Arkadaşlar bu gün sabah saat 09:00 civarında genç bi arkadaşımız gözümün önünde kaza yaptı
ben alsancak limanından bornova yönüne gidiyordum kaza yapan arkadaşımızda karşıyaka yönünden geliyordu , trafik şıkışıktı ve araçlar da yavaş ilerliyordu. bu arkadaşımız süratli ve agresif şekilde makas ata ata ilerlemekteydi , yanımdan geçtiğinde içimden kızdım ne gerk var bu trafikte bu şekilde ilerleme diye.
Doğa motor u geçince sağa bornova manav kuyuya ayrılan yolun girişinde ford mondeo sürücüsü bu arkadaşa çarpmış. aracın sağ ön tarafıyla çarpmış. bende bu yol ayrımından manavkuyu ya girecekken üzücü kazayı gördüm
daha 1-2 dakika önce yanımdan geçti gitti çocuk bir kaç yüz metre sonra kaza yapmış. Hemen müsait biyerde durdum koştum , çarpan kişide genç 20 - 25 yaşlarında krize girmiş . motorlu kardeşimizi kontrol ettim hayattaydı hemen ambulans ı aradım . yoldan geçen bayan bi doktor müdahale etti saolsun. kendine geldiğinde acılarından bağırıyordu bacaklarında çok büyük kırıklar vardı bakamadım elim ayağım titredi . hayattaydı ve kendindeydi inş hayati durumu atlatır
Kardeşimize acil şifalar diliyorum ailesi ve sevenlerine Allah sabır versin.
lütfen arkadaşlar çok dikkatli olalım kazada kim hatalıydı bilmiyorum , kaza yapan kardeşimiz tehlikeli şekilde kullanıyordu belki ondadır hata ama kazanın şekline bakarsak ikiside hatalı gibiydi (cbr 125 r eski kasa )
Allah bizleri korusun ...
özür diliyorum konuyu yanlış yere açmışım :(