geçmiş olsun.
acil şifalar dilerim.
geçmiş olsun.
acil şifalar dilerim.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Öncelikle geçmiş olsun diyorum.Allah acil şifa verir inşallah kardeşim.
Motor benim için bitti diyorsun ama bak hala motosiklet forumlarında yazıyorsun :D Motordan kopamıyor insan illâki bir bağlantı oluşuyor.
Motosiklet yerine ondan aldığın enerjiyi alabileceğin başka birşey koyman lazım motoru unutabilmek için.
Yoksa kendi kendini kurar gider motorun marşına basarsın ... ki ben öyle olacağı kanısındayım :D
Motor yapılır yeni bir kask alınır yapılan kazadan ders alınarak marşa basılır...
Tekrar tekrar geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış derler ya işte bu olaay için geçerli ;=)
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIR ! 93>XT600 - 08>CBF150 - 04>GS500 - 99>GS500EX - 05>ER5 - 98>XT600 - 02>XT600E - 05>ER5 -04 >GS500 - 04>FZS1000EXUP - 05>KAWASAKi ER5
Benim de bacağımı kırdığım kazadan önce başka bir kazam var. Onda motorun sağ tarfından sırtüstü yere düştüm, başımın arkasını çarptım. 1saat sonra bile başım çok ağrıyordu, kaskın sadece arkasında küçük bir çizik olmuş.
Uploaded with ImageShack.us
Sonra pad leri yıkamak için çıkardığımda asıl hasarı gördüm
iç kısımdaki bu çatlak 5-6 cm boyunca ilerliyor
kaskımı değiştireceğim. Yine Nolan alacağım hem sağlam olduğu için hemde N-com elimde patlamasın.
112ciyiz
Allah sevdiklerine bağışlamış hacı...geçmiş olsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Geçmiş olsun. Allah'tan acil şifalar diliyorum...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIR ! 93>XT600 - 08>CBF150 - 04>GS500 - 99>GS500EX - 05>ER5 - 98>XT600 - 02>XT600E - 05>ER5 -04 >GS500 - 04>FZS1000EXUP - 05>KAWASAKi ER5
Geçmiş olsun.
Çok buyuk geçmiş olsun.
sigorta büyük ihtimal motoru pert olarak gösterecektir heralde
geçmiş olsun arkadaşım, umarım en kısa zamanda iyileşirsin , benim de anlamadığım kaliteli diye nitelendirilen kasklar bu şekilde dağılıyorsa orta kalitedeki kasklar ne hale gelir? mesela bende nolan var orta kalite bir kask ,demek onunla kaza yapsam şapka gibi uçup gidicek
Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!
son resim motorun her 2 tarafıda böyle
konuyu okuyan iyi dileklerde bulunanlara çok teşekkür ederim
Allaha emanet olun kaza yapdıktan sonra keşke diyecek hata yapmadım
herseyin kıymetini bilin ben sideye bursaya giderken motorumla konuşurdum rüzgar sesini dinlemek için kulklığımı çıkartırdım ama hersey bitti çok sevdiğim zevk aldığım birseyden kötü şekilde uzaklaşıyorum
motoru yapdırıp satacam
arabaya binince kendimi yaşlı kadın gibi hissediyorum tosbaya benziyor arabalar
kısa zamanda araba geliyor 8.00tl falan bakacaz
motora binecekseniz mutlaka kask dizlik eldiven bulunsun bunların parasını göz ardı edin en iyilerini kullanın
herkese by
Çok geçmiş olsun.. Umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz.. Ben de kaskımdan şüphe etmeye basladım ls2.. Kazam yok ama 1 veya 2 kere elimden düştü..
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
Çok geçmiş olsun.
Çok fena bir kaza atlatmışsın.
Allah'tan cana gelmemiş.
İnş. tez zamanda madden ve manen toparlanırsın.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
çok geçmiş olsun bence kask kafanıza yere değdiğinde de kırlıp cıkmıstır yuzunuz ole olmazdı yoksa
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
Abi Çok Büyük Geçmiş Olsun Bende Antalyadayım Dikkatli Olmak Gerekiyor Antalya'nın Trafiği Teksas Gibi...
Kaskla İlgili Şunu Söyleyim Ki Kask Görevini Bence Yapmış Ne Kadar Parçalansada İlk Darbelerden Seni Korumuş Eğer Kask Olmasaydı Düşünemiyorum Bile Sonucunu Verilmiş Sadakan Varmış Abi Buna İnan Yani Tekrar Geçmiş Olsun Allah'ım Herkezi Kazalardan Esirgesin Kaza Her Yerde Oluyor Uçak Bile Kaza Yapıyor Düşünün Batmaz Denen Gemi Bile Batıyor Titanik Kaza Her Yerde Kaza Allah Korusun Cümlemizi.
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
of büyük geçmiş olsun dikkat edelim arkadaşlar ya kaza haberleri artmaya başladı
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Allah açil şifalar versin çok geçmiş olsun
çok büyük geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum.inş en kısa sürede eski sağlığına kavuşursun.
Gül nedir ki ? Solup gider. Gün nedir ki ? Gelip geçer. Ateş nedir ki ? Söner biter. Sana olan sevgim sonsuzdur ancak mezarda biter…
kardeşim allah acil şifalar versin tekrarını yaşatmasın inşallah en kısa zamanda tparlanırsın iyileşirsin bendede GDR marka kask var 5 ay önce 100 TL ye almıştım iyimidir acaba bu kask benimde içime birden şüphe düştü
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
Kask hakkındaki şüpheler bence yersiz. Ne bekliyorduk kaskın sapasağlam kalmasını mı ? Kask karpuz gibi ikiye yarılmasa yarılacak şeyin ne olacağını sanırım herkes biliyor.
"I'm not sure whether I'm an actor who races or a racer who acts." Steve McQueen
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)