Hayırlı olsun bende aldım aynı fiyata aynı renk benimki bu ayın 10 unda geliyo hayırlısıyla allah kaza bela vermesin inş. tekrar hayırlı olsun
Hayırlı olsun bende aldım aynı fiyata aynı renk benimki bu ayın 10 unda geliyo hayırlısıyla allah kaza bela vermesin inş. tekrar hayırlı olsun
hyırlı uğurlu olsun.kazasız sürüşler dilerim
AT, AVRAT, MOTOR...
saygılar abim ... kalabalık ve çok olmak insana daha bi başka mutluluk huzur veriyor
:bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:
hayırlı uğurlu olsun kardeşim, kazasız belasız
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
tvs beklenilmez en iyisini yapmışşsın hayırlı olsun güle güle kullan
hayırlı olsun hacım....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hayırlı olsunnn..alllah kazasız belasız kullanmak nasip etsinn..
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
arkadaşlar herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum allah daha iyilerini sizlere nasip etsin
naptık ki hacı ayıpsın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hayırlı uğurlu olsun,motorunuz çok güzel,güle güle kullanın
Helal olsun be abim.Çok güzel makine.Hayırlı uğurlu kazasız belasız.
Belki de ilk önce yanlış insanlarla tanışmasaydık , doğru insanı bulduğumuzda onların değerini anlayamazdık ...
güle güle kullan kardeş.bahadır ve ben apache yi bekliyoruz bakalım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
siz nerede oturuyorsunuz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:58 ----------
Belki beni topikten tanırsın bende apache hastası olan motorculardan biriyimdir.Sürekli tvs topiğinede takılırdım ama artık b...ku çıktı abi ya.. bi anlam veremedim zaten süreki ybr mi tvs mi diye ikilemde kalırken otomatik olarak apache kendini eledi ve ybr garaja girdi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:01 ----------
olsun abi daha ne yapcan görüşmelerimizde seninle motorları irdeleyişimizde seninde katkın çok büyük.. şuan cbf te bekliyo olabilirdim.
hocam hayırlı olsun, gerçekten çok güzel bir makine...kız gibi derler ya, aynen öyle.hiç dul kalmasın bu güzel makine bu arada ben de kocaelideyim.akçakocada oturuyorum.ismim Anıl.koü de mimarlık okuyorum.eğer bir etkinlik ya da tanışma düzenlerseniz katılmaktan mutluluk duyarım.çok fazla motor muhabbeti dönmüyor okulda, muhallebi çocuğu hepsi.motor muhabbetini özledim desem yalan olmaz...anılar, deneyimler bunlar paylaşıldıkça değer kazanır bence. abilerimi ve kardeşlerimi dinlemeye hazırım
maşallah iyi günlerde kazasız belasız kullanın, yahya kaptan emlak bankası evlerinde oturuyorsunuz sanırım
Ninja
hayirli olsun cok guzel...massallah...gule gule kullan..
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)