Yüce abi, hayırlı olsun güle güle kullan.
Yüce abi, hayırlı olsun güle güle kullan.
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
Eyvallah, teşekürler, teşekkürler....
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
'Mübarek' motor değiştirmek alışkanlık yaptı sende ,ama bu kez ilk ben göremedim
Hayırlısıyla nice keyifli yollara.
All over the world
Hayırlı olsun. Güzel motor yakışmıssınız birbirinize.
Sizinde değişinizle "onnumara" olmuşsunuz
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Hayırlı olur inşallah, Allah kaza ve kötü gün yüzü göstermesin. Günümüz petrol fiyatlarına bakılırsa çok yerinde bir seçim
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
hayırlı olsun
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
Gerçekten on numara oldu. Cbf 150 umduğumdan kat kat daha iyi çıktı. Sağ ol, var ol...
Cep_cell Apo çantayı Cbr 1100x hediye etmişti. Markasını hatırlamıyorum, şu anda da dişarda yğmur yağıyor ve örtünün altında. Sana sonra özelden mesaj atarım. Yalnız biliyorsun bunlar bir fermuarla daha da yükseliyor. Motosiklet mağazası sitelerinde mevcut, yalnız biraz daha küçüğü daha hoş olur. Tabii ki karar senin, fiyatları 100 ile 250 arası değişiyor. Hayırlı olsun...
Abicim hayırlı olsun,dediğini yaptın kısa sürede bakıyorumda.Artık önümüz yaz durmazsın
Hayırlı uğurlu olsun, keyifli kazasız belasız nice uzun km.lere
SEVGİ EYLEM GEREKTİRİR…
Allah tekerini düz bastırsın kaza bela vermesin inşallah... hayırlı olsun uzun yıllar uzun yollar keyifle binmeyi nasip etsin saygılar...
:bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:
Eyvallah tombo kardeş, biz ne zaman durduk ki, gece yarasa sürüşlerimiz bile mevcut..
Fanatik'e, Farukxtm'eye, 54RENA54'de çok teşekkürler, Allah razı olsun..
Güle güle kullanın, hayırlı olsun, 5. motor olmasına rağmen heyecanlısınız, ne mutlu size
Çanta ile ilgili benim de bir sorum var, motorum nisan sonunda geliyor, topcase ben de sevmiyorum ve alacak mıyım almayacak mıyım karar veremedim, siz nasıl idare ediyorsunuz? Örneğin kaskı hep yanınızda taşımak zor gelmiyor mu?
fotolar güzel hayırlı olsun
TRABZON : 4 banka soyguncusunun ağır silahlarla girdiği bankada, 28 silahlı banka müşterisiyle çatışmaya girdiği yerdir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)