Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin.
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin.
İnsanlar söylediklerinizi ya da yaptıklarınızı unutur! Ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz...
abıcım hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesın tekerın yere düz bassın
cbf cıler için yenı bır lider gerekıyordu inşallah hakkında hayırlısı olur yakışır abıcım
Yeni motosikletini, güle güle ve kazasız belasız kullanmanı dilerim.
Fotoğraflar'da çok güzel.. Tekerin düz bassın..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
valla kendim almış gibi sevindim yüce abi gerçii motorun varmıydı yokmuydu ona bile hiç dikkat etmemiştim cbr den filan haberim yoktu sen işini bilirsin gerçii yaa sana akıl vermek haddime düşmez ancak adına çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sevgili abim ,üfül üfül takılırız inşallah allah ömür versin hepimize ,şu havalar bir düzelse düşeceğim o taraflara doğru samet abiye sana ve ramazana bizzat uğrayacağım vaktim yeterse hepinize selamlar...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:14 ----------
valla bu konuda iddialıyım tüy sıklette ıslak halde 35 kilo geliyorum benim küheylan umursamıyo bile beni
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Hayırlı uğurlu olsun abi güle güle kullan..
Bende cbf'ten Cbr'a geçtim yanlış mı ettim ki
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Hayırlı olsun abi aramıza hoşgeldin ya çanta süper durmuş tam spor görünüm kazandırmış cbf150 ye ben de mi alsam acaba
Yüce abi selamun aleyküm yeni canavar hayırlı olsun allah kaza bela vermesin...
Yüce baba, kazasız belasız, hayırlı olsun güzel adam
Hayirli olsun..
Güle güle kullan..
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Hayirli olsun..güle güle kullanmanız dileklerimle.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
uzun km'lerde keyifle kullanmanız dileği ile....
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
hayirlı olsun güle güle kullanın motorla güzel bi ikili olmususnuz cbr den daha hoş olmuş die düşünüyorum
Hayırlı olsun abi,keyifli sürüşler..
Hepinizden Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim. İnanın 5. motorum olmasına rağmen heyecandan uyuyamıyorum.
Askon metehan bizi kendine çırak yapsın yeter..
İrfan mutlaka bekleriz kardeşim...
Emrah.ark her iki motorun birbirine üstün ve farklı tarafları var. Cbr'nin arka freni şahane...
Kızılkurt spor görünüm seviyorsan tavsiye ederim.
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
hayırlı olsun tekeriniz düz bassın cbr dan cbf farklı bi geçiş olmuş ama güzel olmuş
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Hayırlı olsun
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Cbf size daha çok yakışmış hayırlı olsun güle güle kullanın.
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
Motorunuz hayırlı olsun.. Yeni kasa simsiyah bi CBR125 de size yakışırmış hani. Tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)