70km hızla ls2 kask parçalandı ve kafatasınızda kırıkmı oluştu
sanırım kaza anında direk kafanız asfalta geldi çok geçmiş olsun gerçekten, acil şifalar diliyorum
70km hızla ls2 kask parçalandı ve kafatasınızda kırıkmı oluştu
sanırım kaza anında direk kafanız asfalta geldi çok geçmiş olsun gerçekten, acil şifalar diliyorum
gecmış olsun kardeşim beterın beterı vardır şükretmek gerek.
ama jandaranın sen hala yaşıyormusun demesı ayıp olmuş.... adamı huylanıdırıyorlar baksana yaşamana ınanamıyorlar sankıne tekrar gecmış olsun tez zamanda saglıgına kauvuşursun ınş
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
resim bugüne ait ben pazartesi kaza yapdım
ailemin söylediğine göre kulak,burun ve yanaklar full şişmiş
kaskdan çok memlunum halen
daha öncedende kaza yapmışdım
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...za-yapdim.html
kaskdan için şu söylendi
kask daha önce agır darbe aldıysa 2.cide tez dagılır dendi
ben pazartesi sabah 9 gibi kaza yapdım
3gün şuurum yerinde değildi
direk kafayı yere vursaydım zaten ölmüşdüm
kaldıki motoru görseniz haşat olmuş
birde yokuş aşşagı olunca kaza yeri
xmaxın heryeri çok sağlam gidonu bile şekillere girmiş
benim burdaki tek söylemek istediğim dikkat edin
motor benim için bitti artık
Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Kaskın ne kadar önemli olduğunu görüyoruz arkadaşlar. Lütfen en kısa mesafeye gidecek olsak bile kaskımızı takalım.
Ayrıca kasklarımızı çok iyi koruyalım. Kask bir metre yüksekten yere düşerse gözle görülmeyen kılcal çatlaklar oluşabilir. Daha sonra kaza anında o kılcal çatlaklar nedeniyle kask dağılır arkadaşlar.
Erol Demirtaş
O.M.M. Gold Member
sizi bilgilendiremk için kafamı kırdım
insan birseyleri yasayarak ögreniyor gerisi tırt
Geçmiş olsun kardeş.
Kask nasıl sağılıyor anlamış değilim.... Motorcunun en önemli koruması kask oda kırılıyorsa Allah hepimizin yardımcısı olsun...
En sağlam kask markası hangisi yeni kask almayı düşünüyorum ona göre alayım bari??
http://www.flashokey.com
Arkadaş aynı kaskla daha önce kaza yapmış sanırım. Bu ikinci kazası ikincide dağılmış yanlış anlamadı isem. Eğer durum böyle ise normal. İlk kazadan sonra değişmesi gerekli idi o kaskın
YOU WILL NEVER WALK ALONE
çok büyük geçmiş olsun
verilmiş sadakan varmış allahtan şu an aramızdasın
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin sana.
her zaman derim 100 mt bile gitseniz kaskınızı-dizlikiklerinizi hatta eldivenlerinizi bile takın.ufak bir hatanın telafisi pek mümkün olmuyor.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Geçmiş olsun..Fotoğrafı görünce kask takmamış birisi zannedilebilir rahatlıkla..
Beri yandan LS2 kaskın karpuz gibi yarıldığı anlaşılıyor bu durumda..Bir kaç arkadaş forumda tüy bitti dilimizde LS2 kasklara güvenmeyin diye..
Umarım bu da bir örnek olur..
Internet elinizin altında. Araştırın. Kaskta paraya kıyın, pahalı kask alın..İmkanınız elverdiği ölçüde..İkinci kazası kaskın tamam ama karpuz gibi ayrılmaz ikiye güvenilir bir kask..
Tekrardan geçmiş olsun..
Tekrar çok geçmiş olsun. İlk mesajında kafatasımda çatlaklar var demene rağmen, resimleri görene ve 3 gün şuurum yerinde değildi diyene kadar durumunun bu kadar ciddi olduğunu düşünmemiştim. Acil şifalar.
Bu arada kaskın ilk kazada değiştirilmesi gerektiğini kötü bir deneyiminle kanıtlamış oldun.
Geçmiş olsun.
Verdiğin linkten bir önceki kazada kaskın durumuna baktım:
Ben acayip pintiyimdir.Kolay kolay yeni bir şey almam.Mesela kaskım 5 yıllık.Senin kaska bakıp acaba benim başıma gelmiş olsaydı yeni kask alırmıydım diye düşündüm.Sanırım alırdım.Çünkü kaskın kullanımdan dolayı yıpranması, üzerinde çizikler oluşması, süngerlerinin parçalanması başka bir şey, kazadan sonra fotoğrafta görüldüğü gibi olması başka bir şey.
Bu model kaskın dış kabuğunda ne tür malzeme kullanılıyor acaba? Esnek termoplastik malzeme ise kolay kolay kırılmaması lazım.Karbon kasklarda en ufak düşmede kılcal çatlaklar yüzünden kırılmaya müsait hale geldiği yazılıyor.
Kazayı hatırlamadığına göre motordan ilk düştüğün anda kafanı şiddetli olarak yere vurdun ve bilincin kapandı.Ben bu noktada kaskının görevini yaptığını düşünüyorum. Kask olmasaydı şu an cenaze haberine taziye mesajı yazıyor olurduk. İlk darbeden sonra kask kırılmış olsa gerek ki yüzündeki sürtünmeler olmuş. Tekrar geçmiş olsun.Bence de motoru bırakman doğru bir karar.Önceki kaza haberiyle birleştirince en doğrusu bu gibi görünüyor.
çok geçmiş olsun kardeş hakkaten fena kaza atlatmışsın... atlatmışsın diyorum çünkü böyle bir kazadan sonra hala aramızdasın... verilmiş sadakan varmış acil şifalar diliyorum...
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
kanım dondu sabah sabah korkmaya başladım motor işinden.
çok geçmiş olsun kardeşim :s
What goes around, Comes back arround...
Çok geçmiş olsun, araçlara dikkat etmek yetmiyor, yola da dikkat etmek gerekiyor. Motosiklet dikkatsiz insanların işi değil, ara vermeniz en doğrusu ama aynı durum araba kullanırken de geçerli
Kask içinde şunu söyleyebilirim, Beynimiz vucüdumuz en kıymetli yeri verilen kaska verilen parçaya acımamak gerekiyor. Kaldıki daha önce o kaskla kaza yapmışsınız. Tekrar Kullanmamanız gerekirdi.
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
Çok geçmiş olsun burak... :((( kask kafandan mı çıktı acaba valla verilmiş sadakan varmış.. Çok üzüldüm...
büyük geçmiş olsun :( kask konusunda yere bir kez düşse bile sert şekilde tabi ,değiştirilmesinden yanayım ,ayrıca 4 - 5 yıldan sonrada özelliklerini yitirdiklerini duydum .
7 Tepe Motosiklet Kulübü
Gecmiş olsun kardeşim acil şifalar allah bidaha vermesin inşallah...
:bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)