkmı dıye dakıkalarca arkamda kuş arardım ki sonuçta bi canlı. Buradaki ise bir insan ! Nasıl bir vicdan avrki çarpıp kacıyor anlamıyorum Allah korusun ya daha ciddi birşey olsaydı. O vatandaş hiçmi vicdan azabı çekmeeycekti. KArdeşim sana büyük geçmiş olsun umarım bir an önce sağlıgına kavuşursun ve sana carpan herıf en kısa zamanda yakalanır.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Arkadaşım öncelikle gecmiş olsun.112 acil de görev yapmaktayım şu an nöbetten yazıyorum.aslında ilk ne olursa olsun aracın plakasını bilmelisin veya bilen birilerini tanımalısın.. Sonrasında biz çıktığımız her vakayı değerlendirir iş kazası, medikal ,trafik kazası , çoklu trafik kazası diye gruplara ayırırız aslında mecburuz çünkü forumlarımızda bu var devamında nerde olursak olalım hangi hastaneye gidersek gidelim bizim hastanemizede gelse böle bi vaka hemen tıbbi müdahelesi yapılırken bi taraftan adri rapor tutulur olay şehir içi şehir dışı olarak ayrılır ve buna göre polis veya jandarma devreye girer veya hastane poliside bu olayı devralabilir kişinin bilinci açık olduğu zaman veya işlemleri bittiğinde kendi beyanı olarak sorgulama yapılır. Sorun burada çıkıyor sanırım sen plakayı bilmiyorsun :( kendi ifaden ne olursa olsun etrafta mobese yoksa veya plakayı bulabileceğin biri bu iş zor veya plakayıda bulsan bu sefer vuruş yerleriniz hangi aracın neresi darbeli bu göz önünde bulundurulacaktır. Ama öteki araçta bi darbe izi yoksa sen ne kadar desende ben bu araca çarpmamak için yattım kalktım veya refüje girdim kesinlikle resmi bi gecerliliği olmayacaktır . Karşı tarafın insanlığına kalır işi anlattığınada bakılırsa zaten insanlık namına bişi yok ... :( büyük gecmiş olsun yüzlerce böyle olaya gittim şahit oldum müdahale ettim benden daha iyi daha detaylı bilen veya polis olan arkadaşlarım olacaktır. Onlarda bu konuda bişiler yazabilirler belki bilmediğimiz bişi vardır. Belki bi yararı olur 0506 204 15 04 yardımcı olmaya çalışırım her zaman tekrar gecmiş olsun .allah şifalar versin.
:bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:
g.olsun kırık bacak benimde korkularımın arasında
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Bana da Beşiktaş'ta çarpıp kaçmışlardı. Hem de 20m ilerde şoför koltuğunda oturan kadın ile yan koltuktaki adam yer değiştirmiş, öyle uzaklaşmışlar.. Sağ olsun bir kurye abi plakayı alıp gelmişti de ancak hakkımı arama şansı bulmuştum. Bütün dava masrafları da plaka sahte çıkınca ayrıca yük olmuştu..........
Sabır diliyorum.. Geçmiş olsun...
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
çok çok geçmiş olsun.... ülkemizde maalesef böyle çarpıp kaçan insan sağlığını hiç sayan şerefsizler mevcut !! eminim etraftan plakasını alanda olmamıştır aman bana bulaşmasın diyerek !!
acil şifalar tekrar geçmiş olsun..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)